illustrerat

jag hade grymt tråkigt. så jag testade att göra en sånhär bild. ritade helt enkelt av Angelina Jolie. syns det ens att det är hon? ..haha jag brukar ju mest rita töntiga " serie" gubbar så detta var en av mina första seriösa gubbar då.. ändrade sedan färg på den och det blev ett litet collage!

GOTT

Med köpt från affären idag, en stor påse godis och min favorit- kex + ost. gudomligt gott och kvällen är min. tjo!

LÄNKBYTE

då har jag ett litet länkbyte med sötisen MAYA!

Riktigt söt tjej med en fin och bra blogg! klicka på bilderna för att komma dit!

FOR SOME REASON




på något sätt har jag gått och förälskat mig i röda pumps. why? för den läckra kombinationen av rött och svart? för den färtstarka men ändå säkra färgen? för att det alltid har funnits och nog alltid kommer finnas? rött är rött och det kommer alltid vara oss nära till hand. ful snyggt på något sätt.
Sen kan man väl inte neka att Metallic har tagit över rätt mycket på sista tiden. dock tycker jag att det nästan räcker med ett coolt metallic nagelack. antingen mörkt som denna färgen här över. eller ljust. som folie papper ungefär. Sten tufft och naglarna ser ju ungefär ut som en kviv?

Vilken mössa?

åh jag biter ta mig F*N av mig naglarna snart! jag vill köpa en mössa för att ja.. det börjar bli kallt? dock så är jag SKIT dålig på vilken man vill ha? vad är snyggast / fulast osv? jag har fan ingen aning. är skit dålig på mössor. Tycker många är grymt snygga men vissa känns ju uttjatade? Det ända jag vet iallfall är att om jag köper en med päls - så SKA det vara fusk. ( överdrivet djurvän på den fronten, lite ärvt av min mamma som typ spyr på folk som klär sig i päls)

alla mössor på bilden är ifrån Nelly.com

Fel på desigen?

blir gryymt irriterad på min design. den typ krymper ? nu har jag printskreenat bloggen på hur den ser ut i design mall grejen och hur den ser ut när jag googlar på den. Ser ni vilken skillnad det är på bredden på bloggen osv ? allt är mycket större och finare via desigen.. men den typ krymper sen ? ändrat allt och fixat o trixat men ingen skillnad? vad är felet ? har aldrigh stött på detta tidigare... arg tjej.

update: märker nu att detta fel bara syns via Fire fox, inte på Explore.. tur de

food

lite ocharmiga bilder men tog med luren så så kan det bli. Idag lagade jag och niklas Wook. ser grymt äckligt ut men smakade awsome!

sedan hittade jag ett par jätte gamla jeans som jag hade tappat bort. De låg i en halloween påse... allså med gammalt halloween pynt i HAHA. behövde testa dem och dem e fortfarande lite förstora.. trådar har låstnat och vaderna är säckgia... haha

Åker o handlar

Nu drar vi puss !


Fikar

sitter och fikar med Latte i Kopp och vindruvor. förlåt för att bilden ser ut som den gör men jag har ändrat så mkt ljus på den så pixlarna typ blev fuckade. jaja. gott är det iallfall! puss

B O R I N G

har ingenting intressant att göra, Niklas vill spela spel eller nått men jag orkar inte, känner mig grovt seg idag.. tog lite halvdanna bilder, nothing special men vet inte vad jag ska fota. whats wroooong. aja kanske ska ta en tripp till affären och köpa nya kex + brio ost samt middag. kärlek till ost och kex. i love you more than candy! <3

HAIR TIPS


1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4.
Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.


Sängen

Godmorgon ! Ligger i sängen och gosse fordrande *hihi* hoppas ni hade en bra dag igår ? :) nu måste jag stiga upp ! Puss


MEGAN FOX

gjorde en sista, megan fox inspirerad bild. med den säger jag godnatt och förlåt för mitt usla uppförande när det gäller bloggen! puss

GLASÖGON

snodde morsans glajjor och då blev jag plötsligt en smartare kvinna. Eller? jag har nog alltid tyckt att vissa ser smartare och framgångsrikare ut med glasögonen på. vilket knep. då kan man ju lura skiten ur folk på det viset. knep noterat i knep boken, check!

illustration tävling!

 

 

 

 

fått några frågnigar om jag kan illustrera åt folk osv, därför kör jag nu en tävling!



Det som behövs göras för att jag då ska rita av dig/ din vän / hund eller vad som helst är :


Göra ett inlägg i din egen blogg  -

där du lägger upp en egen bild om tävligen, eller den jag har här ovan.
I inlägget ska även vara en bild på dig/den du vill ha ritad.
samt skriva önskemål om bilden.

Skicka sedan en komentar till mig om att du är med och en länk till inlägget.

sedan är det bara att hålla tummarna. Vinnaren drar jag om någon/några dagar!

( vinner ni tävlingen publiceras även bilden här samt en länk till bloggen jag gjort bilden till! lycka till!! )


BRAIDS

något jag är jäkligt kär i just nu är flätor. Inte de vanliga flätorna kanske, men fiskbens, vattenfalls osv. det är så jäkla fint och gulligt och ja.. tjejigt är ju till och med onödigt att skriva men åh! tycker det blir så mycket sommar känsla av flätor och det vill jag känna nu i höst mörkret! sjukt snyggt!

LOVE IT!

detta är nog en av de sötaste små sakerna jag sätt. HAHA
Tumblr_ltjf1znylb1qlksq8o1_400_large


OLD

sitter och spelar sims social som vanligt.. haha fan fattar inte hur jag kunde bli fast i det igen ? .. haha

gammalt collage på mig som jag gjorde för nått år sen.


butricks

Hej mina söta! förlåt för den dåliga updaten, men jag och min Niklas åkte till stan och kollade på halloween grejer osv. Träffade även Melina, Emelie & Kevin där inne! kulkul. Nu sitter vi i rummet och spelar mobil/tv spel. ska snart fixa något att käka , kanske te och macka ? sedan skall jag sätta mig vid jobb datorn och göra någonting kul :)
kram!

börjat bli många nu

är så jävla seg och blogg trött.. är ledsen men har verkligen inget att skriva om. Nu börjar jag få ett arkiv av dessa bilder.. förutom den jag la upp här under  så har jag ju dessa tre ( den svarta är den änbda jag visat )
den första har jag ingen aning om vad det är / vem, den andra är lite  Jessica Rabbit stuk på och den första jag gjorde här i svart vet jag inte heller vem/vad det är .:)
GODNATT



NICKI MINAJ

fortsätter lite med dessa stuk på bilder.. det var roligt att göra något annorlunda gentemot vad jag brukar göra.. detta fick bli en Nicki Minaj inspirerad bild!



Goofy

nu sitter jag och ritar osv på photoshop. ska försöka hitta på något roligt att rita men vad är ju bara frågan.. update soon alltså! puss

MISTY MAVEN

Sitter och kollar på massa videos på youtube om halloween sminkningar. tycker om den här snubben sjukt mycket. Hanm är en drag queen och går under namnet Misty Maven då, han har såklart ett annat namn som han använder via youtube osv men det kan ni klicka er vidare sen med nån av dessa länkar! puss

Fått grejer :)


Skalet är riiiktigt skrikigt neonigt egentligen, fanns typ inget att välja på så fick bli det. sen fick jag två till Bhar, strumpor & typ svarta tights/strumbyxor.


Morning

Godmorgon! Nu måste jag börja fixa mig för snart blir det en liten tripp till centrum ! Puss


INSPIRATION

satt och kollade massa på kan dees bilder och ville göra en egen liten enkel verision. gilalr det spetsiga och stora i hennes bilder så snodde de. sen la jag till lite av mig själv.

