big change

Har ni tänkt på hur jäääävla mkt amir ( gaybloggaren ) har gått ner?! tittar inte in på hans blogg så ofta men gjorde de nu och herregud! det är ju en heeelt annan människa! CREDS till honom !


SHREK

ikväll är det shrek ( eller ikväll och ikväll. 17.50 börjar den ) dock är den på canal + first så de som inte har kanalen kan inte se den ( nähää.. ) .. det är filmen " shrek nu och föralltid"  och den har jag faktiskt aldrig kollat på ! ska ni titta?


me in snow

var så länge sedan jag ritade för er så här får ni en snöig bild. ser ju nästan flintis ut men det gör jag alltid i mössa så ni får se en liten fläta bara :)  undra när snön kommer hit?...  hmm

( update,  i know min förra design var finare men jag vill fixa en ljusare och håller på och klippa och klistrar massor så just nu får denna duga)

blogg tips


efter att ha tröttnat grovt på alla vanliga gammla bloggar så började jag kika runt på nya bloggar jag inte läst så mycket. fastnade ganska fort för denna tjej. älskar hennes stil , hennes hår, hennes liv och ja ta mig fan allt. Riktigt ball tjej. Fanny heter hon och för att kika på hennes blogg så klickar du bara påbild collaget på henne här nedan.

After School

kom nyss hem, såg väldigt tråkig ut idag. var inte alls taggad på att klä på mig i morse så blev typ inget smink nästan, en halsduk, pojkvännens gråa tröja plus svarta tjocka jeans... snark på idag!


blood diamond

i skolan på historian har vi börjat kolla på blood diamond. Den filmen har jag alltid lyckats få igång när jag jag zappat på tvn. därmed har jag alltid börjat se filmen typ i mitten, så idag var första gången jag såg början. stark film med häftiga scener. den är intressant när man ser den i andra ögon. ska bli lite kul faktiskt att analysera sedan.  nu är det dags att kolla på karatefylla, få massage & sova! puss

Cake

här sitter/ligger jag och tittar på master chef. hatar sådana program men ibland är det kul att se vad de gör. Samtidigt som jag tittar så dricker jag som vanligt glögg & äter lussebulle. nu har ni fått se lite mer av min säng också!


Broken cup

tjoooo! förlåt för min dåliga update men har inte tid eller ork just nu.
Mormor förstörde också min favorit mugg och jag har lingonveckan så satt och bölade i fan 15 minuter oavbrutet hahah. fan min favorit mugg som jag köpte för inte alls länge sedan plus jag hittade bara 1 så finns inte att köpa ny... buhu.


bluuuurrrr


Male- ME

jag som man HAHAHA ser ut som en pirat!


Nathalie

har media och tittade igenom alla suddiga bilder från när jag fixade inställningar. så här är lite bilder på nathalie haha.


Tuff choice. vinnarna!

Detta blev otroligt svårt så jag valde faktiskt TVÅ! haha så svårt var det att välja!
Här har ni snyggingarna!!!! gå in och kika och säg grattis! puss



jätte tacksam för alla fina som var med och TACK till er som länkade mig :
http://nattstad.se/fiftyy
http://www.nattstad.se/filippahering
http://nattstad.se/jennifercheikho
http://aliceliiv.blogg.se/
http://www.nattstad.se/sanlins
http://nattstad.se/sarahjehenrikson
http://junicarlstoft.bloggplatsen.se/


Nu ska jag titte på The Walking Dead och sedan sova ! puss :)


♥kom ihåg veckans blogg!

glöm ej att anmäla er till veckans blogg! tävlingen där DU får en chans att bli den som jag ger reklam till i en HEL vecka genom att klistra in en bild på dig samt en länk till din blogg i min meny. intresserad ?

läs här under vad du kan göra för at vara med!



för att vara med måste du göra något av dessa val :

1 lott = Skriv bara att du är med.
2 lotter = skriv att du är med + lägg till mig på bloglovin.
3 lótter = Skriv att du är med samt länka mig och min tävling i din egen blogg.




niklas fotade mig när jag väntade på att glöggen skulle bli klar.. haha såhär risig kan man se ut ibland! :)


KOLLA VIDEON!

ni måste kolla på det här! en tjej som visar hur hon ser ut utan smink och hur hon gör så hon ser ut som hon gör.
HEEELT sjukt vilken skillnad! creds till henne att hon är så grymt duktig på att få henne att se såååå bra ut! sjukt!

TWD

vad gör ni finisar ? själv tittar jag som vanligt på tv. åt middag nyss och niklas kommer hem från gymmet närsomhelst. då ska vi mysa lite framför de nya walking dead avsnittet. det är SÅÅÅ Bra! gaaah. jaja idag köpte jag och mamma en choklad, massa jul godis + två nya flaskor glögg HAHA.. drack ju upp 3 st i helgen. shit jag är verkligen beroende...

bild jag tog i somras.

School

Sitter i cafeterian i skolan just nu. Väntar på att mamma ska sluta och sedan ska vi hem (ska tvinga henne att vi ska till Ica !) sugen på något gott:) slänger in en bild på Natalie o Carro från matten. Jag var också med på bilden men såg förjävlig ut så zoomade in på dem och klippte bilden så därför är bilden rå suddig !


Grey

Ska snart dra till skolan ! Såhär ser jag ut idag. Vi får höras mer sen och glöm inte att ni kan anmäla de till veckans blogg fram till ikväll ! Kram :)

 

image descriptionimage description

 

 


weheartit

ja men som vanligt sitter jag och googlar bilder på folk. undertiden tittar jag på NCIS : L A . ena killen där är ju han som är med i cheerleading filmen Fired up. haha känns konstigt att se en skådis spela i så olika genres. nice.
här har ni lite bilder iaf som jag hittade, vissa är vardags bilder, vissa är inspirerande och vissa bara finns till. enjoy

veckans blogg 27-28




hej ! nu är det dax för veckans blogg igen, tävlingen där DU får en chans att bli den som jag ger reklam till i en HEL vecka genom att klistra in en bild på dig samt en länk till din blogg i min meny. intresserad ?

läs här under vad du kan göra för at vara med!

för att vara med måste du göra något av dessa val :

1 lott = Skriv bara att du är med.
2 lotter = skriv att du är med + lägg till mig på bloglovin.
3 lótter = Skriv att du är med samt länka mig och min tävling i din egen blogg.


LYCKA TILL NU SNYGGINGAR! vinnaren kommer i morgon!

snart klar med allt!

Nu är jag snart klar med listan, har bara naglar kvar. måste bara bestämma färg..hmm.. får fundera på den lite. nu är det family guy på tv repriser från igår dock . vilket är rätt tråkigt för jag såg dem igår.. nu håller mamma på och bakarr lussebullar wooopwoop!

nya produkter


mamma kom precis hem med detta! awsome! hair mask, body scrub, bath cream & body cream! och alla luktar verkligen SUPER gott!!! allt kommer ifrån boots apotek!

lovely

dont know why, men jag MÅSTE ha den där tröjan som Ashley har på sig i filmen aliens on the attic! super fin att ha på sommaren..åh hittade ingen bra bild och på denna har hon precis badat i tröjan men den är så fin på henne i filmen!

sunday

godmorgon alla finisar! vaknade för ett tag sen och spelade lite med Niklas. nu tittar jag på tv och fixar lite med min lur. ni får en oseriös bild på mig. nu ska jag fixa något att äta sedan kommer jag tillbaka! puss  :)

restart

off idag... vet faktiskt inte varför jag är de, trött och seg antagligen haha. måste även räkna ihop hur vi ska göra med julshoppingen, hur mycket vi ska lägga på varje person osv. vi har ju ungefär 8-10 personer att köpa till ( orkar inte räkna exakt så något runt de tror jag det är ) ja ja, nu ska man vara lite glad och piggna till. dricker glögg som vanlgit. hehe

saknar det

Sitter och tittar sommar bilder från polen.. ååh sån värme vill jag ha igen!



gymnasimässan avklarad

kom nyss hem och sitter nu och myser framför tvn. Niklas är fortfarande borta men kommer nog hem om några timmar :)

as sexiga tjejer i fula tröjor!

sedan väntade vi på tåget hem. fick med mig en gratis loka. woopwoop...


