leker


så här intressant är det med foto just nu, vi leker som små troll och fotar oss som galningar as always... detta har jag på mig idag oxå så ni vet. woopwoop.

GOTT?

sitteri skolan och har foto lektion, vi ska typ redigera en historisk bild som vi tidigare arbetat med. sisådär kul...sitter iaf och kollar igenom massa andra bilder som vi jobbat med/fotat. fick fram denna goding på en smaskande victor. Dock vände blogg.se bilden så den är sne... menmen!
slutar vid halv 4 idag och efter de ska jag hem sen möta upp niklas och sedan åka in till stan och möta upp therese lite snabbt för att langa cash. vi hörs!

Home


sitter och ska försöka fixa en design till Marlene, sen en till Hanna också om det flyter på som det ska... vi får se hur bra det går med det... hehe.

Jag slutade iaf vid 3 och hade Estetik som sista lektion, där ska vi börja spela in en film. kommer bli AWSOME om det blir som vi tänkt oss, så jävla kul!

summer photos

Sitter och kollar sommar bilder, man blir ju lite små tokig liksom...gaaash skönt när vi fixat och bokat resa sen!
så se och njut!
Tumblr_lsnq5txlvh1qjdx5qo1_500_large
Tumblr_lh0gvkkg9v1qcd3rwo1_500_large
Tumblr_lgzh2uyc0w1qao9iio1_500_large
Tumblr_ly420j3wju1r3t19do1_500_large
Tumblr_lybhsbbsas1r89wxuo1_500_largeBikini-cute-fashion-girl-love-favim.com-280160_large


Movie

Igår kollade vi på film , här myser jag och Hannas får!


dress



sitter och letar klänningar, det är ju dresscode på fredag nästa vecka och du ska man bära vitt. Jag, i klänning, och vit dessutom?.. nja man kan nog föreställa sig mig i det men jag har ingen plus använder aldrig klänning... vi får se hur det blir med det! finns väldigt få ute i affärerna samt hemsidorna.. dessa fyra är några av få som finns på Nelly iaf.

Jaja, idag slutade jag halv tolv, as always. Efter det tog jag ut pengar, gick hem, duscha, drack te och ja som vanligt fastklistrad vid tvn. Ska nog försöka lura iväg hanna lite nu för hon är ledig idag den busen. hihi :)

MEDIA

sitter och har media nu, awsome.. lunch och gympa kvar.. woopwoop

RESA- ALMOST

Atalaya Park - Golfhotell med bra golfmöjligheter.

sitter och kollar resor, vi funderar på att dra iväg nu i sommar i början av juni ungefär men tänker inte boka än för priserna kommer ju och går, vi funderar på marbella eller turkiet eller nått. me vi går se :) detta blir iallfall av men när var och hur får vi se :)

Helgen

 




Hej, kom hem för ett tag sen, slutar ju kl 11.45 på onsdagar. rätt awsome. sitter i sängen, dricker te, kollar tv, äter apelsin & bulle...haha jätte mycket. jaja, iaf annars.. hur är det med mig? jo tack det är rätt bra faktiskt. livet leker förutom att man blir sjukt seg av att vandra runt i snön... why snow..

Bilderna är ifrån helgen, de med grabbarna är ifrån Fredriks fest och de med Tjejerna är ifrån i fredags när jag hanna och Moa drog iväg till Tim.


skolan

image description
från i lördags på fredriks fest.


sitter i skolan och har foto... sjukt lång lektion och nu är jag typ redan klar med det vi gör så vetefan vad jag ska göra i 1,30 timmar till....
Nu måste jag sysselsätta mig med något så vi får höras sen... puss!