MED DETTA SÄGER JAG GODNATT! VI SES I MORGON! puss

IPHONE 4S bild test.

Dessa bilder är då tagna lite snabbt med den nya Iphone.
De två första bilderna var enbart för att testa skillnaden med & utan blixt. jag står inne i badrummet så ljuset är lite halvtaskigt plus att bilderna ser skarpare ut i själva telefonen. om det är överföringen eller något annat som försämrar bilderna vet jag inte än :) men här ser ni lite vilken fokus och skärpa den här !:)


HAHAHA

försöker lära mig att rita en bäver HAHAHA ser ju jätte tötigt ut !

Mysigt!

sitter och dricker kaffe vid datorn, har en gosig filt runt om mig också. börjar bli trött faktikt..får väl hoppas att koffeinet slår till! ... ritade en bild till er . this is me. awsome!

DET SOM LÅG I PAKETENA

Rätt svar var då alltså Två Vita Iphone 4S. ifall den ena pajar har man ju en till liksom ? haha nä.. sån är jag inte. Utan en till mig och en till mamma :)  det var jätte många som chansade! ( skit kul! ) dock väldigt få som faktiskt gissade rätt!  puss


Eftersoom svarade rätt först skulle få en FETARE länk. så fick hanna en hel knapp! snäll jag är hihih

http://Marleneahstrom.blogg.se/
http://Mirjamderko.blogg.se/
http://olivertheone.bloggplatsen.se/

ORANGE

snor mammas nya oranga halsduk och drar till affären, nu ska det införskaffas gotte till ikväll!

Sorry att ena bilden blev så brusig men råkade spara den i nått konstigt format :S

Gott gott

Mamma köpte med goda saker ifrån jobbet ! Glad tjej som var jätte sugen på detta ! Mummmmmms

 

sorry för tråkig bild!

 


Alla vinner länk!




( LED TRÅD : TÄNK PÅ VAD DET ÄR FÖR DATUM IDAG! )

school now.

skriver senare! idag kanske jag ska hämta ut paket! woopwoop!!! hejdå sötisar!

BTF3

Idag kom ju det nya battlefield ut. Och nu sitter Niklas bänkad framför tvn och skypar med sin polare som också sitter bänkad. dom skulle först köpt till datorn men valde ps3 för att vi precis köpte det. aja.. undra vad jag ska hitta på nu när han är fast där.. haha kul att han gillar det nya spelet iallfall! puss

köpte idag

köpte inte så jätte mycket idag, fick iallfall den svarta stickade av mor min ( likadan somd en vita jag köpte förut) även denna gång köpte jag en stor storlek för att få en lite mer loose tröja. dock i M denna gång ist för L som jag köpte den vita i ! :)

Black and Cold

vet inte varför jag känner mig som någon sorts spel pjäs till " cluedo" lite sådär mystisk, mörk och ja.. ni förstår


tagen för någon minut sen.

jag är hemma nu!

IM BACK!
förlåååååt! har inte hört av mig på heladagen! men åkte direkt efterskolan och kom precis hem! ska fixa lite kaffe & fota lite små saker till er så kommer jag tillbaka om några sekunder!! puss

gammal bild från arkivet. helt onödig

Grey

Idag är jag otroligt seg, därmed snor jag en av pojkvännens koftor. Lite stor, lite grå. efterskolan ska jag följa med mamma på shopping i farsta. woopwoop! älskar när hon blir så himla shopping galen! hääärligt med shopping


seems like yesterday



Dags för mig och min käraste att gå till sängen. Nu skall datan få sova och sedan bli väckt tidigt i morgon. börjar kl 8.10. vilket är min tidigaste dag. fy säger jag bara. puss på er!

FACEBOOK

Dags för mig att sätta igång Sims Social. hehe, nån måste ju fortsätta hålla det spelet vid liv! lets go go go!

Följ min blogg med Bloglovin

Vinnare av DB 26/10







 Gårdagens blogg kanske man ska säga..
Tar faktiskt och väljer tre styckna vinnare eftersom jag segade ner på det hela! förlåt!

Grattis             Grattis                Grattis




Skriver bara grattis ist för " vinnare 1,2,3 osv eftersom ni alla tre kom på första plats!

Vann  du inte denna gång? snart kommer en ny omgång med dagensblogg!


Fikar

sitter och dricker en latte nu som jag precis gjorde. var till och med så duktig att jag fotade den! haha erkänn att den sser liiiite god ut ? haha


ENGLISH

kom på att jag ska lämmna in en uppgift i morgon på engelskan, den måste renskrivas på datorn lite så får sätta mig på mitt arsle och göra det nu! önska mig lycka till!

gos med ljus, te, godis och boken/pappret!

Sura Döskallar & Bläckfiskar

mums! mamma kom precis hem från jobbet och då hade hon köpt hem lite gotti till mig och Niklas! glada bled vi!

Sitter och fryser

sitter och små fryser lite. Så ritade en bild i stickad tröja.
( ja ofc har jag bara klistrat in det stickade så jag försöker inte " lura " er med att jag är awsome på att rita stickat)

Look of the day

la upp dagens outfit i morse. men såhär såg jag ut i helhet. shit blir ju nästan yr.....

fixar designen..

sitter och fixar och trixar så fingrarna blöder nästan.. nej men jag fixar iallafall massor ifall det ser cp ut! :)


Clever

såhär ser jag ut idag.. woopwoop. dock ska jag försöka fixa mitt äckliga hår på något sätt men det lär väl hänga som vanligt i slutändan.. hejdå!

Dags att sova.

här är en liten del av en header jag nyss gjorde. bilderna visade jag er häromdagen då jag var ute och fotade lite .  gör som jag sa, väljer dagens blogg i morgon. Har inte tid att läsa igenom alla " bidrag" just nu. tyvärr!. Men vifår höras i morgon helt enkelt!! puss

ni får ursäkta min ! fina" tag i hörnet men jag testade en ny font. och är ju på den bärbara datorn och då blir allt hakkigt när man sparar det... sämst ..

Designar..

håller på och fixar och leker med grunderna till en ny design... dock ser den väldigt alldaglig ut just nu. MEN jag har itne jobb datorn så det går inte att göra en seriös design PLUS måste fota lite innan jag kan göra en.. men men jag leker lite iallfall..därför jag är så seg... kanske lägger upp dagens blogg vinnaren i morgon ist för nu är jag super trött!

true

Tumblr_lt83vfvluk1qcmy8fo1_500_large


Hoppar i plurret

nu kom Niklas hem och vi hoppar i badet nu med badkulor och annat mys! här får ni en liten rörlig animation som jag precis gjorde.. måste ju testa (A)

Bath!


nu är jag gryyyymmmt sugen på att bada. dock måste jag vänta på att älsklingen kommer hem så jag kan fråga ifall han vill följa med och bada ( han blir så ledsen annars om jag hoppar i plurret själv och så ville han med) så jag är en snäll tjej som väntar idag helt enkelt! :)

DAGENS BLOGG

sitter och jobbar med en grej. undertiden kör jag dagens blogg. vinnaren väljs ikväll!