Gymnasiemässa

Åker i jobbar på mässan nu.ses där !


pepparkaka


 Vad gör ni för något ? :)


fikar som vanligt, jävla gottis råtta jag är... bildkvaliten blev så pågrund av mörkret och animeringen...


JULKLAPPSTIPS 4


Denna mysiga " filt-rock" köpte min mamma till mormor förra julafton! den hon fick är röd och den är riktigt gosig och extramt lång vilket är super bra! den är ju superbra att ha om man sitter med en laptot i knät eller något eftersom den har armar!
as skön iaf, jag är helt galen i sådana grejer med sånt där gossedjurs tyg i. finns tex på coolstuff.se

RED

sitter och myser framför tvn, tänt lite ljus. tittar på simpssons och sitter och kollar inspiration via datorn. I love it.

ME today

städat..



före ( mobil bild )

Efter.



07.15

Back on track. sitter hemma och ska nog fixa te eller glögg  * dreggel *

idag började vi kl 07.15 för vi fick straff. haha .i tisdags skulle vi ha haft massa redovisningar färdiga ( tänkt att några skulle göra på tisdag & några idag ) men inte en ända jävel i klassen hade gjort klart så vi blev hem skickade från lektionen och fick straff att va i skolan tidigt så fick vi oxå närvaro för tisdagen ifall vi gjorde detta.

efter det så hade vi lite matte och sen slutade jag 10.10. efter de käkade vi och sedan stod jag och snackade massa med mamma om att åka och shoppa men det sket jag i sen. så ja. nu sitter jag här hemma och lyssnar musik!

en jätte gammal oredigerad bild.


dagensblogg vinnare!

Vinnare 1

vinnare 2 

Vinnare 3 

GRATTIS TILL ER!
vann du inte ? lugn, det kommer flera chanser!


nu ska jag sova, börjar kl 07,15 i morgon. yep you heard right. skola kl 07.15 . why ? ja det får ni veta sen!
puss


gammal bild.


GLÖGG

sitter och dricker glögg! ska byta till " underhållnings datorn" nu . alltså den bärbara, pojken min är sugen på att spela lite CSS så då får jag hitta på något att göra på den lilla datorn  :) kram

GLÖM EJ DAGENS BLOGG TÄVLINGEN I INLÄGGET UNDER!

DAGENS BLOGG 24/11


glömde skriva att du får 4 lotter ifall du både lägger till på bloglovin & skriver ett inlägg!
kom ihåg att ALLTID skriva vad du gör och länka till inlägget  så jag kan se ifall du gjort det! kram:)

klicka här under för att lägga till mig på bloglovin!

bloglovin


GOOD LUCK!

CLOTHES

Fick ett sms av H&M att medlemmar har lite rabatt i morgon, så jag kikade in på deras hemsida och fann lite nya små söta saker. billiga också!  de gosiga strumporna är ju super till någon som vill vara lite söt på jul! tänker på pälsbollarna på mina tofflor när jag ser dem. Herrtröjan gillar jag också ! vet dock inte om jag tycker den är finast i beige/grå?

This beat is crazy.




Rihanna/ feat Jay-Z- Talk That Talk

Okej nu överdriver jag.. tycker inte alls att denna är lika bra som where have you been. Men många gilllar denna så lägger upp den iallafall.
foto: jag Modell : jag.

BOUGHT

följde med mamma till ica efter skolan och vi fick blandannat med oss detta! ny glögg & nytt te behövdes verkligen!
köpte även en marabou apelsin krokant & massa glass!



ja bilderna är ihop klistrade så ni inte tror att i har världens minsta julkalender. man MÅSTE ju ha minst en sånhär ?!annars blir det ju ingen jul känsla! den med gubbar på är niklas och den bakom är min! cute!

( ps, märkte att mitt " special" inlägg kom upp på blogg.se listans " mest kommenterade " det kan jag inte riktigt förstå..? haft fler kommentarer på andra inlägg ju haha- kul anyway! ( :  )

Media snart

Sitter och tar det lugnt med mirre! Woopwoop hon ser ut som en apa !


SPECIAL




funderade på om jag ska dra igång todays special. alltså att jag helt random lite då och då lägger in en länk till någon som jag tycker förtjänar det ? hur låter det ?

slår igång hela grejen med två finisar.

kanske lite fusk men vem är det som bestämmer reglerna? jo jag.


  

press the button.
it might be you ?


LÄNKBYTE- GABRIELLA


har ett länkbyte med den vackra Gabriella! hon är jätte söt och har en super bra blogg som ni absolut borde kika in! klicka på bilden eller (Här) för att komma dit!


CUTIES!

satt och kollade inspiration bilder, så råkade första bilden här syns. och då blev jag fast. egnat de senaste halvtimman av att glo på söta djur bebisar. awkwaaard. hade jag själv varit ett djur skulle jag nog bli bedömd som en pedofil. men dessa bebisar är såååå söta!


jul dekorationer.

var inne som vanligt och kikade runt på IKEAS hemsida, finns ju massa juldekorationer osv. hundra tals julgranskulor osv men här klistrade jag ihop ett kollage med lite mysiga juldekorationer! gå in och kika ni oxå! det kostar ju ungefär lika mycket som en marabou gör nuförtiden!


BADA

ska strax hoppa ner i plurret och ta ett dopp med min älskade. Slänger in en halvskum bild på mig som jag tog idag.
blivit riktigt jävla besatt av dessa " två sidiga" bilder, de lär ni få se massor av här framöver. hihi
slänger in en GRYM låt.

Where have you been - Rihanna

foto: jag. " modell" : jag.

len hy med photoshop



HUR DU FIXAR DOCK LIKNANDE HY.

ANVÄNDER PHOTOSHOP cs5

öppna photoshop och ta fram bilden du vill göra om / fixa

sedan gör du en dublett av bilden ( alltså höger klicka på bilden nere i högra hörnet och klicka på dublicera)
( dublicera behöver man endast göra ifall man misstänker att ögon/tänder kommer bli suddiga )
markera sedan den övre bilden.

sedan klickar du på KANALER nere i högra hörnet, då kommer det upp 4 " versioner" av din bild.
klicka först på den längst ner, även kallad " BLÅ" sedan klickar du på filter/brus/reducera brus.
( NOISE på engelska )

då kommer din bild upp i en ruta, i den rutan kan du dra fram och tillbaka på dessa..ja vad ska man kalla dem? ni ser på bilden. dra dem fram och tillbaka tills ni har ett så "lent" utseende som ni vill ha. jag har nu maxat till fullt.
sedan gör du samma process på alla bilder

TIPS! har du gjort det på en av bilderna( alltså tex blå ) så kommer en snabbknapp upp så du kan klicka på den
( ctrl+F) eller längst upp i " filters" rullgardins meny och den kommer då heta " reducera brus" .
då kommer samma inställningar på nästa bild. bra va?


Efteråt så har jag valt att " sudda" på bilden för att tänderna ska vara så skarpa som vanligt, detta går oxå att göra på ögonen osv ( därför man gjorde en dubblett av bilden för att den riktiga oredigerade bilden bakom träder fram med sina skarpa kanter !

Tänk dock på att inte ALLA bilder får samma resultat av denna sorts redigering.

vissa blir bättre och vissa blir sämre.


DANCING

ska börja pyssla lite med roligheter till våran historia grej i skolan. kanske visar er lite om jag hinnar :) pöss

Blivit av ritad !

Belli i min klass ritade av mig på lektionen ! Haha söööt! Hon är så duktigt ! Ni ska se alla hennes fina konstverk hon har gjort !


Skola


sovsött


haha fick rita på paint för mitt photoshop är cp på denna dator! puss


photoshop skola?


vill ni tex lära er hur man gör sådant? fixa så ögonen sticker ut mer, dock hy, färgstarkare, osv?

nu har jag såklart gjort ganska överdrivet på dessa bilder, men så ni ser typ vad man kan göra.


