NY PARTY BLOGG

 

Varken jag eller Sara är så jäkla blogg galna så vi tänkte att vi startar denna oseriösa nu som vi kan skriva av oss på ... för om vi bloggar lite var så blir det ju mer i en och samma blogg än va de annars hade blivit .. om ni förstår! in och KIKA! :) ( klicka på bilden eller sök på =)
www.stoned.blogg.se


BAKA

nu ska vi baka kokosbollar och sen käka upp dom dirr för vi är as sugna, woopwoop lite fula bilder på risig Denise som hade grymt kul igår!

orkar inteeee


även fast jag är taggad på livet till 1000 så blir man så jäkla less på vissa saker. Ibland vill man bara bita av en kropps del eller två och spotta i motvind. Att försöka vara så positiv som möjligt är inte alltid lätt. Nu behöver jag något sött att tugga på. bit ihop Denise. Bit ihop..

RANDOM



Why not? en spontan dag med spontana händelser behövs i varje utråkad tjejs liv. dock blir färgen på alla bilder annorlunda.. ska försöka ta en som visar färgen bättre!....pöss: )

Beställt



Beställde lite saker idag & igår som kommer inom denna vecka hoppas jag?.. lite basic sådär!

























Maaaat

Var sjukt hungrig så gick till cafeterian och fick lite mat! Thanks!!:)


AWSOME

sitter och gör ingenting, typ as lame men vad ska man göra när man inget har att göra? ska gå och kika i kylen snart, idag har jag kollat på massa resor. va typ såhääääääär nära på att boka en men datumet va lite dumt så väntar lite. woopaaaaa


Fuck school

Trött på livet blir man när skolan blrjar igen...fotade frukosten i skolan och nu när jag har matte, nu ska jag fan börja sköta skolan mer. Speciellt när jag och brudarna infört en pluggdag i veckan... Låt oss se hur det går !


Night

Ligger och kollar BB, fan dig Sara nu är jag fast! Haha


Mat

Ligger och läser tidning, ser sjukt risig ut och fick precis mat av mamma, najs!


Mysisar

Orkar inte skriva så lägger in en bild från går och två från sega idag


Tacos

Käkar mat hos bästa Sara! Mys innan partaj


H&M CONSCIOUS


tittade lite på deras nya kollektion, fanns saker som var OK. här är lite av de jag skulle kunna tänka mig att anväda, om man rockar dem på rätt sätt de vill säga. Light for the win!

Last night

 

tog knappt några kort, mest bara när jag och sara satt själva, känns lite konstigt att dra upp luren helatiden liksoooom...men fick med Leif lite iaf!


Fula

Vi ser ut som spanska luder men vad gör de ? Inne på 4 cidern och livet leker som aldrig förr, Tagga till istället för att ligga still rigt'ht? Puss

(inlägget fuckade och publicerades på fel tid)

 


nu drar vi!

taggad som få så rockar  vi iväg till våran snälla skjuts! nu ska båten gunga som aldrig förr!

TODAY!


IDAG ÄR DAGEN HÄR, IDAG SKA VI LEVA SOM KUNGAR OCH FUCKA UR!!!!
okej lite överdrivet kanske, men idag är det den omtalade påskkryssningen och vi är väl rääääättt taggade, mjo ganska mycket faktiskt. Kommer nog bli grymt. Jag och Sara i en egen hytt kan inte bli dåligt! sen äre sjukt mycket skönt folk som ska dit, dock vet jag mest killar knappt några tjejer? aja det märker vi där!!! taggaaa

Var nyss i centrum med Sara och köpte lite saker + hämtade ut pengar :) träffade också på Mimmi! Aja nu måste jag börja planera lite för vad jag ska ha med mig osv...vi får höras sen! PUSS

Chipsigt

Taggar till med mys med Sara! I morgon är det kryssning, shopping och uthämtning av paket och massa kul!!!


fair

Det roliga är att det ser ut som att jag har grov utväxt, men min " riktiga utväxt" är ända ner till topparna..sick.
alltså har min " riktiga" hårfärg en egen utväxt? har inte färgat håret sen jag hade super kort så mina toppar är lite jusare än själva håret ... aja



Gosigt!

Igår åkte vi till helsing och träffade folk, satt och kolla lite tv med hans bror och sedan åkte vi hem och satte på Kalle och chokladfabriken. Så där satt vi, mitt i natten med bullar, te , Kalle och mobilerna pressade i ansiktet. Awsome night! Nu?...planering i högsta hugg!


cute


shit, inte ritat på sjukt länge så det gick ju sådär haha..slarvmajjaaaa.. (kunde inte fixa era hårfärger tjejor så tog lite olika nyanser bara så ni inte skulle ha samma :P)
jaja nu har jag iallfall ätit tårta och druckigt kaffe, jag hostar och har mig som en galning och ska egetligen ta det lugnt men det lutar mot utgång iaf... vi hade sjukt kul på sportlovet, men detta lov har/kommer fan bli bättre... det är det nästan redan! AWSOME

sen ska jag iallfall försöka ta det lugnt på tisdag för att vila upp mig till kryssningen på onsdag! UNTZUNTZ!!!

MYS ON


halvt mysig bild på oss från igår som Totti fota! jag och Hanna, i dubletter. Kan helt enkelt inte bli bättre? idag..jo då blir det mysfaktor. Första kvällen utan party på fleeeeera dagar! ska bli AWso-waitforit-me!

