Fikar

Som vanligt på Hannas jobb på söndagar :)


MEMORIES

 
de tre över är ifrån Midsommar/Saras födelsedag.Riktigt underbar kväll, med god mat, fina kransar som turister ville fotografera, sprit, dans, tårar, sång, presenter och massa mer, slutade ganska tidigt dock vid midsommar stången där N fick möta upp mig för att sedan rulla hemmåt. Repeat tack.
Dessa tre är ifrån Hannas födelsedag, Även där mycket mys, sprit, GOD MAT m.m, stor taxi in till krogen. Även en kväll att minnas. Fy vad jag saknar sommaren!!! älskar för övrigt va fläskig min ena arm ser ut hahaha just jizzed in my pants.

ONE IN A MILLION

Drog.

New

Blev bara lunch plus ett par nya "luktar gott byxor" peeeeace


LATTEMEUP

Sitter och dricker latte som alla andra mornar, ska nog ta en tripp till stan idag för lite shopping, länge sen jag gick runt i affärer för shopping, fastnar så lätt på internet sidor och beställer hem istället nuförtiden. Ska försöka få tag på Melina eller nån bara som kan hänka. Woopwoop då blir jag lycklig. Peace out.

BLOOD

gick igenom gamla bilder och hittade denna från... ja nån gång förra året, tror det var circus 1 år sen exakt. yo va farlig jag är, dålig utekväll...... Nu ska jag göra lite nytta. Hejdå!
 

USEDTOKNOW

Kollar igenom hårddiskarna, har två stycken proppade med bilder från de 2-3 senaste åren.. ibland undrar man ju hur man tänkte.. fy... Men kul är det absolut! puss

Skoltidning

Yo


SVINTRÖTT

jag tror jag däckar snart framför datorskärmen, men så blir det när man skjuter upp arbete.
I morgon är det deadline för tidningen, vilket inte kommer funka för vi har inte äns lagt upp bilderna på en sida än.. hehe... hursomhaver redigerade jag de sista bilderna nu, tog en timma ungefär... somnar vilken sekund somhelst.
   varför gjorde du det inte tidigare då dumfan tänker ni säkert, men jag har varit hos Hanna, sen varit med hannas bror lite när hanna drog och jag väntade på simon som bor väldigt nära henne, sedan kom Niklas och vi kolla film, sen kom Martin och Robin och visade Martins nya ljud i bilen, sen fortsatte jag och N och kolla film, sen drog han kl 11 och då började jag jobba även fast jag är dödstrött.
Godnatt.

Film

Ser på film med det bästa Sällskapet Ever, mig själv alltså. Yo!


Spännande höhö

Spänna på historian, biffigt


New


Häng

Hänger i skolan, häftigt som fan


VATTUMAN

Ganska lång text om mitt stjärntecken. men ni som känner mig bör dock läsa den... awesome
 

Bra egenskaper

En riktig idealist Fördomsfri(????hmm) Originell och uppfinningsrik Intellektuell och framåt Älskar överraskningar Rolig och lvänlig Lojal och har många vänner

Mindre bra egenskaper

Kan bli okänslig och distanserad Oberäknerlig som taktlös Tankspridd och disträ Kan vara kylig och avståndstagande i kärlek Egensining och oberäknelig Fixarad vid sina åsikter

 

här är ett utdrag om påstående om vattumannen.
 Vattumannen är verkligen kunskapens tecken, de är oerhört kreativa med många idéer och bollar i luften. Ibland tenderar vattumannen dock att bli så uppslukad av en idé eller att projekt att de glömmer bort de små och praktiska detaljerna. .
    Vattumannen är ofta engagerad i människors rätt i samhället och slås gärna för olika ideal och saker. Bland vattumannen återfinns många frihetskämpar och politiskt aktiva rebeller. Vattumannen är väldigt solidarisk och har ett stort mått av medmänsklighet likväl som de är mycket skickliga människokännare. De formligen älskar människor och umgänge även om de då och då vill dra sig undan för  att ha en stund för sig själva. Vattumannen är nämligen både utåtriktad men samtidigt ganska sluten om den egna personen och svåra att komma inpå livet. Vattumannen är med andra ord en ganska komplicerad personlighet, de är oberäkneliga, okontroversiella men också väldigt charmiga och vänliga. .
.
    Vattumannen är inte mycket för tvåsamhet eftersom de behöver känna sig fria, men samtidigt står vattumannen inte ut med att vara ensam vilket gör att de ofta dras till kollektiv eller någon annan form av grupper eller sammanslutningar där de kan vara delaktiga och stilla sin ständiga nyfikenhet och strävan efter kunskap och sanningar utan att behöva komma andra allt för tätt inpå livet. Vattumannen håller nämligen trots sitt behov av umgänge alltid en viss distans till andra människor, åtminstone till en början.
.
Vattenmannens är ofta ganska kluvna när det kommer till kärleksrelationer. Dels har de ett starkt behov av närhet samtidigt som de har en djupt rotad rädsla för att binda sig och också ett visst behov av att vara ensam. De kan därför vara tämligen svala i en relation till dess att de verkligen går in i en djupare relation där de kan kombinera sin självständighet med ett engagemang i någon annan, då är det oftast mycket trogna och pålitliga

 

Varför älskar jag sånt här? Kanske för att jag alltid hittar människor som passar in på pricken på deras stjärntecken. Vet inte om jag passar in 100% men jävligt mycket stämmer där.


