Eyecu

Kikar igenom gamla och nya filmklipp och bilder, printscreena ut mitt öga ur ett filmklipp jag har, la på lite effekter och viola. måste fortsätta leta grejer nu innan jag blir hämtad av mannen! pöss
 

Not Talking

 
 
 

I don't give a damn

 
 
 
 
 

Emelié Dress

 
 
 
 
 

Whatzup


skriver ju knappt i bloggen men försöker väl ändra på det. Denna helg har jag tagit det lugnt eftrersom jag börjat bli sjuk, plus ja jag tar det mestadels lugnt eftersom jag växte ifrån partyperioden rätt hårt förra året men ibland så händer det fortfarande :).
   Har jobbat massa på 2 affischer till skolan som de bad mig fixa, inte rikigt hundra på om jag är nöjd än men skitsamma de ska va klart i morgon så jaja.
   Annars då? varit med Nicke som alltid, igår kollade vi massa family guy som vanligt och doppade kiwi,jordgubbar och banan i choklad - möms! ikväll är det partaj och solsidan samt cafe bärs! så det lär vi vara bänkade framför :)
Hörs senare!
 

Lost

Hellu!
 
Dagen började med att Nicke försökte övertala mig att vara hemma med honom, han ville absolut inte röra sig ur fläcken och vi skulle bada badkar och se på film och bara gosa heladagen satt han och bad. Men jag har inte råd med att vara hemma mera så till skolan blev det. började 11 slutade runt 14, träffade hanna lite efter, käkat Daimtårta och fikat! ska börja skissa på lite saker åt skolan och sedan hämtar väl min gubbe upp mig som varjedag! hörs senare. Puss :)
gamla bilder
 

Petra

 
Eftersom jag försöker lära mig att rita lite på detta sättet så utnyttjade jag Petras faaajjs lite för att samtidigt lära mig hennes ansikte för att göra en bild senare hehe xD fortfarande pillrigt med håret ( egentligen inte men jag är så jävla slö att dra strå för strå så blir kladdigt) men men blev en lite större variant än mina objekt brukar vara! säg till mig om du skäms massor Petrus så tar jag bort dem! haha :)

another

 
försöker lära mig lite olika hår grejer på denna bild hahah
 

what does the fox say

Brukar alltid rita mina bilder i photoshop, jag använder mest illustratior för att skissa upp, göra konturer eller annat. så försöke att endast använda ill denna gång ( förutom färgefekterna och bakgrund) så här är en lite halvskev gubbe med slarvigt hår!
 
 

 

Shadows

Har inte så mycket att skriva som vanligt till er. Fy va tragiskt det låter, men de senaste dagarna har jag mått rätt dåligt, insjuknar i något men försöker kämpa bort det genom att vila. Var hos Melina med några brudar i lördags, blev hämtad av Anton och Niklas rätt tidigt och sen har det väl varit som vanligt att vi är hos Nicke. Han ska hämta mig om 15 minuter så har inte jätte lång tid på mig att skriva just nu, I morgon är det skoltidning som vanligt, och idag fick vi reda på att vi blivit nominerade att vinna årets skoltidsskrift eller vare heter, så vi ska väl gå på en liten " gala " eller vad man ska säga, vi har sätt filmklipp från förra årets så vet ungefär vad som kommer hända. Nog om det! måste börja packa lite! puss
 
 

Man down

 
 

   klick it 

FOX

slarvigt av mig. (Y)
 

ARIEL

 
 

messy