Frost

Sitter och väntar på mamma som vanligt, hon slutar snart så det ska bli skönt att gå hem :) idag ska jag verkligen med hjärta och skäl lägga ner tid på er. Även om ni kanske inte märker de så jobbar jag med blogg grejer som ni inte ser !


skolan nu

nu måste jag gå... vi hörs.

tröttis!

nu är jag helt slut och somnar när som helst! godnatt säger jag och kryper ner bredvid min kära pojkvän! puss¨

GOSAR

Vi tittar på Two and a half Men just nu och gosar! kommer skriva snart när jag har tid! puss


sitter och spelar!

sitter och spelar ps3 nu med Niklas! as roligt!! puss

shoppat

blev inte så jätte mycket shopping men jag fick ett par örhängen, ett halsband och sedan köpte vi en lite billigare/ liiite sämre konsol ( heter det så ? ) till ps3 plus ett starwars lego spel (A) haha vi ville ha det för då kan vi byta med lilla olivia sen och ta indiana jones spelet som hon har ! as roligt ju! hahahah tötiga vi är menmen ! puss


Måste gå!

hinner ju knappt sätta foten innanför dörren innan mamma ringer och frågar om jag är sugen på en liten shopping tur. SJÄLVKART är jag det!!! förlåt att jag inte hinner skriva värsta inlägget nu men jag gör det direkt när jag kommer hem igen!! puss

Clouds

godmorgon! sitter i köket och dricker oboy & juice just nu. Utanför är det rå dimmigt.. awsome... är as trött så lär väl klä mig lite trött idag.. blir alltid så man orkar inte ha på sig massa grejer när man är trött. jaja måste skynda lite ska gå om 30-40 min! puss

B/W

dags att logga ut snart kanske, skulle egetligen vilja duscha MEN mitt hår blir så jävla fucked up av att sova i blött hår.. och mitt hår torkar ju så jävla segt... jaja vi får se hur det blir... här fick ni en liten ego bild. puss


UGLY BITCHES

okej, kanske inte det bästa jag gjort..men jag försökte... även fast jag ser ut som stryk på denna HAHA


Jerboa

Så jäkla söta! älskar djur med enorma öron hahaha! aldrig hört talas som dessa innan men åååååååh. I want one.

ååh titta bebis bilden i mitten (A)

REA

tittade runt på lite reor och hittade inte så jävla mycket men vissa saker är okej som man kan använda som detalj. Dock har jag en speciell bild i huvudet av hur det skulle användas så ni fårstår hur snyggt det kan bli med enkla saker.. menmen.. drog ihop lite billiga saker så ni kan se.

de mesta på " under 100 " kostar mellan 20 - 70 kr! så in och fynda på Hm & Ginatricots hemsida.

En störd film

DET SOM STÖR MIG ÄR ATT KVALITEEN ÄNDRAS?! .... asså denna film är SKIT skarp egentligen, men när jag laddade upp den så hackar den och har sig och är allmänt skit dålig ?... filmen i sig är rätt kass den med, mest bara massa klipp jag filmade i somras och sen en låt som är helt okänd typ. Men iallfall..jag är så snäll som delar med mig av mitt liv höhö !

MANGO


ååååh! jag älskar verkligen frukt. och min favorit är MANGO! så otroligt härlig smak och konsistens! åh vad glad jag blir! puss på honom!!

R E D

Nu kom moster Gunnel och hennes väninna Ami hit. Direkt börjar kaffet kokas och fikabrödet blir framdukat. Det innebär att jag smiter iväg en liten stund! fick också reda på att Gunnel & Ami ska åka till min morbrors lägenhet i turkiet redan nu på onsdag! åh vad avundsjuk jag blir!!! puss

Så otroligt fin.

eller fin kanske är fel ord. Men jag kan inte sluta lyssna på den nu. Så jävla äkta bara.. skön.
plus en bra gjord video.

Blev inte mycket kort

blev inte så många eller seriösa bilder tagna idag, men men det får ni leva med. har ingen fantasi... tyvärr blev bilden på stifler suddig för han rörde sig alldels för mycket :(

what?

Ska försöka fota lite idag åt er, eftersom jag varit skit dålig på de den senaste tiden... förlåt!

själv sitter jag och nördar The Sims Social på facebook.. måste fortsätta eftersom jag kör med/mot mamma & min bästavän Hanna! :) hehe.

bild från förra året


Klättar upp på listan

Godmorgon!  En bra morgon och till min stora förttjusning så hade jag klättrat upp till 5 plats på listan! RIKTIGT JÄVLA NICE! :) Sitter och käkar frukost nu, eller käkar och käkar. dricker ett glas oboy haha real stuff! Kommer tillbaka väldigt snart! så stay tuned! puss

GODNATT

Med denna allt för smickrande bild säger jag godnatt! sköt om er! puss


me x två

sitter vid bärbara i sovrummet och kollar på  filmen JOHN Q! Den är så jävla fin! ni måste se den ifall ni inte har det. den visas på 3an just nu!  TITTA!

ser fucked upp ut för man ser inte ens datorn...den är där på/bakom täcket!.


VIDEO

nu skäms jag mer än någonsin. detta är verkligen hemskt! hatar videobloggar menmen.... this is my little room.


FOOD

ska snart sätta igång med maten. Vad denna måltid heter som vi gör har jag ingen aning om eftersom jag endast kör efter mittet av ingridienser! vi får se hur det ser ut och smakar senare ! puss

Sun

så, nu är vi hemma från att ha handlat mat och solat. Lägger upp en halvrisig bild på solariumet från mamis iphone.
det konstiga var att mammas solarium lös rött ? asså inte när det var på utan när det " vilade " elelr vafan mans säger?... inte solat på länge så har ingen aning om det är vanligt eller ej. haha ballt tyckte jag iaf (A)


STIFLER

Stifler ser så jävla risig ut på kort ibland. han liksom ser så typ.. o kammad ut.. men så är han oftast så det är väl det bästa sättet att visa honom på hehe. jaja, nu måste jag klä på mig och gå och sola för det ville mamma göra :) vi för höras efter det! puss

BAKAT

Jag och min kära hund Stifler har stått och bakat skit fula scones. när det blev klart så satt jag och Niklas och tryckte i oss massor samtidigt som han spelade lite på vårat nya PS3. sorry om ni tycker att jag börjat få kass uppdate! men det ska jag ändra på direkt!! puss

Åker och fönster shoppar

Jag och min kära åker till centrum och fönstershoppar lite. Kommer tillbaka snart !! Puss


Amazing Race

Sitter och tittar på Amazing race med Niklas och samtidigt käkar vi frukost. FAN va roligt att vara med i det alltså! de programet verkar så jäkla kul, häftigt och ja grymmma upplevelser! något annat program som jag skulle vilja vara med i är faktiskt halv åtta hos mig ! hur awsome är det inte att få äta massa tre rätters middagar gratis och sedan få briljera med nått gott ?! mummma!

tröttis med frulle

ska snart stänga datorn.

Vill gå till sängs tidigt idag och bara gosa med min älskling. Saknar att bara ligga och kramas och bara finnas till liksom. Sånt är super mysigt och ibland glömmer man bort de små stunderna som betyder så mycket.
 Vi får höras i morgon ifall jag inte skriver något mer till er. Godnatt på er finaste!


två snabba bilder jag tog exakt nu till er. pöss

PLUGG

sitter och dricker te plus läser lite ur boken gömda. Valde den idag till svenskan i skolan. Hört massor om den och har faktiskt aldrig läst den ( seg som man är när det gäller böcker ) så nu ska jag ge den en chans!

TV

sitter och tittar på tv med alla förutom Niklas. Han sitter vid datorn som vanligt haha. Det är EXTRA EXTRA nu. men sen kommer simpsons & family guy m.m. Jag försöker att blogga det ska ni tro men har inget att skriva just nu ! kommer direkt när jag hittar något! puss

DENISE

förlåt mina små sötiingar. känner mig verkligen urkass.. funderar på att göra en video blogg.. men samtidigt det är ju rätt weird .. hm.. kanske göra en roligare video blogg?...nja pinsamt det med...  hm.. vi får se! brb very sooon puss :) 
jätte gammal bild.