Taggaaaa

Påväg ut med Hanna och Moa woopwoop!


in time


seg man ser ut... hoho sitter i min luddiga morgonrock - awsome!^

vad står på schemat då ? jo som alltid ska jag gå och koka te, lägga fram kläder till imorron och ja tänka på annat... vi lär höras ! poöss

"tjäna pengar blabla"

På facebook och andra bloggar är det så jäkla mycket snack om detta med att tjäna pengar på sidor via reklam osv, då har denna fuling dykt upp ett antal gånger :


och ja jag blev självklart irriterad för sånt här skit går man ju inte på, MEN ändå klickade jag på den ? varför gör man de ? .. hur som haver så testade jag en liknande sida förut som hette nått med affli..blabla, visst man fick pengar men det gick otrooooligt segt om man inte la ner tid på det. Så nu har jag läst lite om denna filur och den verkar faktiskt mycket lättare att använda ? fixa lite länkar, lägga in lite reklam och viola så har man fått lite lätta grejer. Dock vet jag ju att reklam är otroligt irriterande MEN detta är lättförtjänat.( och gratis)

jaja whatever satt bara och tänkte på det ni får söka eran egen fakta ni behöver inte lyssna på mig :) nu ska jag fixa lite grejer och sedan ..ännu mer grejer :D

Today


Bild från i morse.


Hej! idag har jag haft prov, gick väl sådär. Kan ju medge att jag är rätt kass på att komma ihåg ointressant fakta om saker och ting. slutade iaf efter provet vilket blev tidigt, och nu sitter jag hemma framför tvn med te och majs!

på tv är det inte så mycket intressant så antar att jag sätter på en film...hm frågan är bara vilken! i morgon är det fredag WOOPWOOP!


Vill ni ha mer och en bättre update ? kolla in min instagram för där hänger jag oftare - Deniseholmsten@instagram

morning !♥


Sitter och kollar Vakna med the Voice. Fick reda på att Johnny depp & hans brutta Vanessa typ ska/har skiljt sig. Kaaaaatastrof. Slängde iväg ett sms till min depp-kåta mamma. " åh, så du menar att jag har en chans nu ;) ?" fick jag som svar. tävlingen är igång, jag är nog minst lika intresserad jag han är ju så awsome!

Idag börjar jag 9.40 och slutar 11.55 ( senast ) sista lektionen är prov så lär väl få gå tidigare * skönt* haha nej men denna vecka är väldigt slapp.... och vet ni vad? om 19 dagar så fyller jag 18 ;)

back again


back, kollar på simpssons, ska smörja in mig i lotion, dricka upp tet och bara ta det lugnt...seeee you later

Home


bilden är tagen idag i skolan.




Idag vaknade jag upp hemma hos Niklas, gick till centrum och tog bussen till skolan. Slutade 11.45 som vanligt och nu har jag kollat lite på film, mamma kommer hem närsomhelst med massa frukt och grönsaker! WWEEI!nu ska jag fortsätta kolla på filmen men hör av mig senare- kanske!

Anledningarna till att jag inte bloggar så mycket är att mitt internet fuckat upp helt och fungerar ca 2-4 timmar per dag MAX sen dör det...aja puss!


dw



HOLLISTER



Idag så började jag vid 9 och slutade vid halv 3 kanske? lite tidigare vilket var skönt. Just nu ligger jag och kollar på Simpsson och ja dricker te och käkar mackor till, awsome.

Tittade in på Hollisters hemsida, och jag vill ha mer Tshirts! tycker det är jävligt snyggt nu, vet inte varför jag inte gillade de förut, men är lite sugen på svart,vit,röd grå eller blå, vissa tycker jag är lite sådär med de" töntiga" trycken på med gubbar osv, men i helhet är dom superfina!

Nyttigt

Var med Niklas idag, lite snabbt Hanna med, åt gottigotti. Älskar grönsaker, och frukt. Grovt mycket godare än godis vilket jag typ slutade äta för jätte länge sen, är aldrig sugen på det, inte chips heller. Dock är popcorn okej :)


vart är allt?

sitter och googlar på alla möjliga klädes affärer, tycker att det mesta är rätt tråkigt just nu men jag vill iaf ha en vit liknande tunika ( gillar sånt till bruna ben, typ " hippie" band och lite annat) sen en blå stor tröja vill jag oxå ha som lite längre så man knappt ser shortsen och ja lite silver till..svårt att förklara.. aja längtar för mycket till sommaren I guess..