FÖRE                                                     &                            EFTER

SAINTS ROW?

sitter och dricker en kaffe just nu, ska snart röra mig in mot sovrummet där Niklas befinner sig. ska testa hans spel saits row. ska få göra en egen gubbe!  haha dock är jag urusel på ps3 kontroller när det gäller typ skjut grejer osv. sämst på att vara snabb och pricka osv. dock är ju saints row lite mera vanligt liv än typ cod osv.

Har ni spelat saints row ?


boring..

är sjukt utråkad.. nu kom niklas hem så får väl ta och göra något! jag blev plötsligt jätte sugen på att åka till ica & köpa nytt te! mums

living

tittar inrednings bilder på weheartit.com igen..så enkel sökmotor.. blev litet vardagsrum mys kollage!


macka

ska käka lite " mellan mål" eller vad man nu ska säga ... är inte sugen på middag än men något måste jag stoppa i magen så får bli denna! puss

little me

sitter och spelar sims på facebook. ska snart ta " jobb datorn" och fixa lite saker. men just nu
sitter nicke picke och spelar lite CSS på den haha. slänger in en bild på mig som liten.


klicka här


FOTO

Har foto lektion nu, ska fota med olika skärpedjup osv. smög mig på sandra & belli i början av lektionen, sedan jobbade jag och Natalie ihop under själva " processen " så hon fick agera modell!

klicka här

Kollar film

Ser film /dokumentär på engelskan!


off to school


måste verkligen åka och shoppa.. har inga kläder att ha på mig...gah!


Några Resedrömmar


Här är 4 av ( väääldigt många ) Resor vi tänkt på / MÅSTE genomföra under vårat liv.

AWKWARD

awkward har jag döpt denna bild. inte så jävla konstigt så som jag ser ut på mitten bilden kanske, hade inget att göra och kände att jag behöver uppdatera med lite mer ego bilder.. är rätt dålig på sånt ibland. efter ett tag blev jag så arg för att jag inte fick till någon bild. då blev det sådana oseriösa bilder som den i mitten. Men ärligt talat så tar jag mer sådana bilder en seriösa. jag menar,  hur ofta sitter man inte framför kameran och typ lipar, gör fula grimarser och larvar sig? så mycket roligare ju! aja, sitter i en tröja från moster, halv tort hår från duschen och en kurrande mage efter gottigott...fasiken att vi åt upp B&J :n igår. Ikväll - då är det The walking dead som visas på vår tv. love♥

NYTT PÅ GINA

kikade in på ginas hemsida, tycker dom varit rätt tråkiga de senaste året, inte köpt något där på länge, men dom börjar bättra sig och detta är lite av de nya grejerna på deras hemsida. mycket glitter, animaliska mönster samt lite fransar. snyggt!

VB vinnaren!

GRATTIS ANGELICA! DU ÄR VECKANS BLOGG! kram



sen kom faktikt två bloggar på delad 2a plats!

http://www.nattstad.se/jennifercheikho
http://brutan.blogg.se/





leaves


ÄR HELT FAST

varför har jag inte hört denna förr ?
fastnat för den...

Emeli Sande - DAddy

Film

Godmorgon ! Sitter i skolan nu och ska börja kolla film !

 


sleep


HONOR

Efter ett försök att läsa boken som skulle varit inlämmnad i torsdags så gav jag upp... ca 200 sidor & en uppgift kvar att göra innan 12 slaget. jag är ingen super maskin så jag skiter i det med en klump i magen. Satt och pysslade med en bild och undrade vad jag skulle skriva på bilden, HONOR tjöt pojken min så honor fick det bli, tänk då på det engelska ordet och inte att jag menar typ varg honor eller något sådant. nu bär et av till köket för kvälls käk! soft?!

DUMLE PEPPARKAKA


Smaken är god och efter ett tag känns det lite som om man faktiskt har pepparkakseg i munnen, men ändå är en inte super speciell men som sagt helt OK. därför ger jag och Niklas dumle pepparkaka 3/5 i poäng!


MOST WANTED

Är dagens most wanted på weblighted.com gå in där och kika på min interjuv & min pinsamma " hälsnings" video haha.

VECKANS BLOGG !



GLÖM INTE ATT DU FÅR DUBBELT SÅ STOR CHANS ATT VINNA IFALL DU GÖR ETT INLÄGG OM TÄVLINGEN ( plus länkar )I DIN BLOGG.
gör du detta så glöm inte att skriva det i kommentaren så jag kan se inlägget!

LYCKA TILL!


Moster


Har precis fikat lite med mormor & Moster, Niklas satt och fikade för sig själv vid ps3:T. han fastnar verkligen för vissa spel haha. jaja sålänge han är glad så ;) i morgon är det special dag i skolan så vi ska se film heladagen samt göra något efter maten dock vet vi inte vad än!

BEN& JERRY

kom nyss från ica med detta i kassen, Ben & jerry & dumle pepparkaka! nu ska vi spela PS3! puss!

frukost


ligger i sängen och käkar frukost! tittar samtidigt på något progra på 5an. alltid bäst att starta dagen framför tvn!

FLICKAN FRÅN OVAN.

hej! kom precis hem ifrån niklas mamma, kollade på en film som heter flickan från ovan
( orginal title : the Lovely bones)
Den var faktiskt riktigt konstig men man ville ändå se ifall om " knäkte nöten" filmen är dock vääääääldigt seg i början, tar lång tid innan om kommer till saken liksom. om någon har läst novellen" att döda ett barn" så kan jag faktiskt tycka att man känner igen liknelser. filmen är liksom uppbyggd på samma sätt. mer kanske jag inte ska säga.


den får tre av fem eftersom den var rätt kass, men ändå satt vi ju fastklistrade under hela denna långa film!




Nu är det nog dags att lägga ifrån sig datorn och bara sova lite, avslutar filmtävlingen antingen i morgon eller i övermorgon! kram :)

Badar !

Nu ska vi mysa i ett varmt bad ! Kram


MAT!


KÄNDISARS FOBIER

Var inne och kikade på msns första sida och hittade detta! lite roligt faktiskt!

FILMTÄVLING


djungle

först var jag lite seriös, sedan tröttnade jag och det slutade att hon badar fötterna i havet. så här har ni två olika nyanser av min indian haha

INDIANA


något jag börjat fastna på är denna " indian" trend som börjat ploppa upp på modell foton, ni vet med massa typ vita & orange streck i ansiktet? dock hittade jag inga sådana bilder just nu för som vanligt kommer allt man vill fram när man inte försöker. men satte ihop lite indian inspirerande bilder när jag ändå letade. tycker det ser så varmt och mysigt ut!

tröttis eller ?

herregud... håller verkligen på att somna... HAHA syns det att jag är trött eller ? håret blött efter duschen, halv vaken och halvt medveten om vad jag håller på med! haha måste fan gå nu! godnatt!


grilla

kom ju som sagt hem nyss, blev även dit bjudna till i morgon också på årets sista grillning! SUPER. jag verkligen älskar deras grillning, as bra gjort, gott, mycket sallad ,ja allt är super gott!! nästan glömt grillning nu när jag tänkt så mycket på jul!

