NEW IN

 

Bilderna gör de inte riktigt rättvisa...shortsen är mycket finare irl!

 


what if?


glömde lägga upp vad jag köpte i fredags innan vi drog ut, blev en lika dan blus/linne som den gula fast i vitt och ett halsband! men ja.. mer än så täntke jag itne säga för nu är det tv som gäller!! puss

PARTY






Hej! gissa vad som hände igår då? mjo precis utgång igeeeeeeen, men nu vare fest och ingen krog vilket känns rätt skönt. Vi var hos Martin och ett tag var det riiiktigt många där och det var riktigt trevligt :) Tog inte så mycket bilder men här har ni lite iallfalll!

Idag vaknade jag upp hemma hos Niklas, rösten som nästan helt försvann igår är halvt tillbaka och jag har ögoninflamation i vänstra ögat... ser heeeelt FUCKAT ut så ska få salva sen så jag kan kommer som någorlunda normal till skolan.. annars blir det solbrillor heladagen hur fuckad jag än ser ut i dom me ... jaja! vi hörs sen! puss

PARTY LIKE A ROCKSTAR




gårkvällen var rätt rolig även om den va ostabil i början, eller inte ostabil men vi åkte till en bar som sög kuk, det första som hände när vi kom dit var att några gubbar satt i ett hörn och börja applodera samtidigt som en gubbe pratade med oss på engelska i toa kön, sara sa till honom att backa några meter så det gjorde han sen dirket efter drog vi vidare till softbar ( där alla bilder är tagna förutom sista)

Väl inne på NYPE så vare heeelt tomt först men det tog bara några sekunder innan det var rätt fullt, träffade massa gammlat folk jag inte sätt på ett tag så det va lite roligt! sen åkte vi taxi till Entourage och efter det så blev det skjuts till donken och sen skjuts hem! super snällt :) landade ändå hemma vid 4 så det blev inte lika sent som jag trodde!

Alone

Slutade 9:15, varit och shoppat och nu tillbaka i skolan för en ensam fika med mig själv och min väska, känns bra, starkt, vuxet och otroligt awkward


Always antoher

Sitter i m10 med Marre och lyssnar på hennes låtar, awwwsoooome!!:)


shower?




här får i tre extreeeemt färska bilder på mig.. haha duschade för ett tag sen men håret är fortfarande blött.. awsome.. nu väntar jag på att niklas ska ha ätit klart så han kan komma hit. vi ska ha våran standard " walking dead " kväll, wiiie vi är lite sena dock med att ha den men vi hann inte i måndags när vi umgicks och sen har jag varit sjuk så fick bli idag!

I morgon är det fredag - thank god! så ikvällen innebär krogen igen och sen på lördag är det fest! woopwoop awsome! kommer väl antagligen skriva ikväll eller i morgon men vi hörs sålänge! pöss

school

ser ju lagom glad ut! wooop

Shop


Wait

Sitter och väntar på mamma i det sköna vädret, känner mig bättre och är rastlös så ska hämta mitt paket med grejer! Woopwoop :)


Still sick

Ligger och försöker få i mig lite mat, våra värsta år på TVn och kag är utråkad...;(<3


Feber..

Ligger och dör i sägen, 38,5 graders feber och ingen ork i kroppen, halsen gör ont och näsan är nästan omöjlig att andas ur... Fy!!! Vill blifrisk!


TIRED


funtar på att lägga mig i sängen med lite te och glo tv.. allting är jobbigare nu tack vare denna jäkla text på kroppen, fan jag kan ju inte sova på mage ?!?! inte en hel natt iaf! panik! hur ska jag titta på tv nu ?

Sick

Suger att vara sjuk, känner mig fett äcklig och jag vill bada badkar men får inte för min tattoo....blä! En ful sjuk Denise på kort!


WHITE?


like always, H&M

OLD

vaknade kl 8 ungefär hos nickepicke. Sovit ganska bra med tanke på att jag inte får ligga på rygg för tatueringen... dock är jag  vrål förkyld så ingen skola idag, kan ju knappt andas för jag har så ont i kropp, näsa, hals m.m. buhu för mig.
Lägger upp en gammal bild på oss från när jag hade kort hår. Våran första sommar tillsammans, 2010. as sexiga.. eller ? får se vad jag hittar på idag om jag äns orkar röra mig! pösssss

How we do it

New !


Fika paus

Väntar på att klockan ska bli halv 4...


Skola

Har svenska och magen kurrar redan, slutar om 5 minuter och då är det mentors tid..wooopa!


gn


dags att stänga ner snart...kör lite facebook till sen äre dags att lägga sig framför tvn! skönt! i morgon är det är stor dag... hjälp!