DANNY

Vaknar med ännu värre känsla i kropp och själ än förr. Sjuk alltså, hostar och harklar som jag vet inte vad.. Dock måste jag ta mig till Ica senare... Min älskling Danny visas på tv och härmar Daniel Paris. Love.


BEDTIME

Testar instagram funktionen på blogg.se
hittade ingen mer passande bild än denna. so here you go.
Bed, be ready, here I come.

EASY

vill ha ett linne med tunna band. färg spelar nog ingen roll. komsi komsi

Bump

Bild dagen hos moster i somras.
 
jag är ju mentalt rubbad för tillfället, borde de flesta som läser min blogg veta vid det här laget.
Hur kan man skratta och le ena sekunden och andra sekunden knappt andas för man får en klump i hela magen och ögonen bara börjar rinna som om du dragit kranen på högsta trycket?
Hur kan det ske utan anledning och att man bara stirrar in i väggen utan att förstå vad felet är. Jag behöver åka bort någonstans, för jag klarar inte av denna vardag något mer. Fy, vad händer med mig..

Another Lullaby

älskar att instagram appen får vissa saker att se dit målade ut efteråt... tex mitt läppstift här. wtf !

Hav

Lite av det jag fått sv. Johnny!:)


Hungrig

Nu börjar magen skrika och mormor står och lagar nån kycklings grej hon såg på tv. söt.
Nu ska jag få lite gåvor av Johnny så kommer snart!


DRIVE ME CRAZY

Män i min smak kan man säga. Du tröjlösa, katt skrikande snygging. Hör av dig.

WHAT IF


FLY

Tumblr_maslhlyakm1rt4mw8o1_500_large
I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

BATMAN

247887_276582129125271_359634299_n_large
nananananananananana BATMAN

Jippikayemotherfucker


Ser ju lagom störd ut. fotat på ett foto har jag oxå gjort. Bara för att jag kan.

 

Övrigt då, vad gör jag? - jo jag sitter och ler framför dataskärmen faktiskt, pratar svett, gym och killar med Mathilda, vi har delade åsikter om ämnet vilket är jävligt Mys- på tal om Mys så har det blivit mitt nya smeknamn av KT efter ett missförstånd från förra helgen! Mer om det en annan gång. Nu börjar jag bli lite trött, vilket jag varit hela dagen men iallfall, så blir nog säng och tv snart. ännu mer MYS.

hallelujah.


bara för att

vill ha något liknande som dessa fula jävlar. vill ha ett kors så jag kan stampa på din helighet med varje jävla steg jag tar.

Sometimes it's hard to pretend


Where do I go from here


Myser lite


Morning glory


miss

ibland blickar man tillbaka och inser att vissa saker var bättre förr.
Vad gör man?

shake it off.

ABOUT ME

En sak jag är rätt nöjd med mig själv (gåva/förbannelse) whatever. är att jag alltid får reda på allt. Nu tänker ni säkert - nähäää för du vet inte att jag tog din penna på matten tex! men jag menar inte sånt. Jag menar fakta, vitt på svart, sanning whatever. Vill jag veta något om den blonda tjejen som gick förbi på kvarbergsplan kl 13.40 i tisdags eller nått. Så vet jag sannerligen den brudens liv under loppet på max en vecka. Även info som är sjukt ointressant dyker upp. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag alltid lyckas men både fakta och folk drar sig till mig på det sättet antar jag. Jag kan tex veta mer saker om en tjej jag bara sätt på bild än min bästa polare nästan, förstår ni?
   Så en sak som är säkert, irritera mig inte, för då lär jag veta alla dina värsta grejer inom kort period- inte för att hota eller hänga ut. Men jag läser igenom människor som en bok och värderar sedan efter alla + & -
bad I know men jävligt praktiskt i vissa stunder. watch out we got a badass overhere...
PEACE OUT

Orange

sitter och planerar kvällen...awesome
såhär ser jag ut exakt nu. yo


NASTYSHIT

Sometimes I wish I was You

STUD BAG


Var inne på lookbook och kikade lite, hittade en tjej med en svart liten nit väska som var grymt snygg.
försökte hitta en närbild på liknande men nä...den var grym iallfall.
mission accepted.

