Working

Sitter och försöker få inspiration till en layout. Leeeggo


Fast

Fortfarande kvar på Hannas jobb, woopwoop..


Kladd

Käkar grovt mycket kladdkaka på Hannas jobb, bara för att jag kan... Puss


PLUGG

Dags att blogga lite antar jag. fy skäms Denise.

   Ja vad har hänt?... Hmm har varit mycket med Pettan, vi var och fikade hos hanna i måndags ( hos henne inte på cafet denna gång) sen så har vi sätt alla avsnitt av alla serier som finns typ varje kväll nu de senaste dagarna. hurtiga människor vi är...
   Sitter iallfall och planerar lite med Hanna om fredag, woopwoop massa måste fixas.. lite små panik har man nog. När vi väl är klara så ska Pettan hit igen, börjar bli lite samma visa varje dag känner jag, men men inget att klaga på :)
 
Har inte så mycket mer att säga för det har inte hänt så mycket mer... jo jag pluggade idag lite med Empa, Malek & Anton.. börjar bli duktig nu! * klapp på ryggen* vi hörs, yiiha!
gamla bilder från turkiet.

Eyes

Haha...


LIKE IT


Why Do You Stare Like That

Igårkväll gick jag hem till Hanna för skratt och fika, vid nio tiden gick jag hem, satt lite vid datorn och sedan rullade jag vidare.
   Kom hem till Peter vid 22.30 kanske, där var också Fredrik. där satt vi bänkade framför tvn i ett X antal timmar, Kollade när F spelade lite, kolla massa MTV osv... vid 5 ungefär började det bli läggdags och jag pallade inte gå hem så stannade kvar, i morse städade vi lite och sedan rullade jag hem nyss :) Nu ska jag äta klart och duscha! Yo.

Chai

Gott med fika hos bästa vän, chailatte med massa gott till


Last night

Okej vad hände egentligen igår?
   Vid 7 tiden rullade Chribba Emelie & Melina hit, då började vi fixa oss osv sen drog vi till en fest i snättringe. Sjukt fräscht hus, resten ska vi inte riktigt tala om... träffade iallfall lite andra folk från klassen/skolan. Senare drog Empa iväg med sin boy m.m och vi andra stannade kvar ett tag till.
Senare på kvällen kom N och hämtade mig Melina & Jarri och vi drog hem till mig och slaggade.
   Vaknade vid 12.30, fixade frulle och nyss så lämnade jag dem vid bussen.

Nu är jag jävligt seg och ska nog hälla i mig en kopp kaffe igen, sedan blir det nog en tripp till centrum för att fixa lite nödvändigheter. Mer upppppdaaate senare. puss


Mylove


OLD BROWN

 
hittade massa gamla bilder, underbart snygga sminkningar osv. Dock får ni bara se dessa tre från min brunhåriga period i 8an....awesome.
 

Food


Fika


Photowall

Sitter i skolan 40 minuter innan jag börjar.. Duktigt. Hittade fotoväggen i skolan som vår klass plus 1orna fotat, macro och microskåp bilder. Awesome


TRUTH

Något av det vidrigaste jag vet är gammal bil doft. Mår skit illa och skulle kunna lägga en pizza direkt när jag känner det.

Jag började med att manipulera folk som liten, hade en pojkvän genom hela dagis. De gånger han inte ville pussas så ljög jag och sa att han skulle få en guldbil i födelsedags present ifall han gjorde det. Funkade varje gång. Smartass redan då. ( han fick självklart aldrig någon bil)
 
Jag har under de senaste åren haft 3 beroenden i perioder. Glögg, ost & kex samt latte såklart.
 
Varjegång jag går på toa så håller jag min högra hand på min mufffff ( haha...)
 
något av det bästa jag vet är när folk pillar/masserar mitt hår/hårbotten
 
köttfärs är något av det värsta jag vet, något jag gillar som anses lite konstigt är kroppkakor!
 
Jag har sjuka humörsvängningar ibland och vara svin förbannad ena sekunden och överdrivet lycklig den andra. Dock visar jag det inte alltid lika ofta som det händer.
 
Jag har som alla andra mycket komplex och stör mig och vill byta ut i periodvis på en viss kroppsdel. Just nu är det mina ögon.
 
Mitt favorit djur är späckhuggare!
 
Jag önskar att jag var svinduktig på att sy..
 