SHOPPING???


shit vilka ilands problem jag har... jag försöker internet shoppa men antingen hittar jag allt eller inget! så jobbigt. när jag väl hittar massor, då blir det för mycket. då tar jag bort allt och börjar om, då hittar jag inget.. och om och om igen samma jäkla visa... arg blir jag.


nu börjar jag bli sugen på något också, magen små kurrar och fötter samt knän gör ont som satan sen helgens bravader..jag behöver bli omhändetagen och bli bortskämd lite.. men men sån tur har man inte alltid.

HELHET


laddar upp massa bilder från helgen/senaste veckan. woopwoop!
orkar inte skriva vem eller vad på alla bilder men ni har ju koll!!! nu ska jag skriva lite svenska! good luck Denise!

Dream

Nu ligger jag och nickepicke och glor tv, igår va vi ute på krogen sen åkte vi till Martin på fest, var sär vid 2 drog hem så vi va hemma till typ 3:40-4 jag Hanna och Niklas sov i min säng och trängdes (den är ju stor) sen så drog Hanna nyss och vi har precis duschat :) pöööösss


Kläderna kommer ifrån:

Svar om kläderna!

Byxorna-Gina!
Toppen-tror bikbok?
Armband+Brillor-hm
Skor-belleshoes
Väska -miumiu!
:)


(sjukt trött bild på mig och Hanna tagen nyss:)


Last night


Walk

Ute och går dagen efter, jävligt skönt med frisk luft!


ALOT


mucho shit nu asså!

TATUERINGS TID BOKAD


INTERNET SHOPPAT


TACOS!



KROGEN!

Men man kan inte annat än älska allt! så nu jävlar ska jag ställa mig och steka lite köttfärs!



musik

sitter i musiksalen och spelar lite låtar osv. fun fun ser ut som en typ tomat i webben, häääärligt! höhö

A look


ungegär såhär ( något liknande ) har jag lust att ha på mig i morgon, eller lite helatiden typ... tycker om färgerna.. awsome!

virkat


funderar på att köpa ett par ful söta virkade ballerina skor..vet ej vilket par dock !

Matte

Har genomgång på matten... Slutar med bläck kladd på papper.. Woopwoop


light


funderar på att köpa ett par pastelle färgade byxor..lite små fint ju! mmmmmh.....

My hump

Sitter hos Hanna nu och tänkte mobil blogga lite för er skull, vi ska ut och vandra som vanligt :) kommer bli skönt! Gillar verkligen våra lång prommisar, man känner sig så jävla duktig:)


TV


sjukt sugen på något gott men finns inget här hemma.. så jag får dö långsamt framför tvn med en tom mage. wiiho... inte ens fil har vi... tråkigt!


Bathroom

Har fortfarande foto lektion...har ej mycke att säga!


red pants


ful jävla bild tagen för 20 min sen! den ni!!... har foto just nu.. kanske ska ut och fota lite snart får se! pöss

TWD


just nu är Niklas påväg för att fixa läsk/juice och sedan ska vi bänka oss framför ett nytt avsnitt av TWD! så jävla awsome! älskar den serien, skrivit om den förr, lär skriva om den igen... den är såååå bra!!

Annars har jag inte så mycket att säga just nu...så ni får ha det bra!  skriver kanske något till ikväll. nån dag ska jag försöka fota en design...men de blir när jag fixat min kamera! pöss

OUTFIT


todays


ser ju lite små galen ut men vad gör de, idag var jag enkel, lite vågig i håret(mesta hade försvunnit när korten togs) och allmänt awsome...eller?

more than words



Helt såld. in snöad, förälskad, galen, helt hopplös i dessa fransar, slitna, älskvärt mysiga plagg. vill ha alltihop ( dock en annan version av skorna men hittar inte bild)... åh ge mig sommar! måste hitta ett halvruttet skärp också!(påminnelse till mig själv) slitet och ett stort maffigt inte allt för glammigt spänne på. love it.

Skolan

Sitter och har svenska i en skit sal. Vi brukar alltid ha Mac salarna men idag måste vi sitta i en "öppen sal" där alla kan komma och gå typ...suger


Morgon

Hej! Fixade nyss lite te och nu dags för hår fix! Älskar de nya kopparna mamma köpte! Super stora och fina! Hörs sen!


gooooood night


nu ska jag stänga ner, inte bara datorn utan mig själv också. vi får höras i morgon helt enkelt och ni som inte kan sova kan glo lite på denna sjukt snygga brutta! älskar bilden!

BEANIES


är det bara jag som tycker att det är sjukt sexigt på killar ( iaf på beckham) med dessa lite långa mössor? googla på beanies så kommer massa snyggt upp. Extra snyggt när man har såna här tattoos som han har och en snygg tröja till ( finns grymma bilder på den outfiten i H&Ms katalog, dock hittar jag inte dem online... ååhå vill ha en sån snygging!