Käkat

förlåt för min otroligt dåliga update! men haft fullt upp kan man säga! älsklingen min lagade precis mat åt resten av familjen. Ser kanske inte så jävla gott ut på kortet, men tro mig. Det var det! ska skriva mer alldeles strax! puss

TROPICAL

min kära mor kom precis hem med massa frukt! kommer inte ihåg va dessa röda tomat liknande grejer heter, och inte heller de små taggiga typerna! men i påsarna ligger honungsmelon! gott!

Boring

sitter och gör inte ett piss faktiskt! ritade en ful och tråkig bild men ni får se den iallfall. Sugen på något är jag också..hm... kommer snart! puss

Klädd i orange

Idag hade jag på mig min kära moders tröja, otroligt mycket förstor men vad gör det. Orange.

Early morning

Hej mina fina! nu sitter jag här, vaken vid denna galna tid. why? jo för att uppdatera till er såklart! Idag skulle jag ha svarat på några frågor till historian. har jag gjort det ? nej. Varför ? ja det finns väl aldrig bra anledningar till sådant slarv, men jag har haft matte prov och massa annat att tänka på och när jag väl blev påmind igår kväll så märkte jag att jag lagt ur boken som jag så länge haft liggandes i väskan. vilken otur huh?


GoodNight Sleep


vi hörs och ses i morgon! puss!!


Bloggar

sitter och kollar på lite bloggar, skissar lite på ett papper och ska snart kolla vad som kommer på tv. myspys. ikväll är jag lovad massage av min kära husband. Låter awsome tycker jag! hihi här får ni en suddig bild på mig.

suddat med flit för det var finare heltenkelt.. fastnade inte på bild.. hehe puss

I paketet

 haha i paketet var det två sims spel vi skickade efter för länge sen. dock försökte vi avbeställa för intresset svalnade ( jag och min mor var riktiga sims nördar för några år sen), vi har näst in till alla spel och sen spelade vi lite för några månader sen för att fördriva tiden. då tänkte vi kolla hur detta husdjurs spelet var till trean.. och sen glömde vi bort beställningen och sen vare försent. ( blivit lite  m-å-s-t-e ha varning på oss)

Hur var spelet då? jora hitils verkar det bra! Dock försvann min katt jag gjorde. den var helt borta. och det gick inte att få tillbaka den... då kom en djur tant och tog ALLA mina djur för jag behandlade dem orättvist?...hm.. då blev jag arg och stängde av spelet...

Sims Husdjur kom ut i butik idag!

simpelt as always

ah, okej såhär såg jag ut idag. förlåt att jag varit jäkligt seg med uppdaten idag men ni får snart veta varför! puss

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att mamma ska sluta så vi kan dra till Coop och hämta ut paket :) kul :) puss!


Gympa

ska gå och ha teori lektion på gympan snart. hittade en gammal bild på mig och hanna. här hade jag grovt mycket slitet löshår och brunt hår! haha skit fult! puss

MEdia

som vanligt så blir det bloggning på media lektionen, busfrön... sitter och kollar på massa videos och skriver en uppgift om nyhetsidor! den ni  ;) puss puss

jag och Tina ;)

Darkmorning

Godmorgon kära underbara människor! allt bra? Idag är första dagen den här veckan som jag går upp såhär tidigt och nu förstår jag vad alla menar med att det är kolsvart ute? hjälp?! sitter iallfall i köket och äter frukost. vilket är ovanligt eftersom jag alltid sitter bänkad framför tvn annars. lite ändrig idag;) såg också att jag kommit upp på plats 13 på topplistan, känns ju helt okej :) haha
bilder från Polen 2011

Oboy&rostatbröd

avrundar dagen med lite kvälls gott. tog pojkvännen på bar gärning när han stod och bredde mackor och hälde upp kall oboy till sig själv. då fanns det ingen otervändo. JAG MÅSTE OCKSÅ HA! nu sitter vi och trycker i oss och denna dag slutade riktigt bra känner vi. I morgon är det dags för nya tag och nu ska det kamma hem ett super betyg. woopwoop Sov gott kära pojkar och flickor! puss

Tittar på TV

sitter och tittar på efterlyst. HEMSKT alltså.. urs galningar det finns. Sen innan kollade jag på Sanning & konsekvens innan.. man blir ju bara arg.. jaja ligger nere hos mamma och glor iallfall. sitter även vid hennes dator :)
annars så snackar jag med Mirjam på msn om lite allt möjligt. i morgon är det matteprov också. taggaaa ;) haha måste komma ihåg att ta med mig penna i morgon ( DENISE KOM IHÅG DET IFALL DU/JAG LÄSER DETTA I MORGON BITTI ) .. bra. vi har en deal.

Maybe its me, or maybe u'r just drunk.

sitter nere hos mamma och tittar på tv samt fönstershoppar via internet. hightech. Antar att det strax är dags för fika vilket är awsome! kanske ska pyssla lite senare. ja ni läste rätt. jag använde ordet pyssla. så lame är jag :)
gammal bild från mammas dator på mig haha .... suddigt eller ? ;)

svart eller vit ?

det är ju halloween snart, så jag ritade en snabb liten halloween bild.. men jag kan inte riktigt bestämma om jag vill ha vit ellr svart bakgrund på bilden ?

vad tycker ni  ?



HELT OK SAKER


nu undrar ni säkert varför jag lägger upp kläder som är " ok " det beror på att jag vill köpa saker just nu som jag inte HITTAR . alltså ni vet när man har en bild i huvudet så finns det inte ? ... så aja.. här är lite ungefärliga grejer på vad jag vill ha. vissa saker har jag tagit för färgens skull, vissas på formen osv. MEn så här har ni UNGEFÄR vad jag skulle behöva... haha


Update :
många frågar om byxorna. Dom är faktiskt från Gina Tricot. De med två dragkedjor heter Rihannas någonting och de andra minns jag inte! :)

MYS

kom nyss hem, sitter och myser/fikar med mig själv. psyke ? jaa... ska kolla runt lite grejer på datorn nu sen kommer jag som vanligt tillbaka till er :) hihi

MEDIA

sitter och har media i skolan, woop... har lunch snart och jag orkar iiiiinte vänta. fett hungrig. gaaah.
soppa idag också! woooop ;) broccoli dessutom!  men men nu måste jag jobba så vi hörs senare ! puss

what a wonderful day

godmorgon era små liv! sitter och tittar på tv på 6an. dricker oboy och googlar runt lite.
Idag börjar jag 9.20 och slutar 11.45 MEN ska göra något jäkla svenska test för jag var inte med när alla gjorde de så då måste jag vänta i skolan i 40 minuter för det börjar kl 12.40 ... kuuul.. not. aja. vi höres senare pöss!


Sleep Tight


nu ska jag och min älskling gå och lägga oss och mysa framför en film! vi hörs i morgon bitti sötisar! ps. Besöks rekord idag igen! blir så glad av er! puss

( ps, jag måste vara korkad.. ser två bullpåsar i frysen, den ena är full. den andra ligger det en bulle i . Vad gör jag ? jo får panik för den stackars bullen känner sig ensam, så jag tar en bulle från den fulla påsen, och lägger i den ensama bullen där i istället? ... alltmänt störd eller bara söt? )... bullar har känslor också :(...

tryck för att se vinnaren!



To My Beauty

Sitter och illustrerar, gjorde en illustration till Mirjam min söta vän!

( klicka för att komma till hennes blogg!)