LÄNKNINGARNA

åh min herre.. det där var nog det dummaste jag gjort!
.. orkar inte ens räkna alla som har rätt.. men här är de :
( får göra en svårare nästa gång HAAH )

http://oliiviiaahh.blogg.se/
http://micaelanilsson.myshowroom.se/
http://atphotos.blogg.se/
http://nattstad.se/linn3aa/
http://liindstrand.blogg.se/
http://annatjernstroms.blogg.se/
http://nattstad.se/cfranzen
http://esmeraldaaa.blogg.se/
http://kallasjessika.blogg.se/
http://www.kungstina.devote.se/
http://heyhottie.blogg.se/
http://juliahjarthner.blogg.se/
http://elsaedvardsson.blogg.se/
http://animalcity.blogg.se/
http://brutan.blogg.se/
http://ljns.webblogg.se/
http://simmels.blogg.se/
http://denendavirvelvindsflickan.blogspot.com/
http://nattiharnesk.blogg.se/
http://eemma.se/
http://marleneahstrom.blogg.se/
http://www.nattstad.se/sanderella
http://skiteridetta.blogg.se/
http://ronjawaras.blogg.se/
http://nattsatad.se/aamywilson
http://lineslife.blogg.se/
http://eecederholm.blogg.se/
http://jennielo.devote.se/
http://aliceliiv.blogg.se/
http://nadjamelissa.blogg.se/
http://www.nattstad.se/pardisb
http://jessicablomen.blogg.se/
http://www.nattstad.se/Ganimete.Hajra
http://nattstad.se/camillaglans
http://whooami.blogg.se/
http://evelinastborg.blogg.se/
http://http//www.nattstad.se/Emelie.Larsson1
http://nattstad.se/melinasofia
http://lollorydhxd.blogg.se/
http://nattstad.se/aybaybayblogg
http://nattstad.se/Eveliinius
http://www.nattstad.se/carolinebengtsson
http://nattstad.se/lebanezza
http://wlinah.blogg.se/
http://http//www.nattstad.se/own_notifications.aspx
http://nattstad.se/znyggalinda
http://fuckingposers.se/
http://melovedesigner.blogspot.com/


WHO WOULD RUN FROM THIS?

needs.

Update

sitter nog och käkar just nu, detta är alltså ett tidsinställt inlägg! hoppas ni har det super bra undertiden! kram!

bild från idag!

SVÄRPÄRON

åker iväg snart till svärmor och käkar Tacos med hennes del av niklas familj! :) gott! kommer lägga upp alla länkningar när vi kommer hem, dock vet jag inte när det är! kram!

BIO

Idag i skolan så kom Kerstin ( jobbar där ) fram till mig och gav mig denna som tack för att jag var med på interjuven. Chockad blev jag men självklart väldigt glad också. så nu är det bara att tänka på vad man vill kolla på förnågot. tror jag och niklas går och tittar på något snart iaf.. gu va glad jag blir! bio är ju så mysigt!

Påtal om skolan så fotade jag snyggingarna Natalie & Melina på matten. tror detta är ända gången de sett såhär lyhörda ut på en matte lektion.. haha söta!

VEM ÄR KÄNDISEN?

FRÅN OCH MED NU ( 14.32 ) så byter jag kändis eftersom den innan var aldeles för lätt haha
SJÄLVKLART kommer alla som redan gissat rätt på förra få en länkning.

Ledtråd är att denna människa visat att h*n kan dansa!

Stickat



tjena! kom nyss hem, fotade lite mer om hur jag såg ut idag. nu ska jag fixa lite med mailen! skit kul att många hör av sig till mig via den också! ni som inte fattat än så är det den feta mail knappen i min meny ni klickar på ifall ni vill veta något ! kram!!

Brown


BULLBAK

nu står vi och bakar årets första lussebullar/lussekatter whatever u like to call it. Gott hoppas vi självklart att det blir och snart ska de in i ugnen! spännande. herregud va jag börjar julgreja tidigt iår, men det är ju så kul! hihi
En trött denise här nedan!

JULKLAPPS TIPS 4!



Jätte många frågade om min Earcuff som jag snickrade ihop hemma så tänkte tipsa er om en sida så ni kan göra smycken/köpa till era fina på jul! sidan är SUPER bra och super billig, så la upp lite grejer därifrån som jag gillar samt lite saker man kan behöva ifall man vill göra earcufs hemma ( det är lite längre ner i inlägget ) KIKA!!!

priserna står som förut skrivna i de stora snöflingorna!
Sidan hittar ni här




ps, finns mycket mycket mer saker där som tex pärlor, berlocker, smyckes ställ, smyckes verktyg, färdiga grejer och massa mer!

KLICKA ALLTSÅ HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!

sallad

När vaknade du imorse?
Svar:
06.30 ringde klockan, snooozzz till 10 i sen så tvingade jag mig upp!

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
antingen någonting med att den där jävla klockan ringde...

Vilket humör är du på?
Svar:
just nu är allt super lugnt!

Vad har du på dig just nu?
Svar:
vitastrumpor, svarta harem, svart stickad tröja och snart mina tofflor som gräddet på moset!

Har du ont någonstans?
Svar:
hmm.. jo tror faktiskt jag fick lite bränn sår från idrotten, slängde mig på marken ett flertargånger för vi körde nån konstig grej när man skulle göra så ;)

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar: åh! Fläskfile( eller oxfile ) Med bea sås, hackelbakspotatis & antingen barbeque sås eller svampsås!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Haha använder aldrig mitt kort, gillar mer att ha kontanter så jag ser pengarna, vad köpte jag sist? hallsduken!

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Facebook & mail!

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Idag kanske vi ska baka lussebullar faktiskt! ifall vi orkar åka till affären och köpa det sista som behövs!mums

 

nu ska jag äta det här! puss


School

sitter i skolan och har engelska. ska söka fakta..


Glow

inte den bästa kvaliten kanske, men såhär kan jag se ut såhär på kvällen, nu får ni också se lite av ed hardy skalet jag lånat av mamma, hon har 5 styckna som hon fick av sin pojkvän så då är det inte mer än rätt att jag lånar!

 


SAINTS ROW


sitter och tittar/lyssnar på när Niklas kör Saints row, han spelar med Hauser via skype och det är mycket skratt m.m. fula jävla gubbar dom gjort... jaja samtidigt som jag tittar så kollar jag bloggar, bilder, inspiration och annat!

Dudley O'Shaughnessy

Ingen kan ju ha missat Dudley O'Shaughnessy som är med i Rihannas video We Found Love.
han har ett väldigt annorlunda utseende och jag vet inte vad det är men något gör att man liksom fastnar lite extra länge med blicken. Dudley är en brittisk(?) Modell. tror iaf han var brittisk haha. men men man kan ju inte neka att han har grymt bra former i ansiktet!


HOUSES



sitter och kollar bilder på weheartit som vanligt, hittade då massa lägenhetsbilder samt garderob. nu är inte detta inärheten av vad jag en dag vill ha, men vilka mängder kläder och skor, samt utsikter och mysfaktorn på de andra bilderna, själv är jag väldigt beige, vit , svart , mörkt trä aktig när det gäller inredning. Färgade detaljer är också väldigt fint!


TIRED


är grymt typ arg och trött just nu, är något utpumpad av alla krav från skola & Blogg. finns så jäkla mycket saker
man måste göra för att klara av allt och jag orkar typ inte just nu. sen den jävligt dåliga planeringen i skolan
Att två ämnen ger oss varsin bok som man ska läsa ut till ungefär samma dag. jag läser INTE böcker.
När jag väl gör det går det snabbt men det är typ 1-3 böcker jag KAN läsa .. damp. ena boken ska vara klar i övermorgon med uppgifter och sånt klara och vet ni vad ? jag kommer inte ens öppna den. för jag kommer ändå inte hinna fixa allt för jag VILL inte. det är ändå för kort tid så varför ens slösa min tid på att läsa när jag ändå inte hinner klart. skit arg. hatar lite hur lärarna i den här skolan tänker, dom är lite mer dumma än alla andra jag stött på. skit också. nu gör huvudvärken ännu ondare.. .hejdå...