Mys!

Har precis varit ute och gått med Hanna. Skön vana! Nu belönar vi oss med te och muffins samt ett parti donken-memory! Hihi


Morning!

Tjaa! Hänger lite i Mathildas rum för hon har stor spegel-hihi. Nu ska det badas, drickas juice och sedan the walking dead! Woopa!


skor?

20120309-061940.jpg
älska eller hata? Desiree nillson la upp dessa på sin blogg och jag tror jag är lite små kåt på dessa. Gillar inte riktigt rosmönster och sånt men samtidigt gillar jag formen och höjden. Kan nog fixa så det blir snyggt till något...åh.. funderar direkt på att dra på shopping tur asså. skön detalj annars och sommriga... hm.. billigt!

muffins



Tjaaaaa! har nyss bakat muffins efter hannas recept. swwweeet! dock bytte jag ut blockchokladen och nötterna till marabou med ännu mer marabou bitar i! svin gott de me. Ikväll ska vi troligtvis ut, måste bara försöka fixa med bussgrej.. åååh orkar inte köpa remsa men måste ju typ så jaja....

la in en gammal bild och en gammal design med samma bilder som den förra. lite omväxling liksom...aja nu äre dags att äta lite mer muffins, ska försöka bli bättre med att lägga in nya färska bilder också..menmen!

Skooor

Kass bild jag tog nu hos Hanna men skit samma :) kom nyss hem från stan där jag och Carro underhållt oss några timmar, hittade dock inger mer än skorna. Tråkiga saker i affärerna!:(


party?



sitter och har svenska, ska skriva repotage men kan itne skriva mer för har inte mer fakta just nu så får ta det i helgen, hittade lite gammla bilder i arkivet, hihi so here u go!

idag ska jag iväg och shoppa lite efter skolan, får se vad som följer med hem och sen vad som händer ikväll är oklart, hoppas på utgång som vanligt för jag är övertaggad!!


Bath

Badade nyss, sjukt skönt och behövligt. Innan badet så var jag med Hanna och körde poweryoga! Rätt kul faktiskt och otroligt skönt! Nu ska jag äta lite och sen glo tv! Pöss


Where?


Trött och seg är jag nu, måste vandra till ica eller Centrum snart också. tar nog centrum så kan jag gå runt i affärer med mamma som också ska dit. Nice nice. klockan sex ska jag befinna mig på barkvällen så det är bara att tajma snyggt.

Här får ni en gaaaalen bild på mig tagen för sisådär nån minut sen. ser ju lagom lycklig ut ? typ som jag vunnit på lotto eller nått. aja, hör sen! pöss

hat




Hej på er! kom nyss hem från skolan, slutade tidigt som vanligt, åt lunch, snackade lite och sen gick jag. vanlig dag heltenkelt. Ikväll ska jag på Barkväll på min förra skola, Hanna och Madde ska få hälla upp lite drinkar åt mig och massa folk så ska vi få se vad dem går för! woopwoop. tror inte jag vinglar hem precis men man vet aldrig vad som kommer upp efter..lillördag som sagt. wieee

såhär ser jag ut idag ( bilden) för er som bryr er.
ganska enkelt med jeans från Gina jacka från JC tröja från Hm mössa vet jag inte och brillor från prestige.

Tisdag

Nu har jag slutat, eller gjorde egentligen vid 10:30 men åt lunch osv, och nu ligger jag hemma och ska sova lite! Sköönt! Såhär ser jag ut idag!:)


NICOLE


godmorgon! eller ja..ungefär. igår var sista partydagen dåra ( om inte nån får för sig att ha fest idag?)  tror jag suttit hemma med hanna 1 max 2 kvällar utan något slags party denna vecka annars har det varit fullt öööös! wiiihoo nu kom min kära moster precis hit och jag funderar på om jag och hanna ska ut och gå nån mil i det fina vädret? hmm..vi får se vad hanna säger.


nä nu ska jag ta tag i livet och försöka bestämma mig ifall jag ska ut eller ej! anledningen till bilden är att jag fått en liten thing för henne just nu, så galet häftig!

out!




Snart börjar lovet rulla mot sitt slut, är ledig på måndag också så tisdag blir förstadagen och då slutar jag efter svenskan vilket är kl 10. Värt! igår var vi på fest hos Martin och det var grymt!! sjukt taggat trevligt folk dock massa som blev av med grejer, as töntiga människor som inte växer upp även fast det var äldre folk där.

   Finns inte så mycket bilder så snodde denna från hannas blogg på mig och sara när vi taggade till hos saris! ikväll blir det utgång igen! woopwoop


Green

Fick en neon grön bikini av kära mamma idag, snäll hon är! Nu ska vi käka middag hos Hanna sen är det party som typ varjedag denna vecka! Gillart!:)