GISSA LÅTEN VINN LÄNK


så här kan det alltså se ut :

Låt : teddybjörnen fredriksson
Artist : Lasse Berghagen
*sen erat namn och blogg osv*

här kommer låten ! :


I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off of love, drunk from my hate,



Darker

hade tråkigt så tog lite bilder... har ingen fantasi dock så lev inga spceillt roliga. men men, nu äre mat ! kommer efter sötisar!


gjort en kamera.


först började man med att skära ut två lådor en stor och en liten mindre, detta gjordes i hård papp typ av nått slag.
därefter  gjorde man ett hål på den stora och där bakom tejpade man fast en hård typ folie bit som man senare skulle göra ett liiitet litet hål i.


därefter målade man hela lådan svart och ( ni ser folie biten,  ) målade man i svart tusch sen men det hade jag itne gjort än. sedan gick man in i ett mörker rum, la in ett ljus känsligt papper. gick ut med lådan och drog bort en sak som du hade tejpat för hålet med ( som slutare ) . stod blixstilla i ca30 sekunder, sedan tejpade du för hålet igen och gick in till framkallningsrummet.

Efter man hade badat bilderna i massa olika saker så såg det ut ungefär såhär: dessa bilder blir negativa.Och fel vända. så dessa ska skannas in i datorn och då vänder man på färgerna eftersom allt ljus blivit mörk och allt mörk blivit ljus!

så ja detta gjorde vi idag på foto lektionen! :)

 




♥on my way

ska till skolan nu, ni får en risig webb bild för jag orkar inte dra fram kameran och ladda in bilder osv! vi ses senare! puss ha en bra dag!

Glad Tjej som vaknar !


ser ju väldigt ful och ..tråkig 
ut men färgerna var lite fina!
super glad att jag hoppat upp två platser på listan också¨! det går bra nu, kompis det går bra nu!



fixade naglarna

trött på mina äckliga naglar så fixade dom lite snabbt.. får fixa bättre senare men det funkar fin fint tills dess! sitter som sagt på lilla daton därmed den dåliga grafiken på photoshop texterna! sorry.

nu ska jag och min käraste bege oss mot sängen. Om vi ändå hade haft lite choklad. då skulle livet leka. puss





 GODNATT KÄRA LÄSARE. NI GÖR MIG SUPER GLAD!


Letar efter gamla bilder

Sitter och googlar runt på gamla bloggar jag har haft efter lite roliga bilder på mig. dock hittar jag verkligen inga?
vart försvann dom? tråkigt. får leta vidare.
Jag sitter och kollar på Two and a half men. och gör faktiskt inte så mycket mer.. tråkigt.. funderar på att fota lite för en gångs skull.. har fotat så mycket med mobiler och webb så kanske är dax att damma av systemkameran? vi får se! puss på er sålänge! ni är super fina!

bild från ett tag sen. på mig


DB vinnaren!

dagens blogg vinnare är utsädd!

klicka för att komma till dagens vinnare!

 Vann du inte denna gången? kika in snart igen. Har en dagens blogg nästan varje /varannan dag!
KRAM


pussas lite

haha jag och stifler sitter och tittar på Adams live på tv. ska kolla vad som visas ikväll och jag lägger väl upp lite program /filmer här snart ( har grymt tråkigt ) ska in till niklas som sitter i datarummet. Ska pussa lite på honom sen fixa fika! puss

såhär ser vi ut just nu! gos!

DAGENS BLOGG undertiden jag pluggar


Du har som vanligt självklart större chans ifall du länkar mig eller tävligen i din blogg! du får gärna använda bilden ovan i din blogg då också! men säg till mig ifall du gör det ! puss

en & en halv timma!

gaaaaah måste skriva klart en historia uppfit och lämmna in den innan klockan 5 idag! STRESS...är inte klar än så nublir jag fan arg på mig själv.... skriver när jag tar en liten paus för att fixa te osv! puss på er sötisar!


OJ! Aktiv antar jag

Åh nämen titta vad jag hitta! är med på mest aktiva listan på blogg.se! woopwooop!


Stiflers

sitter i skolan nu och skriver klart en novell på svenskan! haha woopwoop. Min handlar om nån snubbe som hoppar från London Bridge och plötsligt vaknar han upp i sitt eget liv innan massa saker har hänt, som om han fått en ny chans att rädda folk osv. Eller? .. hmm hah vet inte vad som ska handla om men jag har skrivit om alla genre som finns redan så fick bli en konstig denna gång haha . puss

bild på stifler från förra året tror jag! :)


outfit

ser rätt enkel ut idag. grått & vitt & Svart. ska dock inte ha tofflorna såklart och sen så ska jag hitta en tröja att ha under jackan. börjar om 30 minuter så måste gå nu! puss

Godnatt!

nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och gosa med min älskling framför Ps3. hihi mys !

vi hörs i morgon bitti sötnosar! ni är Bäst!


FIKAR

sitter och fikar framför True Talent, leker lite med instagram, hade inte orkat testa det men nu 100 år efter alla andra så testar jag faktiskt! kul :)  så här har ni mitt fika + två av mina ( våra ) buddah gubbar !

FOX

ligger och glor på en film som heter den fantastiska räven( the fantastic mr fox tror jag den heter egenligen? )
haha rätt sjuk film, det rä ju typ dockor dom använt eller nått ? aja.. här ligger jag och myser!

foto på min tv och så för 1 minut sen! kram.


Kan ni vara lika söta som oss?

tror inte det va!.. nej men Stifler ser ut som en liten dagis pojke som får sin första puss
" eeuuuw tjej basiller..."
Ska fika lite nu med mamma så skriver om ett litet tag sötisar!
ps . Ni gör mig superglad med alla komentarer!


when I wash

ser på många bloggar att de frågar om tips hit och dit och undrar vad eller vilket man bör och inte bör använda. Det ända jag kan säga är att det är ju faktiskt induvidiellt. Jag använder iallfall Visibly Clear nuförtiden för att det känns sådär härligt kallt och fräscht efteråt! innan använde jag aldrig och ja jag tycker nog att det fungerar bra. dock hjälper det inte mot hyn man får under lingonveckan.. .. aja sen la jag in mina hår grejer vilket bara är dessa två tresemmé. använder INGET annat i håret, inte hårspray eller nått. only this :) here u Go

PS3

Lite konstiga som vi är så åkte vi och köpte ett PS3. niklas tredje ps3 kan man nog sägahan har ju ett hos sin mor , ett hos sin far & nu har vi ett här hemma! men det är ju så jäkla kul att spela ibland! haha
dock är det jäkligt synd att denna modell inte är lika snygg som den första var!

den lilla nörden inom mig sitter och ler som en galning. KUL!

leaf

godmorgon era små hoppitossor! vaknade för ett litet tag sen och nu ska jag och niklas åka och fixa lite saker. växla pengar osv! kommer tillbaka senare idag kanske runt 1 tiden? puss sålänge!

How Do You Sleep?

ska gå och lägga mig i sängen, undertiden får ni gärna svara på frågan här under .. hur sover ni ?
14242735_large

308836_294906143855181_164864480192682_1299080_2040943282_n_large


SÖT GET

asså HAHA Mirjam la upp det här klippet på sin blogg för ett liten litet tag sen.. och asså haha jag är kär. går in och kollar helatiden så måste lägga upp! haha dööör!

old one


sitter och spelar sims på facebook + kikar in massa läsares bloggar m.m . älskar att bara sträck läsa.
Ni människor ger mig inspiration! nu - dax att koka te! ....såå undertiden ...



Bild tagen förra sommaren.

 


JUICY COUTURE


GAAH! finns tre olika typ, och EN av dom gillade jag och den var GROVT jävla god alltså... måste ta reda på vad den goda hette.. .åååh! underbar!


ska Duscha

kommer aldelesstrax! ska slänga mig i duschen lite. ska fråga om niklas oxå behöver/vill.. tråkigt att duscha själv haha... aja jag kommer strax tillbaka! puss


a new one

kom precis hem, såg dessa bilder och föll en aning trorjag..