TODAY

satt och kollade igenom bilder från min lur och hittade lite bilder jag tagit olika dagar, haha älskar att jag verkligen har samma färger på allt typ haha.. inte bästa bilderna kanske men det kan ju va därför jag inte lagt upp dem tidigare..slappa november-december kläder.
notering till mig själv-
köp nya svarta jeans som liknar de förra.

hot!





aaaarrh! förståååår inte , varför tycker jag att han är snygg? han ser konstig,spännande,ful & snygg ut på samma gång! han har ju typ värsta underbättet men jag tycker att han är galet sexig i serien!? wtf...

tv


right now..




sitter och kollar på NCIS, samtidigt som jag, ja inte gör ett piss faktiskt, funtar på att koka te- NÄ ERE SANT?
jag dricker nog ungeför 4-5 koppar per dag, lite bättre än alla 12 glöggflaskor jag tömde..

i morgon ska jag till skolan ( börjar på tisdag egentligen ) men när jag vaknat och käkat vid tyo 12-13 så ska jag pallra mig till skolans bibbla och göra klart en svenska grej, lär ju inte ta skit lång tid om jag kämpar men lär ju gå och fika lite då och då så vi får se...ciao

Sorbet


Mango sorbet.




ett av världens bevis på att äkta kärlek kan finnas i ting, detta ÄR true love, smakerna gör så man nästan ryser och vill ligga med skålen. I'm a bad girl cause I'm in love with two guys, my boy and mr mangoSorbet. auch Niklas håll ögonen öppna för denna lilla rackare får mig att spruta fyverkerier ur munnen!

okej okej, lite överdrivet kärlek men fysatan så gott det är!
sitter och kollar tv nu, är nån serie just nu på 5an, helt ok. Dricker te (like always) till min underara glass. livet leker helt enkelt

shoot

gillar att hitta foton man glömt att man tagit eller så, paparazziiii



SIA

Sia
Är smått förälskad i denna varelse just nu, kan ju lungt säga att hon inte ser ut som jag trodde.
den underbara rösten i låten Titanium,wild ones & Breathe me
de tre bästa låtarna hon gjort.

TIGER


bild på en utav disney muggarna.


Igår kväll hade jag tråkigt innan filmen så jag gjorde fula tippar på mig själv, gjorde alltid nagel designer och tippar förut så testade om jag fortfarande kunde, dock var våran gele spray slut så fick inprovisera..gick sådär men sätt värre på folk så luuuungt!

Annars så sitter jag och trixar med min kära vän Mirjams design, går sådär, svårt att hitta passande motiv osv för att de ska bli snyggt. jaja ni får se sen pöss!

RED



Jag fyller ju 18 om ca en månad, och då kom jag på att jag måste ju börja önska mig grejer. svårt! vad vill man ha? funderar på ifall jag vill ha ett till par converse, älskar mina vita för de är grymt sköna och jag skulle vilja ha ett par i rött också faktiskt, grymt snyggt!


Men men, det där får jag tänka på , kom bara på att tänka på dessa skor idag när vi va i en affär. antar att jag återkommer med flera små önskelistor hihi :)

designen är bara såhär just nu, har inga bilder eller nått så raderade hela designen och körde på den vanliga som jag ska fixa sen! puss

Tarzan

Hej!

sitter och funderar på om jag ska fixa och trixa lite med bloggen, göra om den lite och försöka uppdatera lite bättre, me samtidigt vet jag inte om jag har tid eller lust att fastna här igen...

ska iallfall försöka fixa blogg grejer till mirre snart, dock så har jag ju fullt upp nu oxå så får väl försöka gå upp i tid i morgon och börja trixa lite, så får det bli.

nu ska vi titta på Tarzan för det hade vi lovat oss själva att göra..yay!

Polen 2011


fikat med norenen


rådsparken

Idag gick jag och Niklas och mötte upp hanna & lilla stella för en tripp till rådsparken med djur och lek i parken, vi fick höra åsnorna skrika och getterna stångas m.m. Stella tyckte att det var otroligt intressant och roligt när djuren lät så mycket fniss från hennes sida! mysigt var det!


Café60

godmorgon! vi vaknade typ 11.30 och nu har vi käkat frulle och sånt myspys, idag ska vi in till Cafe 60 med Marcus,johanna,sanna,rallo, hanna & Kim! kommer nog bli skit mysigt!

hannas kisse! söt!

Lite bilder från igår.