JULKLAPPSTIPS3


vill man lägga lite pengar  eller ska ge någonting extra än de man redan köpt så är dessa små julpaket ( funnits i åratal på H&M vid jul med olika färger varje år) Super billiga, fina och brukar lukta super gott ! ( krämerna )


SOVA NU ?

har massa blogg, och läx skit att göra men är fan skit trött!? brukar aldrig blisåhär seg.. måste verkligen sova NU! .. puss

Myys

 

 


åker iväg

påväg till skolan och interjuven nu, har på mig en tröja som jag gjort om från min moster. oj det lät konstigt men nu måste jag rusa ! puss

GLÖGG

Jag och min käraste åkte till ica en snabbis och köpte glögg samt en chokladkaka- för att förgylla vardagen lite.
Snart skall vi sätta oss framför tvn och titta på Karatefylle, programet må ha förlorat lite charm, men spänningen av att det kanske kommer något roligt, och själva grejen att sitta och glo ihop gör så man bara måste!
Tittar ni på karatefylla?

smyckes pyssel.

hade ingenting att göra så gjorde två smycken, ett stycke ring runt hals & ett stycke earcuffs-kors. inte världens mest kreativa men enkelt och ser helt okej ut! me like.



whuuutsuup


FRIDA


INTERJUV

Fick nyss ett samtal om att jag ska bli interjuvad i morgon , det hela tar en timma och börjar 9.30 vilket ger mig 10 minuters sovmorgon! WOOPWOOP haha. eftersom detta innebär att jag börjar lektioner kl 10.30 så hinner jag nog precis till dagens sista lektion! skön dag!

look like a lost puppy

window

sitter och är grymt utråkad och har riktigt bloggtorka... WHY? hihittade stifler sittandes i fönstret så tog en bild med luren. han ser ju något risig ut i pälsen men annars är han rätt söt faktiskt! puss

HM TIPS 49.90!

nu är detta ingen modell som ligger mig till smaken, förutom att ryggen faktiskt ser helt okej ut! men tänkte ifall någon av ni andra är intresserade så gå in och fynda på deras hemsida!

SANDRA

Nu är jag hemma! sköönt!
HAHA förlåt sandra, men jag blev tvungen.. denna filur fick för sig att testa inner kameran i min mobil och då blev det massa fina bilder som jag klippte ihop HIHI :)


In school

Hade precis engelska och nu ska vi ha foto samt kolla på lunch konserten !


tired kitten

Gooooooodmorning! Sitter och dricker oboy & juice samt spelar sims social... haha orkade inte fota mig i detta
Tillstånd så googlade upp söta kissemissar på weheartit! puss
516012264_55iiky7x_c_large516012264_55iiky7x_c_largeTumblr_ltlkkle0t21qzya49o1_500_large


vinnaren



 

andra fina människor som skrev inlägg om tävlingen får en länk som tack!

www.paura.blogg.se/
www.lifeofevve.blogg.se/
www.nattstad.se/jasmina.enisa/
www.salmaas.devote.se/
http://sandraaaaah.blogg.se/
http://lnfluffy.blogg.se/
http://roligaast.blogg.se/test/ 


länkbyte!


NY VECKANS BLOGG


( det enda som behövs är att kommentera att du är med! lycka till! )


PLUS man har som alltid tre gånger så stor chans att vinna utifall man tipsar om tävligen i sin blogg!
(ifall du gör detta länka inlägget i din kommentar!)
Sist var det melina som vann, vems tur blir det denna vecka?!

HIGH


Invigde nya skorna idag. byxorna är i mörkblå denim men ser svarta ut på bilden.


Today

God morgon alla fina ! Sitter i skolan nu och ska ha mentorstid nu ! Kram


whiteblackgrey

sitter och letar efter lite saker jag suktar efter, vet någon vart det finns en vit polo tröja som är av tjockare tyg än  den på bilden nedan och lite mer" tjocktröja aktig"? dock INTE stickad. jätte svårt att förklara .. får väl leta vidare.  
   Sedan vill jag ha " stål" örhängen som har samma form som dessa på bilden nedan ( elin kling på kortet )  ååh!

Sist men inte minst måste jag även besluta mig ifall jag älskar eller inte älskar klumpskorna...hatade dem för något/ några år sedan. men nu.. ja de är charmiga!
PUSS

mums

är sjukt sugen på något men vad?!... försökte rita ett kylskåp...helt okej för att vara första gången men kan alltid bli bättre!!... nu... ska jag dit och leta efter något att tugga på!

SVARET!

Det var otroligt många som faktiskt knäckte nöten eller hur man ska säga! jag själv vart så chockad när jag fick reda på det här så jag behövde göra den här tävlingen.
 vill ni själv googla på snyggingen så heter hon :Alena shishkova  vad jag förstått det så är hon 19 år ?!


http://annatjernstroms.blogg.se/
http://nattstad.se/hannastangberg
http://lydins.blogg.se/
http://imaginarychaos.se/log/
http://lotbergphoto.blogg.se/
http://lorissalovebomb.se
http://fruttitops.blogg.se/
http://lnfluffy.blogg.se/
http://veroonicamartensson.blogg.se/
http://rafaelasfoton.blogg.se/
http://mileyraycyrus.blogg.se/
http://hejerfeysal.blogg.se/
http://oliviastener.devote.se
http://johannawetsmaan.blogg.se/
http://mickalovdahl.blogg.se/
http://itsagiirlthing.blogg.se/
http://bysophiaa.blogg.se/
http://nattiharnesk.blogg.se/
http://roligaast.blogg.se/test
http://ameeliie.blogg.se/
http://lllouiiiseee.blogg.se/


LIP-CANDY

kikat runt massa på make up store. hittade lite wanties, vissa är jag bomb kära i , vissa är något som lutar åt mitt love håll. ååh... ska införskaffa mig en läpp penna snartast!


VAD ÄR SAMMANBANDET?


ps: detta är en liten luring kluring haha....

Ska duscha

kommer snart, ska bara in i duschen snabbt. men stay tuned för ikväll kommer troligtvis en tävling! <3

LUCIA?

tänker så sjukt mycket på julen just nu och jag ville rita någonting.. det fick bli ett litet lucia tåg med massa tärnor & en Lucia. haha fan jag har verkligen glömt att illustrara på den senastetiden.. men ska försöka på mig det där illustrator programet senare, då kanske det blir roligare bilder än dessa små filurer!

julklappstips 2



dags för nytt tips! och då lägger jag faktiskt upp de två ögonskuggspaletterna som kom hem hit i veckan. super billiga och super bra att ha ifall man vill ha massor att välja mellan men inte är en makeupartist som bryr sig om märken osv.
129 & 199 kr för dessa!
super bra för mamma, syster, kompisen eller vem som helst som är smink intresserad!

CHAILATTE

gjorde precis en chailatte, förstår verkligen inte varför jag slutade dricka det. så otroligt gott och smakar så juligt!!

dagbok


peace out

Jag vill ha en ny häftig outstanding hårfärg, jag vill vara klädd i skrikigt orange och ha uppseende veckande naglar. Jag vill äga skor som liknar klossar. & jag vill hitta den perfekta gröna tröjan. over and out med att lägga in en video som är så jäkla uttjatad på alla bloggar men fortfarande lika fin <3

JULKLAPP?

sitter och funderar på vad jag vill/ behöver.. och det ända jag faktiskt kommer på just nu som känns " viktigast" är ett nytt kamera stativ samt en billig men ändå bra reflexskärm. sedan är det ju alltid kul med tex kläder, skor och annat MEN vet inte exakt vilka jag vill ha där... ska kika vidre.. säg gärna till ifall ni har tips på vad man kan önska sig. kram!

KRONJUVELERNA

sitter och tittar på Family guy på 6an. var och köpte lite gott att tugga på!
ikväll ska jag och niklas titta på kronjuvelerna. är den bra?!


BLUE


ointressant fakta fick pryda denna bild. Kom på massa intressanta saker efteråt. men ni vet ju hur det är med sådant. försöker man så lyckas man inte!

Risgrynsgröt

Ser ju lagom vidrigt ut men sååå gott när man rör om !

( update: måste bara säga att det är messmör på mackan så ingen tror att jag typ käkar ett helt smörpaket på mackan.. )


TREE

Fotat lite, här är en ihop klistrad bild med ett träd. såg så tomt ut när det bara var vitt så därför fick trädet vara med :)

Gäsp


Hej på er finisar! jag gick nyss upp och åt precis upp det sista av frukosten, mums! Idag har vi inga planer vad jag vet, Niklas drar säkert och gymmar som vanligt eller nått. Jag får väl ta och  fota lite eller nått. hmm vi får se! :) pussis


Gtg


Nu ska jag smyga in till vårat sovrum och försöka få niklas att sova! hittade en gammal bild på mig när jag hade färgat håret brunt. Vi  skulle åka till stan och käka på restaurang för att Jenny fyllde år. Tiden går fort.