Tumblr_lrqllm819x1r2slc0o1_500_large
23820264_large
299101_2466521069114_1434927139_32910000_288792291_n_large
And  I TOTALY adore this one!
Cute,animals,ducks,sink,,,duckies-d1d576803d6814d389f4834043d1670a_h_large



Indiana jones

sitter fortfarande hemma hos Niklas mamma, niklas och lilla olivia sitter och spelar Indiana Jones lego på Ps3. Något nytt spel som fredde hade köpt till henne. riktigt kul att kolla på när de spelar och Olivia hoppar o skriker till när det händer roliga grejer i spelet! haha.

deniseholmsten -


hem till Svärmor

nu ska jag och niklas dra oss hem till Niklas mamma och käka där :) hörs senare ikväll! puss på er sålänge!

animals

hade inget att göra så ritade lite slarviga djur... brukar inte rita djur så kan ej så bra plus gillar när det är slarvigt.. dom blir typ sötare då än när man sitter i flera timmar med detaljer! hehe... ska gå och fixa lite saker nu brb!

REA


med rea på både H&M & matvarubutiken så kammade jag hem detta simpla men nödvändiga för ynka 60 kronorsammanlagt. bh 50 kr & choklad 10. KAP!

VIT-KAVAJ


jag VILL HA EN vit kavaj!åååååh. vet att det var mycket snack om den/dom i somras och innan de osv.. men det är ju så jäkla snyggt! dock ser alla så jävla fula ut när dom hänger där på galjen osv.. men om man kollar bilderna nedan asåå...DAMN i love it.


PRETTY awful

vaknade snabbt av att niklas får ett sms av sin far att han snart är vid gymmet, mitt lilla pucko hade glömt sätta veckaklockan så han fick hoppa direkt ur sängen till träningsgrejerna och dra. själv sitter jag vid datorn i morgonrock och tofflor, ett glas juice och en stor mugg oboy! ritade en liten godmorgon bild till er.. för typ såhär känner jag mig .. haha puss

♥S L E E P


sökte på sleep på youtube och tog första låten. VARNING för väldigt sarah brightman aktigt, absolut inget för dunkdunkare osv... detta är sån musik som typ ens morsa kanske lyssnar på .. men jaja la in den första jag hitta och tycker den är avslapnande haha... :) godnatt.

20lappar


jag och min älskade Niklas samlar på 20 lappar faktiskt! haha, dock så har jag varit lite dumt och växlat några till 100 lappar och då försvann måååånga 20 :( menmen.. måste nog växla inte lite flera för snart kan man inte hålla koll på dom... aja.. så vad samlar ni på ? :)

DAGENS BLOGG VINNARE!

HÄR ÄR VINNAREN



HAIR


Vattenfalls fläta. så jäkla snyggt!


färdig!

nu ska jag fixa fika och te och massa annat och sätta mig vid tvn och gosa med pojkvännen! se snart ! puss


kommer snart!


DAGENS BLOGG 14/10

undertiden jag fixar och trixar med lite grejer så kör jag dagensblogg. !

like thats my swagga.

just nu sittetr jag och myser framför tvn. ellens show visas! jag är lite små hyper men det är väl bra det med  menmen jag ska ge er lite grejer snart tror jag ! måste bara fixa lite saker :) pussis


bild från typ början av skolan..


in schuuuul

sitter i skolan och skriver novell igen, måste fortsätta på den hemma sen så den blir klar. woopwoop...snart äre tacos ! :)

love it



KLÄDER


jävligt simpelt och enkelt idag. orkade verkligen inte klä på mig i morse.

såklart var det mina..

klart det var mina tofflor & min mysiga morgonrock i paketet. dock ser de konstiga ut på  kort men dom är verkligen ur mysigaa!


Nu är jag hemma

ska strax öppna paketet och fota osv, sen är det massa mer saker som ska göras.. ååh streessstreeess! vi hörs aldeles strax ! puss

Hämta paket

Sitter och väntar på att mamma ska jobbat klart. Är alltså med henne nu och om några minuter så ska vi gå ner till centrum och hämta ut ett paket till mig wiie :) skriver sen :) puss


MEDIA LEKTION

sitter och jobbar med mirjam på median.. eller jobbar och jobbar... lite halv konstig uppgift... boring.

♥argh kapten

GODMORGON PÅ ER! :)


Nu är klockan ca tio över sju och jag är väl ganska seg faktiskt.. haha..idag får vi antagligen reda på hur det gick på engeslka provet men nu vill jag faktiskt inte veta längre.. kom på att vi hade gramatik delar på provet och jag får alltid blackout när det är sånt. jag kan men skriver ta mig fan ALLTID nått fel när det är sånt där.. så nu lär jag väl ha gjort bort mig massor bara för att det är det första provet * pinsamt '..

ha en bra dag! puss


GODNATT


ligger i sängen med ansiktsmask + brustablet med vitaminer. dom är goda haha. däckar nu framför tvn så detta blir sista inlägget för dagen. på tv visas the mentalist, sex and the city och sen the mentalist igen! ses i morgon sötnosar! ni är bäst! puss

history


tills på fredag ska jag  ha skrivit värsta dagboks berättelsen om när de upptäckte america och snodde/mördade massa maya/azeter (hette de så ? ) ... osv... rätt svårt för det känns konstigt att sitta och låtsas att man var där.. menmen roligt med lite annolrunda uppfgifter... förlåt för att min photoshop är suddig men det blir så när jag är på den här datorn .. något fel med grafik skiten. ska fixa det sen! puss

Gammalt och gott


sitter och kollar på Per Moberg och blev plötsligt sjukt sugen på att käka lamm ben eller vare heter.. mums så jäkla gott sist. dock gillar inte många lamm? whyyyyy!
här är en gammal bild på mig.. ser ju lite små tokig ut men vembryr sig om 100 år ? :)

Följ min blogg med Bloglovin


DAGENS BLOGG VINNARE



Dagens vinnare blev Ida! grattis Ida!!!

ifall det inte går att klicka på bilden så klicka på länken under! :)
http://youknowiidaa.blogg.se/


DAGENS BLOGG AVSLUTAD


wanties






beiga vanliga neutrala klackar (helst utan mocka men hittade ingen bild), Sen skrikigt blå topp av vilket slag som helst nästan ( blus aktigt hälst ) instoppat i byxorna... i want it...

design panik

har verkligen ingen fantasi eller någon sorts användbar bild just nu ... vill göra ny design men orkar inte sminka mig och hålla på och fota osv.. så testar utansmink men ser så jävla sliten och tråkig ut och jag orkar inte.... här är några jag hållt på med senate dagarna... dööö...

naaw så awsome!

asså haha seriöst något av det sötaste jag sätt
(
andrea i min klass visade detta idag för oss aawww sjukt duktig ju haha)


update : kan inte stoppa in klippet tydligen ? så här är länken!

http://www.youtube.com/watch?v=ti-lDMPIT_4

( liten tjej som typ rappar nicki Minajs låt) haha

DAGENS BLOGG -

undertiden jag fixar lite grejer så kör jag en dagens blogg till! kör på !

Red rose


KI Dagen woopwoop

sitter och tråkar sönder i skolan, om en timma ska vi se en film i aulan typ och egenligen skulle jag ha slutat om 15 minuter... sämst ever att sluta vid 2 istället för 11.45 .... aja här är två bilder första är gammal påpå mig mirre & Tina sen är det en som jag o flum carro precis tog haha pöss


morning !♥

sitter och kollar på tv. alla älskar raymond.. fan jag har nog sätt alla morgon avsnitt av alla jävla serier snart.. haha snark men men så jävla skönt att glo på tv när man är påväg upp! :)



GODNATT

ska gå och lägga mig i sängen nu och som vanligt, spela wordfued med min älskling.
känns ju lite mobbat att ligga bredvid varan och spela men det är gosigt! puss på er
bloggen
bilden från skolprojectet. jag och min älskling! puss


lösnaglar

hade så sönderbitna naglar på vissa fingrar så tog och klistrade på lite korta lösnaglar jag hade hemma. detta blev resultatet dåååårååå :) nu är det karatefylla på tv.

hissar & dissar


Starka, utstickande färger - + guld!

nu är inte jag den människan som använder färg så speciellt mycket. men jag ÄLSKAR verkligen kombinationen med guld och någon stark utstickande färg. riktigt riktigt snyggt!




