Out

Dog


Got to stopVet inte varför jag skriver här nu, jag har ju en annan blogg att uppdatera. Men ibland vill man luta sig tillbaka på det gamla. Bara för att. jaja. Sitter med en stor kopp oboy. Börjar bli standard för mig nästan..Vad mer? jo jag tänker, skriver texter i mitt huvud som om jag vore någon sorts antecknings bok.
   Dagarna rullar förbi och ja jag vet inte vad det är, jag är som fast i någon bubbla av något slag. Trött på allt samtidigt som jag älskar det. Jobbig dubbelmoral man har. Jaja, vi hörs.

Train

S


Untitled Video


NY BLOGG - IGENwww.southsthlm.blogg.se
LIKE A BOSS


Här är lite bilder ifrån igår, firade Josefine som fyllde 18, Grattis!  Sprang runt med en helium ballloooong knyten i byxorna ett tag, smög sedan in den på toan med hanna och lät som smurfar. busigt, 10 spänn cidern, beerpong, regn och kul. allt va mysigt!  Nattsamtal och somnar i luren, alltid lika mysigt.... aja, ny dag- mormors dag. Grattis kära tant :)

gammalhänger hemma hos bästa Hanna, vi har fixat en student tårta åt en vän till deras familj :) hittade en gammal fuling på oss från..jag vet inte när haha blond var man då, untz untz. ikväll kommer snygga Melina till mig för lite häng, får se va som händer då. pussss