VINNAREN

Vinnaren blev vackra Josefine! klicka er in på hennes blogg här eller via bilden!


CHIPS & LOVE

Ska fylla en liten skål med nyinköpta chips, ta fram dipp skålen & sedan börja sukta min kära pojkvän som sitter och spelar Battlefield. dock vet nog både ni, han & jag hur det kommer sluta... jo tvärt om...

Glöm inte dagensblogg tävlingen i inlägget under!

Bilden tog jag på mig själv alldeles nyss!


klicka här under!

bloglovin


dagensblogg!

Kör en dagens blogg så kör på nu så väljer jag en eller två vinnare kl 23.00!

( ps, glöm inte veckans blogg som ni alltid kan anmäla er till, då får ni synas i min meny här till höger i en HEL vecka. vinnare till den tävlingen drar jag på måndagar! denna vecka är MELINA vinnaren! )

VAD SOM LÅG I PAKETET

Detta var vad som gömde sig i paketet, två ögonskuggs paletter, ett par klackar & ett sminkborste-fodral!

Yeeeees paket !


ILLUSTRATION

Kom nyss hem ifrån skolan och ska snart gå till brevlådan och kika.. blir så jävla arg att den där jäkla Avin aldrig kommer ! ritade en snabb bild till er för det var så länge sedan! puss

Matte

Sitter och har matte. Kör standard med en go kaffe! Dax att vakna till


TO MUCH H&M

 okej okej, lit emycket hm kanske, men satt och gjorde massa collage igår.. här är ett " sno outfiten" från hm som dom själv knaprat ihop. ( dock har jag satt ihop bilden men dom lägger upp länkar på deras modellers outfits på hemsidan !)


PLUGG



Gamla sommarbilder. och med det säger jag godnatt för nu är det plugg!


GIFTS


Jag vet inte om ni visste om att jag älskar möbler, kuddar, koppar, ja inredning och sånt i helhet? så är det iallafall! och nu finns det ju många där ute med samma intresse! så satte ihop två olika små collage. ett beige & ett svart. Allt är från H&M Home faktiskt- första gången jag kikade på deras egna och gillar det lite faktiskt!


NYTT PÅ HM

har ni varit inne och kikat på hm på senaste tiden ? kommit in massa fina och roliga saker ! tex såg jag ett par glansiga neon orange byxor idag! haha massor av kul! här la jag ihop lite nya/ganska nya saker! tycker om vissa saker rätt mycket ! gå in och kika!

shot

Skrev nyss på en historia uppgift. Försöker hitta mer fakta men det är fan omöjligt... jaja det går inte göra mer än det man hittar liksom. Nu tittar jag och niklas på Two and a half men och äter mango! mys!

shower

Ska hoppa in och duscha med min snygga pojkvän nu.

Jag och Josefine förra sommaren :)


Fina

Jag och min kära bästa kompiz är as söta just nu. vi nördar the sims social. hihih :)

 


SERIER

Jag har kollat många serier i mitt liv. en jag följde ganska bra som liten var Betty & sen kollade jag lite på greys också men under de senaste åren så är dessa det ända jag kollat ALLA avsnitt på !

Sex And The City. Detta är den första serien som jag började att följa. Såg varje avsnitt och fastnade väldigt snabbt. Vad är det med SATC som gör att man fastnar? jag vet faktiskt inte. ALLT förmodlingen. underbart bra och man blir så jävla taggad på att leva typ haha sjukt bra iaf.

Lost, vet inte var jag ska börja, visst serien flippade ur totalt efter några säsonger, men ni ska bara veta hur mycket tid jag la ner på den serien ett tag. Jag satt i typ bokstavligt 20 timmar per dygn i 4 dagar i sträck och kollade. Somnade sent, gick upp tidigt. Direkt på med tvn. Även fast serien blev sämmre och sämmre så KAN jag inte sluta kolla. Älskar Sawyer.. han är så snygg!

Och nu sist men inte minst, den jag följer just nu . The walking dead ( hela namnet syns ej på bilden .. ) Vet inte hur jag ska förklara, men den serien tog mig med storm! herregud. Hade verkligen inte förväntat mig mycket, men med många om och men gav jag den en chans och jag är totalt fast. Jag brukar aldrig gilla zombie grejer. Men denna är SÅ BRA! ni måste kolla

Morning

Har engelska om 40 min ! Puss


guess what ?

ska sova så gjorde ett kollage med bilder som kom upp när jag sökte " sleep" på weheartit. En av bilderna är min sömnbild jag hade till skolan. Kan ni hitta den ? :) puss

PATRIOTEN

ligger i sängen och kollar film, Patrioten heter den och har några kändisar i den. ska föreställa att det är för många år sen och massa skjut o krig osv. kollar inte så noga har mest på i bakgrunden medans jag är inne på datan men verkar väl ok.

 sitter och kollar smycken & kläder. hittade en tjejs blogg som gör lite egna prylar. ( kolla längre ner )

hittade dessa två sköningar hos henne! älskar ju orange just nu men turkost/ blått är en detaljfärg som alltid ligger nära hjärtat. stora, enkla och fina! like it! klicka Här för att komma till bloggen som gör dem!

Mango!

Vi åkte en snabbis till coop för att köpa frukt. Blev en billig ut read choklad kaka också , ingen höjdare säger niklas, jag får väl ta och smaka jag med. Mangon dock, lika god som vanligt. I love you Mango!

STIFLER


Jag är sugen på glögg- men vi drack upp de två flaskorna vi hade igår.
Jag är sugen på tropisk frukt - men även de sista av frukterna åt vi upp igår.
Säg mig, vad mer kan man begära? lite frukt och glögg är ju de ända jag vill ha. Nu är jag ledsen. buhu.





Lite små kär i Kandees grejer just nu... mums

TRIANGLE


Något jag faktiskt fattat tycke för nu. lite sent kanske eftersom trenden att ha trianglar/trekanter överallt funnits ett tag. Men tycker det är otroligt snyggt & mysteriskt haha. får en känsla av att trianglarna har" makt" kanske för att det rä så mycket illuminati snack om dem ? snygga iallfall! gjorde ett par egna ( de här med mig och med rymden i ) bilderna under mina är från weheartit!

Kom nyss hem!

nu är jag hemma! gick till skolan, snackade i 30 min. Kom hem,hämtade mitt legg. gick och hämtade ut mammas telefon från posten, gick hem & nu sitter jag här. Jävlar vilken prommis det blev. skönt ( till coop i stuvsta.. haha )
Nu ska jag belöna mig med lite fika!


bilsd tagen idag i mammas säng!

HEJDÅ!

nu drar jag till skolan, kör enkelt med harem brallor, halsduk & stickat. TJO!

LUNCH

ska alldeles strax börja byta om för att röra mig mot utväcklingsamtalet. lagade havregrynsgröt- HELT SJÄLV! haha nu tycker ni att jag låter som något hel galet. jag menar, vem fan kan inte laga havregrynsgröt. JAG?! jag kan ALLA grötar(gröter? ) men inte denna? jag vet hur man gör men varjegång har jag råkat misslyckas och göra något fel så det blir skit äckligt osv.. men denna gång gick det fan i mig bra!! yay

Lights

Fotade lite med min Iphone. Blev vanliga ljusbilder. Men sånt är alltid mysigt. dock måste jag nog slänga det stora ljuste?... har "råkat" bränna papper i den haha

PINKPANTER


Hej på er! Kändes riktigt bra att få sova ut morse, Nu har jag druckigt en stor mugg med Oboy, ska nog fixa något mer. Tror jag går hemmifrån klockan 12.30 eller något för att vara på den säkra sidan. Innan dess har jag massor att göra! hörs snart! puss

Söt man är som nyvaken haha!