FÄRGGLADA CLUTCH

inte heller något jag skulle ha speciell användning för men sjukt fin detalj!



 & sist men inte minst av det positiva :




 MIRJAM!
riktigt snygg härlig och för att inte tala om sköööön brud!

 klicka på bilden för att komma till bloggen!







detta jävla klankande på folk.. ibland blir man bara så jäkla trött på allt snack.
man brukar tro att det är över i den här åldern, men man både ser och hör folk som man inte ens känner snacka om andra osv. även fast det inte har med mig att göra eller någon jag känner så blir jag fett irriterad..



sista av allt.
STOR
 FET
 DiSS tiLL

PIZZA!

fy nog ett av det värsta jag vet.. förutom när det är annanas eller banan på .. blä


stifler

jag sitter och fikar just nu med bulle & kaffelatte och tjofaderittan! skriver när jag fikat klart! här har ni en bild på min fina vovve stifler!

( kanske inte rå sexig på denna bild men han är söt!)


bebisar

visste inte vad jag skulle rita så blev det plötsligt en bebis?.. haha sen fick jag rita mig själv oxå..obsarvera att jag aldrig går runt klädd i de kläder jag ritar.. jag ritar bara nått haha

barn är lite läskiga ibland tycker jag ( dom går ju sönder så lätt haha .. ) men när dom e skiiiit små är dom så fruktansvärt söta ( äldre barn är oxå söta )men nyfödda -1-2 åringar är underbara!

jag har tråkigt..


själv spelar jag sims på facebook och pratar med hanna... haha jag har grymt tråkigt verkligen... så.. vad gör ni ?

brb


Bullar

kom precis hem för historian behövde man inte gå på, man fick jobba hemma ifall man ville liksom :) så självklart väljer man att gå hem:) och när man väl kommer hem så luktar det nybakade bullar ihelahuset! sjukt nice. så käkade en precis och nu äter jag fil & mysli! gottgott. ska snart fixa lite grejer men jag kommer tillbaka såklart! puss

jätte ful och gammal bild på mig och hanna.. självklart omgjord men så dumma är ni ju inte.. :p

ser ut såhär..

sov med uppsatt hår inatt så nu ser det rätt villt ut av sig.. dock ser det inte så snyggt ut mest bara ovårdat men såna dagar har alla så why not! puss

darkgold

d-d-damp.. min kära pojkvän har sån där riktigt usel musik smak, bara typ house skit som låter typ pling pling PLANG PLANG eller nått, damp hatar att höra sånt där meningslöst skit som inte har nån mening eller nån text..
( undan tag för tex david guetta när nån känd sångare sjjunger med i låtarna annare .. euw )

jaja från att vara negativ till att vara positiv. idag i skolan ska vi göra kameror! haha får väl se ifall man kan visa på något sätt hur vi gör eller gjort eller hur det blev! lite små intressant iallfall!

gammal bild, 2008-2009 tror jag.


11.10

gick nyss upp även fast det var fett onödigt. börjar kl 11.10 idag för min lärare är sjuk! wooopwooop. dock ville jag ha lektion för vi skulle få reda på våra prov resultat idag antagligen. menmen det får vi veta på torsdag kanske :)

haha just nu är det reklam för nalle puh på radion haha så söt! men men vad ska man göra nu då ? blogga antagligen! yaaay.

hanna och jag förra året :)


ska gå och sova & dagens vinnare.

dagens blogg vinnare.
^
|
|
klicka på länken!


så nu måste jag gå och lägga mig och spela wordfued mot niklas ( blivit nått vi alltid gör i sängen på kvällarna)
ps.. jag vinner alltid mohaha


probably drunk

rubriken lyder som den gör för att jag får lite sån känsla av bilderna. typ vimel bilder ( dock i mitt sovrum?.. ) på nån americansk musikvideofest. hhmm hihi tog iaf dessa för några sekunder sen pågrund av utråkning! puss

DAGENS BLOGG!



haha gud va jag skrivit fel på den här bilden ovan * pinsamt * men jag kör på det här tills jag lägger mig så köör på!

ont i huvudet...

gör såååå ont när jag ställer mig upp. nästan så det känns som att man gråter blod..höhö där var jag rolig... menmen här får ni en bild

ja det är låtsas blod för en fotogrej till skolan vi höll på med. Puss!

rådsparken

idag gick vi till rådsparken för att fördriva håltimman.. vi blev som små dagisbarn och det ser vi verkligen ut som när vi posar på självutlösare.. haha as töntiga :P sen ser jag ju lagom normal ut när jag biter på tungan ? HAHA





såhär såg jag ut idag höhö

sånt här känms ju lite små konstigt att göra men why not. kul!. kom nyss hem och ska antagligen fixa lite kaffe eller te. sedan ska jag smsa till min älskling och se när han är hemma! :) puss

a day in school

sitter i en av musiksalarna och skriver svenska novell, anledningen till att datasalarna är fulla och det är mysigt och rosa här hihih puss


en av världens finaste låtar.

detta är, har alltid vara och kommer alltid vare en av världens finaste låtar. den ger en så otroligt många rysningar... åh underbar! ( gammal låt )

zuuuup?

haha as ful grej man gör med webben... haha herregud va töntig jag är. jaja. sitter och äter äppelkräm som mormor gjort. mumma. samtdigt skriver jag upp massa grejer i en elevkalender och försöker planera lite konstigt nog. ska snart röra mig mot sängen, dock följer nog datan med om det inte visas något roligt på tv.. ska kolla tv.nu nu ! puss

tagen för 1 minut sen, zuuuuup?!

coffee

drack nyss upp en latte som min kära mor gjorde till mig, har bildbrist som vanligt på den här datorn så fick bli en liten ..skapelse jag gjorde förut som header till denna bloggen för länge sen :) nu ska jag halsa vatten så jag inte får vatten brist eller nått, slänger i en tablett med vitaminer oxå ! kommer snart! puss


hade tråkigt

hade lite tråkigt så funderade på att fota lite utomhus för lite oväxlings skull.. dock har vi inget alls att fota på tomten så fottade det mest färgglada jag hittade.. testade lite grejer på kameran som jag inte riktigt gilalt förut och bliden blev lite sådär men men, färgerna är lite härliga så whatever. har även börjat med en sort namn tag på bilderna jag illustrerar/fotar.. bara för att det är kul inte för att jag tror att jag ska ha värsta copyright skiten haha.. jaja here u go

tittade på denna idag

kikade på den här för jag har sätt den på några och tyckt att den var riktigt fin på dem.. men nä för det första är jag nästan pank just nu så måste vänta till nästa studie bidrag sen så är det något som saknas med den.. vill ha större bokstäver med tror jag. men gillar själva grejen med fastsydda bokstäver... hm jaja vi får se om jag köper den eller någon liknade senare. puss

Varit i stan!

kom nyss hem från stan, tittade runt men det ända vi köpte var varsin subway macka haha. Färgade nyss mammas hår oxå, hon hade fått utväxt så jag fick färga den mörk igen :) woopwoop nu ska jag fixa lite oboy till oss!


gammal bild från förra året!