Skulle jag välja en superkraft så skulle det vara att kontrolera andras vilja/tankar. fett awesome!
Folk som utstrålar osäkerhet och blyghet kan vara det mest osexigaste jag någonsin skådat.
 
Jag vet massa konstiga random saker om mig själv, men har nu suttit här i typ 1 timma och inte kommit på något mer så Hejdå!
 
 
 
 
 

DRAW

001-anigif-5931068676_43128ab67c_o_large
sitter och skissar lite på kläder... no lifer! :)

Möter Lina

Känns som jag ska ut och jaga buffel eller något i min såkallade outfit, untz untz leggo!


Cell

Idag vare som sagt KI dag, as tråkigt, lame, whatever sög iaf. Dock lärde man sig väl lite små grejer som jag antagligen aldrig kommer ha nytta av men iaf! Såg ut som en trött liten tax idag. Vilket är en ganska bra beskrivning på mig själv i dagsläget. Nu? Kladdkaka, latte & musik. Untzuntz, awesome


KI dagen

Kuuuuul....


Badgirls

Dags för bak och spel med bästis ! Woopwoop


Lunchkonseeeeert

Nu ska vi lyssna på musikarna i vår klass som ska spela lite , greaaaat


Matte nurå

Kuuuuuul att börja 8:10 med matte... Hjärgympa woopwoop


Oboy

Kom precis hem från att ha varit hos Niklas och sedan varit ute med Moa :) vi stod och snackade lite i kylan sen skjutsade Nicke mig hem :) nu myser jag framför TVn med oboy! Mysigt!


Dead

Åker till Niklas en snabbis för att kolla på TWD, hörs sen!


Hemma igen!

Efter en helg i Flen så väntade lite gåvor på sängen, tack kära mor! Ikväll? Bio med fina människor! Puss


HATE

något jag grovt hatar är dessa jävla kåt nissar på facebook som leker att det är största kvinno kännaren. " en tjej vill ha en kille som ser hennes hjärta, inte hennes bröst" och sen får människan 870 likes och miljontals brudar som skriver " åååååh du är så bäst, vill ha en kille som dig " blablabla. WTF? är ni helt jävla dum i huvudet. Titta på killen? han ser ut som en riktig nörd, svin ful hela sitt liv, börjar gymma och färga håret plus ta lika fejkade ego bilder som en photoshop brud, och sen skriver alla jävla klyshiga repliker som finns om brudar och kärlek, och FÅR faktiskt brudar på det här viset?? jag hatar ny " snygga " människor, de är precis som ny rika, har ingen jävla aning om vad de håller på med och hanterar makten på helt fel sätt. Fy... äckliga jävla fejkstålballe höll jag på att skriva.... varför så jävla likes kåt på att skriva töntiga bög citat?!? va dig själv för helvete. over and out.


Nu drar jag till landet över helgen för jacuzzi, sprit, mat och jävligt bra umgänge. yo.

Faith

hard as stone


Cozy

Nybäddat och sådär överskönt, cozy dozy


OLDCRAP

 
 

WHERE HAVE YOU BEEN

jävligt praktiskt med denna instagram knapp på blogg.se faktiskt! Nu ska jag snart mysa med min bästavän, gu va mys! Fy va gay jag låter, dags att sluta upp med det, nä undertiden jag väntar får jag väl ta och raka mig under armarna eller något manligt så jag skärper mig med denna flickattityd. *harklar sig lite * yo.

BRA DAG

Börjar .9.10 med Design ( skivomslag osv just nu ) efter det lunch, för att sedan komma på att man inte har engelska idag. Bara att vänta fram tills matten börja rå... 3 timmars väntan för att sedan få veta att lektionen blir inställd och istället få ett papper att jobba med hemma,
    och ändå skuttar jag hem med ett leende på läpparna som en heorin påvärkad ponny? ibland undrar jag ifall jag är en så kalla psykopat?
 
 
Old photo bro

VS ANGEL

Sträck kollar Gossip girl som vanligt nuförtiden, awesome. Idag ska vi antagligen gå på Bio. Vi får se! puss

Tidning

Like Every friday


Frukost


RIGHT NOW


LEKTION


OLD CRAP


you're so one in a million

varför har jag plötsligt en sån jävla crush på dig?!

BADOO

Idag har jag hängt med Benjamin och Jonas lite efter skolan, sedan vandrat hem, fixat lite hemma och snart ska jag väl röra på fläsket igen! puss

ops