Bed

Ligger i sängen och kollar när pojken spelar battlefield :)


HOOFSTORE RABATT


I know its awkward

Jag vet att bloggen ser väldigt svart och tragisk ut just nu. men ska som sagt fixa i morgon.. hihih

FROG

En ganska ocharmig bild niklas nyss tog på mig. HAHA. Men måste ju fylla ut bloggen med något. Vad som sticker ut ur min kära navel är en groda. Som min kära bästavän hanna köpte till sigsjälv men inte passade på henne! ( stången var för kort )
och vet ni vad, i morgon har vi studie dag och utväcklingssamtal. Så jag ska till skolan kl 13.00-13.30 sen är jag hemma igen! super skönt! en dag hemma behövs! puss

FOTO tävling hos OLIVIA!

Jag är med i en tävling där man ska tävla med en bild som beskriver en/flera känslor.
länk till tävlingen
Jag har valt denna grova och lite äckliga bild som jag fotat på mig själv för inte så länge sen.
Bilden togs till skolan när vi hade en likadan uppgift faktiskt. att fota en känsla! Detta ska vara Sorg/smärta.
Tanken med bilden för mig var lite " dagen efter" typ att man försöker dusha av sig dessa djupa sår som kommer sitta kvar i en föralltid. Ni vet kankse hur jag menar. När man bara vill glömma allt fast det inte är så rätt. Man försöker liksom typ " tvätta bort" felen eller nått.

Kanske inte världens mest charmerande bild på mig ( därför jag inte visat den för er innan)
Men den har någon känsla i sig och a jag gillar den nog lite.. haha ( allt är självkart fejkblod så ingen blir rädd.

här har ni iallfall en länk till Olivias blogg


Juste! priset är ju inte helt fel heller!!  Ett valfritt Close-up filet från  tvspelsweb.se

så gå in och tävla ni med! tävlingen avslutas den 11/11!


GLÖGG

Just nu dricker jag glögg- as always. letar lite bland bloggar och hemsidor - as always. och vad mer ? ja inte ett PISS!

NY

ville ha en beige men fanns ingen så blev en bruuuun :) nu - MAT!

SO HOT?

sitter och har Foto. Två grymt snygga tjejer kom och joinade på lite blogg bilder! way!
Sandra & Bellli heter dom!
Min Foto lektion slutar om ca en timma. vad ska jag göra på den ? jag är ju klar med det vi skulle göra... hm.. får väl leka i PHS som vanligt. aja! vi hörs senare! pöss


Todays


GODNATT

ska gå och ta lite nattmat med niklas innan vi somnar, lägger upp lite bilder på stifler som jag la upp på min förra blogg. nuttisen när han var liten. Vinnaren läggs upp snart på sidan ! så stay tuned! puss

NU TWD S02!

Nu ska jag och älsklingen krypa ner framför tvn och se det nya och fjärde avsnittet av The Walking dead! älskar det!!med oss följer en saftig mango och lite glögg! skriver senare puss!
Ps, glöm inte tävlingen under!


BLI LÄNKAD I EN VECKA!



GLÖM INTE RABATTEN PÅ HOOFSTORE! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET MED RABATTKODEN! :

GIssa vad jag gjorT?

jo självklart har jag tagit ett underbart avslappnande bad i mörkret. samtidigt lyssnade jag på lite låtar från mammas spellista. lugn musik med en man som talar om något med en skön engelsk dialekt. lite " life " snack ni vet. sånt man ska lyssna på när man får typ massage. underbart. direkt efter hälldes det upp en liten kopp glögg & två peppakakor! jiiihaa att jag övertalade mamma att köpa hemma detta! ÄLSKAR GLÖGG!

ursäkta bilderna men min Iphone är inte lika bra i mörkret ...

IKEA & JUL


Lite random i detta illustrerade inlägg så lägger jag upp lite klädförvaring som jag kikar på just nu. skulle vilja ha en sådan ställning som på bilden ( den till höger) men har ingen aning om vart jag skulle ställa den. ser ju inte så snyggt ut i mitt redan proppfulla rum. de andra där man köper lådor och sätter in är mer praktisk och jag har haft en mindre version förut. något att tänka på . Billigt & Bra. Jag Älskar IKEA!


RABATT PÅ HOOFSTORE!

visst måste ni ha kikat in denna grymma smyckes sida? Riktigt snygga grejer till sjukt bra priser! och vet ni vad?! nu har jag tillsammans med hoofstore fixat en rabatt till er som läser min blogg! super va?!
Från idag till och med söndagen den 13/11 gäller koden så shoppa loss!!!




Rabatten gäller på hela eran beställning och då skriver ni in hela mitt namn så dras 15 procent av!
super va ?!





denise

Kom precis hem från  skolan! vill egentligen ner till centrum direkt. men väntar lite så jag kan låna min älsklings busskort :)! puss  ( ROLIG UPDATE SOON)

GRYMT SNYGGA! det har kommit en affär till centrum med massa tallrikar osv. mattsvart utanpå och färgglatt och lackat inuti. såå fint! älskar sånt här! affären heter Nordiq!

Morning

tröttis går upp och går till skolan, nu är lovet slut. urk. Dock kommer ju ett nytt och mycket mysigare om inte alls lång tid! wiiie! puss


NY HEADER

ni får verkligen ursäkta för min nya, bilden är ingen charmerande bild på mig precis MEN jag fick ryck precis och behövde verkligen byta känd jag för den andra headern visar inte riktigt vem jag är, visst det är bilder jag fotat osv. men jag är inte så mkt för natur foton osv. jag är mer typ.. fota mig själv ? hahah låter ju skit bra.. nej men ska byta snart igen när jag får en bra bild osv ! sålänge får ni glo på den här! puss ( ser ni inte den nya så får ni uppdatera sidan lite! )

O & G

Mina favorit frukter och mina favorit " detalj " färger i ett. kan inte bli mer rätt? Sitter och leker med orange nagelack på mitt silvriga liknande. slår det rätt eller blir det fetdiss? only jag vet svaret inom kort :)

♥VBF

världens bästa flickvän har åter igen fixat Oboy med mindre charmerande grädde. så jäkla gott! nu smaskar jag och min älskling i oss detta! ibland är jag för bra !

Varit och handlat

kom nyss hem ifrån coop. Skriver till er aldeless strax! puss


LIPSTICK

Jag vill & ska köpa två nya läppstift. ( mamma kom hem med ett röd/orange från en kryssning förut kan visa er de sen)
Men jag vill ha dessa/liknade från Viva la Diva. De ena är lite hallonrött och påminner om de på den övre bilden. vet dock inte vad det heter men sätt det inne på en affär iaf. den andra har jag INTE sätt i affären men det heter Chill out och jag la upp två bilder på den för den ser heeelt annorlunda ut på båda två. det är en blanding mellan de två ungefär. lite mörkare än det ljusa . och lite ljusare än det mörka. fina iaf. dock lite somriga färger. men jag vill ha dem iaf!

tänk att detta är samma färg som två olika människor fått så olika på foton! bilderna hittade jag på google. är bilderna dina ? säg till så får du absolut en länk!

Nu ska jag åka till coop och handla godis! puss

NAILS

letade först efter ett Metallic nagelack. sen plötsligt blev jag ju lite mer kär i silver/folie färgen... fanns ingen nyans/ glans som jag ville ha, så testade ett billigt Depend Nagelack i silvrig nyans. helt ok lite för mycket " sträck " i den & glitter. vill ha mer matt blank.

ska även köpa ett murrigt grönt metallic nagelack. Färgen heter fortune och är nummer 132.

ORANGE

I Totaly love this.