Illustrerar

har inget att göra så ritar en bild till er som vanligt. haha skit tråkig för den/jag gör ingenting men det är ju precis vad jag egentligen gör- om ni fattar! puss

godmorning





Newspaper nails

satt nyss och gjorde newspaper nails på mig själv, dock orkar jag inte fota just nu sökte bara på google och tog första bästa bild. nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig och sova! puss puss.

ser nästan exakt ut såhär förutom att mitt underlack är väldigt gul/vitt

tröttis

jag har tråkigt och jag kollar på nån riktigt konstig film på 5an? typ animerad krigsfilm? haha sjuuukt dålig. nån som har något bättre förslag på vad jag borde göra ?

 

TV

tittar på tv, det är partaj. säkert repris det me, har ingen koll när saker och ting ska visas. haha
hoppas ni har roligare än mig! puss


blackandwhite

kollar på en fin film som visas på 5an just nu . The accidental husband. riktigt mysig och bra hitils!
plus att ena skådisen där är lite små söt, gubbig kanske, men söt!:)


svärföräldrarna från HELVETET

ååååh, såg precis att svärföräldrarna från helvetet börjar om ca 10 minuter! va hääärligt. inte sätt det än. trodde inte det hade börjat men de började tydligen den 3dje? och detta är då reprisen! kul :) puss

Ska åka och handla!


ska åka till coop lite snabbt och köpa någonting gott att dricka. bubblevattnet är aldeles strax slut och jag är törstig. tummen upp för att ha en pojkvän som gör allt  med en <3

kommer tillbaka strax <3

städat lite !

det var så jävla stökigt på vårat golv bredvid sängen så städade lite. nu känns det mycket skönare! men nu känner jag bara ännu mer hur mycket jag vill köpa nya örngott till sängen för orkar inte ha dessa färger längre! behöver verkligen köpa svarta lakan! dessa bruna nyanser ser cp ut till mitt New work, svart/ grå / turkosa rum!
det blåa är en peruk ifall ni undrar vad det är .. haha älskar att Golf bagen stör så jävla mycket... där i hörnet. måste flytta på den..

sorry!


jag är ledsen att jag inte hört av mig så mycket idag men är helt inne i datorn och tvn. tittar på t-shirts från massa olika märken och är riktigt sugen på en.. ska försöka dra med mig niklas till stan i morgon & titta på den! hihi :)

cartoon Network

haha sitter och kollar på cartoon network och där visas Pytt-I-panna haha en liten pojke vars namn är lasse och han lagar massa mat och gör massa grejer haha så söt.. det är typ danskt eller nått egentligen men är dubbat till svenska hah så fult!
sen spelar jag sims på facebook oxå haha rolig tjej! puss puss

ska byta dator!


Shoppat.

Så nu är jag hemma! blev två halsdukar, ett grått linne, en burk vaselin, rosabandet och en mugg i finaste färgerna!
vi köpte ju massa annat ät bart också , som tex mumsmums, winerbröd osv men det orkar jag inte precis fota de.


glömde !


nu ska jag klä på mig istället för att dra runt mig idessa sov grejer, ska ner till centrum och kika i lite affärer, måste leta lite små saker och så! mamma följer med mig och min älskling får väl åka och gymma eller så får han sitta och geeka vid datorn! vi hörs snart! puss

Beställde hem iallfall!


skrev ju som sagt igår att jag ville klicka hem dessa gosiga tofflor, så nu är det gjort plus en matchande gosig morgonrock. Love it!

ska sova såå..


har skrivit om dessa förr !

bloggade om dessa små sötnosar för inte alls så länge sen på min förrförra blogg haha. men jag är lika sugen nu som då. ska man kanske beställa hem ett par ? .. finns ju inte ute i någon h&m butik vad jag sätt iaf ser så jävla gosiga ut! jag vill ha de första tror jag! lätt värt 149 kr!
sotaskor
ska nog övrigt ta en tripp till H&M I morgon, det är ju 10% på allt nu ifall man är medlem!

VILL HITTA HALSDUK?

hallåååååååå, blir ju galen här borta.. vill ha en ny halsduk som ska vara stor och mysig och gärna sitta ihop helaa vägen eller något sånt!? dock tycker jag att alla är försmå och för tunna ? :(

bilder från gina, hm, bikbok & Veromoda!

DAGENS BLOGG VINNAREN!


Vinnaren blev Malin! som äger bloggen http://modeapa.blogg.se/. klicka på länken eller bilden för att komma till hennes fina blogg! grattis Malin!


Im Back

kom precis innan för dörren efter att ha varit på bio och sätt Johnny English Reborn.
riktigt rolig och skön film faktiskt
, och bokstavligt hela bion skrattade i kör. roligt att skratta åt dom som skrattar faktiskt... alla har så orginella skratt haha!

jaja nu ska jag iaf dricka lite multivitaminer och sedan kolla igenom vem som blir dagens blogg! update om det inom väldigt snar framtid! stay tuned! puss

 



vanilj munk & design

fixade nyss en liten design till mirjam, gick rätt snabbt men det gör det ifall man vill ha det enkelt och inte för plottrit!
den kommer snart upp på hennes blogg tror jag så ni kan ju alltid kika in genom att klicka på bilden!

ska iallfall äta upp min vanilj munk och börja fixa mig iför bion ikväll, dagens blogg vinnare kommer när jag är hemma ikväll! puss


dagens blogg?


rain sucks


så jävla irriterande väder.. och vi som ska in till stan på bio.. lagom kul i det här vädret liksom..jaja får väl hoppas att det lägger sig lite.. undertiden ska jag ta lite TE! puss

vill inte ha den nya designen

textade att använda blåa färger, big nono inte alls roligt ycker jag. fy den tog jag bort lika fort som jag tog dit den!

ritat

sitter och fixar lite design grejer, så undertiden får ni glo på denna lite  simpsons inspererade bild på mig och niklas :)
gjorde den igår. puss!

A singel step

sitter och dricker oboy i köket och måste snart börja fixa mig - oooorkar inte. verkligen sjukt svårt att komma upp när man bytt lakan... åh sen har vi det besta av alla lakanen just nu. Mys! Idag har niklas prov, så får väl ge honom en lyckospark eller nått! :) kommer snart puss!

måste erkänna att jag är stolt!

woopwoop, vem är så jävla grym ibland som får sin bild på skolans hemsida.. haha låter ju inte  så speciellt men kul att dom använde min bild i sammanband med KI dagen som ska handla om sömn ! LYCKLIG TJEJ!

dags att byta om.

ska nog slänga av mig badrocken och hoppa i säng nu, untz untz..
lägger upp en bild jag ritade för läjngesen för jag har brist på bilder på denna lilla dator.. tja!


pump the music up


när jag lärde mig fotografera.


when I was a punk rocker

naaah.. inte riktigt kanske, men en gång tiden har jag faktiskt sätt ut såhär! vet inte riktigt vad jag ska tycka!

tror bestämt att detta var sommarlovet mellan 7an och 8an? hmm.yes i guess so! andra gången jag var brunhårig i mitt liv. totalt har jag varit det 3-4 gånger tror jag ?! :)


L O V E

HAHA, ser ju lagom stel och arg ut men men. sitter och dricker bubbel vatten med lime & jordgubb. Gott!

annars händer inte mycket alls, snackar med Mirjam på facebook, alltid lika trevligt. Ska snart in till sängen
för igår bäddade vi om och då är det så jävla underbart skönt att ligga där ! L O V E


UMBRELLA


OLD PHOTOS. tagna någong gång i 8-9an tror jag ? .. jag med ett ..parpaply?


fixar med designen

jobbar lite på den så det kanske ser hel knasigt ut?