Broes

 

Juste, igår så drog vi ju iväg till paaaaarty i tullinge, sjukt mycket folk, dansgolv med rökmaskin, DJ & diskolampor. Välkommst dricka m.m trevligt, smock fullt och halv kul. Dansa gjorde vi iallfall, det gjorde nog nästan alla i huset vid ett tillfälle som ledde till att man pressas mot varandra och dansar som ett par sprattlande fiskar. Men det är väl sexigt det med?

Langar upp bilden på mina snygga brudar som jag tog innan vi kom fram, man kan ju inte annat än att fälla en tår för hur fina dom är!

 


Fika

Sitter och fikar med mormor i solen, myspys med tårta och latte:)


Påsk

Nu börjar släkt rulla in, fått ägg, pengar och två tröjor! Awsome! Fick
Denna av mamma , liiiiiiiite stor men fungerar:) danke!!!


Grupphäng

 

Tjo! igår var vi ute på en fest VID fullersta, tog ett bra tag att gå men men, när vi väl va där så var det väl OK, fanns lite ögongodis men inte mer än det. Vi beslutade oss iallafall att dra, vi hade två andra fester som vi också var bjudna på men ibland när man har klackar och man vet att hemgång innebär 40 minuters prommenad så pallar man inte riktigt.

Så det blev grupp häng ist! från en början hängde jag sara gurra & hanna men sen när de två sistnämnda drog sig vidare så kom pontus,pontus,matte,yasmine & Sofia! vilket partyy va!

 

Påtal om party så ska vi legender återigen ut ikväll, tror det är tullinge vi ska till på nån stor fest tydligen, lär vara packat med folk men det kanske är awsome?:) nu längtar jag till att mina nya kläder ska komma till posten...ååå..

 


Cats!

 

såhär såg min och Tottis(sara) frukost ut för några/någon timma sen. Plopp-oboy & massa mackor, love! just nu sitter jag och dricker latte som vanligt, ikväll ska vi till DAAM om allt går exakt som det ska. woopaaaa...nu signar jag ut! puss

 


PARTYYY

sitter och rockar loss hos sara, vi ser dock ut som ett par frön som helst ska ligga under jord men men....bra jämförelse denise, riktigt bra bloggat! wiihoooo natten är ung!

Always on My way

Ligger i simhallen och väntar på att idrotten ska börja... Bara en timma kvar, surt


SLUTARNU


Ska inte sova riktigt än, men jag ska inte blogga mer iaf så vi höres era små luder höll jag på att skriva.. fy Denise...

KALENDER


tänkte lite på vad jag/vi har planerat hitils på lovet, så ritade upp från fredag till lördag under lovet och kom fram till detta. jag vet inte om det blir jobb/krogen på fredagen eller lördagen på lovet så skrev på båda..utifall att liksom :) dööööööör att det snart är påsklovskryssningen!

BLUE


fortfarande sugen,  menhar  inte införskaffat en vit kavaj än...inte pallat för det va så länge sen de va" nytt" men tycker fortfarande att det är grymt snyggt till typ ett par slitna shorts, en lite kladdig topp som är lite slarvigt nerstucken där fram och sen något par vanliga sommar skor, lite galen i den här galet blåa nyansen också så klistrade ihop lite av de som liknar sånt jag har i tanken...hm...vitkavaj tillbaka på att köpa listan Check!

allting är nästan ifrån gina förutom lite accessoarer


Coffee

Mamma kom in med kaffe till mig i de stora nya te muggarna, behövde fota lite och det ser väl jävligt mysigt och mumsigt ut måste jag påstå. jävla bra appar man har asså!

 


OH CRAP


Här sitter jag vid datorn med min jävla kaffe latte som nån jävla statsbo. äter gör jag också, vad ? jo fucking potatis kroketer med lingonsylt? hur gott lät de liksom.. nja inte så awsome. Igår var det skiva igen, sista skiten jag går på säger jag bara. Eller inte för att det var skit, men vi kom hem halv 6 i morse vilket är rätt ovärt...jag och sara har iaf handen på hjärtat och lovar oss själva att det är sista i år. Kan ju säga att det inte gick så jävla bra i morse, kom upp , käkade osv men sen gick det bara utför och jag kunde inte gå till skolan så det slutade med att jag somnade om...vilket var rätt värt.

Fick sms av Sara senare att även hon hade slutat i samma situation, sånt funkar inte när man ska sköta skolan också liksom...därmed vårat avtal! bilden på oss är inte den bästa eller skarpaste, men fotade med innerkameran vilket kan bli fuckat i fel ljus... haha awsome

DOBIDO


har nyss varit på interjuv och kirrat extra jobb med Primme, känns skönt och kul! tror det kommer bli rätt awsome! nu ska jag iallafall äta snart, yummie....längtar till kryssningen gör jag också, stört mycket!!!  åååh...fy va gott med mat också, skönt att det kommer snart serverat på bordet då.. gud va jag svammlar.. ska sluta skriva nu, här fick ni en bild som jag tog för rätt länge sen..lite konstig men men

Turn Me on!

Seg sitter man vid datorn och känner sig lite små ful, vanlig söndag antar jag?:)