'



weheartit.com- love that too



sitter och kollar imitationer

råkade komma in på detta klipp. sedan dess har jag googlat massa olika! riktigt kul


FÖRLÅT!

förlåt förlåt förlåt! men igår hade jag verkligen inte tid!
Vi var och handlade igår, gick till morfars & hans mammas grav, tände ett ljus. sedan på kvällen åkte vi hem till Niklas mammas familj och käkade Oxfilé med hackelbackspotatis samt kantarell sås! super gooott!! på kvällen visades en helt sjukt jävla konstig film med cameron diaz och plötsligt var det natt. så vi sov kvar där och kom hem nu i morse! :)

halv risig bild från nån gång i veckan. GOD DRICKA!! ... hehe

CHRISTMAS MODE

bara jag som blir grymt taggad på jul mys när man kikar på juliga bilder?! ÅH
4664705684_b6be488a39_z_large
E3f081218c446eacc3be79c_large
Tumblr_ltyi9zh5do1r3i4f9o2_500_large
Tumblr_ll1yc2qau11qi4iobo1_500_large

Tumblr_ltlaxj2ys61qketeco1_500_large
Tumblr_ltnwn7vcpq1r1qkgio1_500_large
Tumblr_ltum8ka4qn1r5znhxo1_500_large
Tumblr_lu0ln5i1xj1qlme4do1_500_large
Tumblr_lsxt6lvwig1qgspw1o1_500_large
3106219077_4b09023c91_z_large
alla bilder är ifrån weheartit.com


IN MY BED

sitter fortfarande kvar i sängen efter att ha kollat på de tre avsnitten som finns av våran nya favvo serie!

nu ligger jag själv i sängen medans niklas är i datarummet den lilla filuren :) funderar på att gå och koka lite te nu!


Chips

tog nyss en tripp till Coop och köpte hem oss lite chips till ikväll. även en 7-up följde med. GOTT.
De nya chipsen Crunchos behövde vi självklart testa och niklas sitter redan med munnen full av dem. låter som han njuter av dem iaf! nu blir det The Walking Dead season 2! taagggaaaaaaa... nej men haha grymt bra serie! titta på den ifall ni inte sätt den!!! slänger in en trailer nedan!

Den verkar lite tråkig på trailern, eller jag tyckte de iaf. men man kommer verkligen in i den och den har grymma skådisar som man direkt fattar tycke för!!


COLOUR

godmorgon allihopa! vaknade för ett tag sen, tittade två avsnitt av The Walking Dead. awsome! sedan tog jag dessa två lite halv seriösa bilder. orkade inte sminka mig eller nått så tog bara lite läppstift. ser ju lagom död ut i blicken HAHA menmen bättre än inget! :) puss

GODNATT OCH VINNARNA!


Vinnare 1 vinnare 2 vinnare 3



DAGENS BLOGG

PS! IDAG ÖKAS CHANSEN, TRE VINNARE DRAS!


Ätit ute

Ikväll drog vi till pizzerian och jag som inte ens gillar pizza drog nästan i mig en halva! Duktigt! Nu kollar jag på det där programmet när folk som inte kunnat bli gravida plötsligt blivit de :)


Walking dead

Sitter och kollar walking dead o myser i vår stora säng. Trodde inte den serien var så bra som folk sagt men hitils är det intressant !


LIVSMÅL 1

Detta är inte det absolut viktigaste i min Bucketlist. ( att göra innan jag dör lista ) men det blir livsmål nr 1 eftersom jag startat en kategori med detta i fokus. och därmed blir detta nummer ett av alla jag kommer berätta för er!



Hela mitt små barn liv så var jag otroligt inne i rädda willy och späckhuggare i helhet. Jag kan nog inte ens räkna till så många späckhuggare jag ritat osv. När jag var 8år gjorde jag även en hemsida om späckhuggare som jag hade ritat massa bilder till med paint plus skrivit fakta osv. Jag älskar dessa djur men skulle ALDRIG vilja vara en sådan människa som badar / gör konster med dem för jag är otroligt rädd för vatten djur. fy jag ryser  i hela kroppen med tanken på att se ett stort späckhuggar ansikte genom mina suddiga " under vatten tittar ögon" ... läskigt men häftigt!

not really

sitter och käkar päron. ser ju lagom seriös ut också. jag har skit tråkigt, niklas är och gymmar och dirr när han kommer tillbaka så ska vi åka till bion. hoppas den är bra. Puss

BIO IDAG


som jag skrev så ska jag iväg nu ikväll igen och då är det BIO som gäller. Tower heist ska vi se och här är trailern till den!

FÖRLÅT!

förlåt,förlåt mina fina! men jag har haft fullt upp hela dagen och åkt fram och tillbaka och gjort saker. Tyvärr ska jag iväg ikväll igen så kommer bli tomt här i bloggen. ..skriver snart! puss

gammal bild

IKEA

säger godnatt med två saker från IKEA. först så måste jag ju skriva om de sköna tofflorna de säljer för ynka 99 kr! ( dock inte lika fina som de jag fick förut av mami! ) och sedan villl jag köpa block ljus.. dock inte dessa kanske men någon mörk fin nyans! godnatt.
IDGRAN Tofflor, blandade färger Fyllnadsvikt: 70 g Totalvikt: 190 g
RANDIG Blockljus, set om 3, blå


DAGENS FRÅGA


under

jag älskar undervatten bilder. därmed ska jag köpa en BRA undervattens kamera någongång i mitt liv. bilderna är i sisådär kvalitee för de kommer ifrån wehearit.com


PÅ TV IDAG!

ska sätta mig i mitt rum och glo på tv nu resten av kvällen tror jag! detta visas idag på sexan! AWSOME

BLACK

har tråkigt så sitter och leker med kameran.. dock kan jag inte påstå att resultaten blir så speciellt kreativa.. haha
(bilden utan mun e för att munnen helt enkelt nästan helt försvann när jag fota, och de lilal som sysntes såg jätte konstigt ut. typ som en klo eller nått.. så jkag og bort det HAAHA

FRUIT

kom nyss hem ifrån centrum. köpte inget alls men fönster shoppade lite samt gick in på ett fik m.m. Där inne träffade vi även Jenny & Markus L! kulkul :) när jag kom hem så stod en stor påse med frukt i mitt och Niklas rum! då vare kära mamma som hade tagit med sig de! GOTT!!! nu blir det frukt käkande och lite data häng. hör av mig senare. pöss

åker till centrum!

åker ner för att möta hanna & moa på lite shopping! puss

Hack på blogg.se

kul att man inte kan kommentera bloggar plötsligt? skulle svara på en kommentar, då laddade den fett länge och sen kom de upp att sidan inte kan visas osv. testade på två andra bloggar. samma där. sedan testade jag på en annan blogg med en annan portal. då fungerade de. alltså äre något knasigt med Blogg.ses kommentar sak?

Iallfall, nu dricker jag te, och äter kex med ost & vindruvor. på riktigt det är en jävla droooog!


såhär tråkig och konstig ser jag ut just nu. seg och allmänt " inte bryr mig" utseende...hehe.


Länkbyte - Isabelle

Ett till länkbyte! blir så hilmans glad att folk vill göra det! jag tycker verkligen att det är kul att gå runt och läsa andras bloggar för man får så mycket inspiration osv! och att ge er tips om bra bloggar kan man ju inte säga blir för mycket ? eller hur?!
Denna gång är det sötisen Isabelle som jag kör med! klicka in på hennes fina blogg!

så klicka er in på bilden och tadel avb Isabelles värld! ni lär inte ångra er! kram


GAGA

sitter och äter frukost just nu och ska fixa lite saker med bloggen. Är fortfarande seg och trött men är grymt taggad på en bra dag iallfall! slänger in en gammal bild på mig när jag klädde ut mig till ladygaga för att fota för något år sen.. sjukt fort tiden går.. haha skriver väldigt snart!! puss


MORGON LÄNKNING!

jag säger godmorgon genom att tipsa om en grym blogg som jag kör länkbyte med!

Så här säger Elin om sig själv :
Elin heter jag som driver denna blogg om en svensk tjej som emigrerat från Sverige till USA där hon nu är hemmafru och lever livet mycket mindre lagom! Vill ni läsa mer så klicka pa "Ny Läsare?" i vänsterspalten.

låter ju jätte intressant med USA och hemmafru ellerhur?! klicka på bilderna och gå in och läsläsläs! kram