Frukost i skolan


MEG


Yea probably


bild från igår, när jag gick till ica med hanna.
fur-school girl kallar jag denna outfit ( mestadels för att koftan är en highschool variat från hollister)

bye


JACK

Vill ha en sånhär tröja (vivistyle.se) Det är ett sorts jack där bak så det blir lite halsduk med ärmar eller vad man ska säga.. sätt liknande på massa kändisar och det blir grymt snyggt gung i skiten. Give me.
499:-

Hello beautiful

Rock Me


LONGTIME

Hittade en äldre bild på mig och Sara från antagligen en utgång..hm undra om det var ÖL kvällen?
L O V E

LANA DEL RAY for HM

kikade lite på nya grejer på H&M nu när de har Lana där, dock är det mer snuttigull som inte är ifrån henne som jag tycker är OK, vill ha mjukstickade pastell tröjor samt nya dojjor...

LIGHTS

goodmorning på er. Börjar undra varför jag alltid lägger in ett rött filter på mina bilder..man ser ju inte direkt fräschare ut utan mer rödsvettig eller nått... aja gäller att va orginelllll...eller nått... seeeyoou

SOME NEEDS

Har ingenting att göra så kollar runt på simpelt skit som inte svider i börsen. Inget jag hade planerat att ha på mig tillsammans, men som enskilt så är det något jag behöver. Vinröda byxor är hett för tillfället, även army grönt, elaka tröjor gillar jag alltid samt nån svart lite större väska och ett nytt cowboy aktikt skärp bör införskaffas. peace.

breakfast?

Jag undrar om mina kära klasskompisar har tillbringat för mycket tid med varandra... titta in frukostarna liksom(från idag)... blir rätt avundsjuk och irriterad på mig själv som knappt äter frukost, en kaffe sen är jag klar, dock är den kaffen JÄVLIGT viktig annars är jag inte rolig.. men jag vill också kunna ha orken att fixa såhär god och bra frukost! fan er tjejer.... jävla ruttinerade ni är då, svin! ska försöka ändra på mina mat vanor så jag är jätte hungrig på morgonen så jag kan ställa mig och göra sån här fin och god mat!! puss på er tjejer
ni hittar till Emelie här och Melina här

New

Mami gave Me These, thanks


FAST

vet inte riktigt vad som hänt med mitt hår, det växer som ogräs... ( bilden i mitten lutar jag lite på huvudet vilket gör håret liiiite längre) men iallfall, första & andra bilden har jag visat förr. första tagen hösten 2010. Den andra tagen 6 juni 2012 och den sista igår...whatzuup hair

Trött

ser ut som en fet liten thaiboxare höll jag på att säga, såna vet jag inte alls hur dom ser ut faktiskt.. aja
Sjuk idag igen, vaknar till av att Niklas skrivit att han fixat körkort, grattis till dig antar jag - så länge du inte kör ihjäl dig för att du tror att du är med i fast 5 eller nått.

puss


Godnatt

Var ute med Simon och vandra ett tag, gick sedan och la mig direkt och nu viker sig snart ögonen... Godnatt


Ge låten en Chans


Den må va seg i början. Men skönt bakgrundsljud i helhet. love

Out

Hänger lite med bästis


Walla

sisådär. vet att Jackan ser ut som min förra på bilden, men denna är lite större + matt färg + guld ist för silver på kedjorna plus att man kan dra ut den till axlarna som jag visade förr! puss

( den första bilden är bara hur jag såg ut idag)


Hello baby

Hämtade paket med fina Sara och Hanna


Mysigt med regn

Ibland är det bra att va sjuk. Love


I LOVE YOU.

I love you all my precious friends.
 
Tumblr_mab2dnbhkz1rfiowxo1_500_large
603220_482455288440267_1504672059_n_large
20111114-211611_large_175140446_large
Tumblr_lym05vrh1d1r8dgflo1_500_large
Tumblr_lmr7n5nf4b1qf20m6o1_500_large
Tumblr_ljhnmzmfyh1qe3zbbo1_500_large
Tumblr_lzo79wtbhj1r8xnrdo1_500_large

ROCKYOU

It's back! beställde denna för ett tag sen men när de väl kom till kritan så fick jag sedan veta att det hade tagit slut undertiden jag beställde eller nått, random. Hursomhaver är den tillbaka nu, kan kännas lite onödigt imellanåt att ha den men samtidigt måste jag för jag tycker det är så galet snyggt ifall man har lite slappa dagar osv. I will rock you my lover. I will rock you.

fu

534368_200969520036493_1189526006_n_large

Mys

ska till ica nu med Hanna, ikväll blir det tjejmys!


LÄNGTAR


Home

Fikar i min ensamhet och tänkte arbeta lite med bilder.. även fast jag har 0 lust.


BOSA

kör på fula fina gröna ögon idag. nu ska vi jobba med digitalt skapande. hallelujah. eller nått 

Fika

Fikar med Melina och mamma på Hannas jobb, latte och kladdkaka, gott!


Morning

Ligger i sängen med Melina, henne ni ser på bilden, iaf hennes lår och arm, hot stuff. Hörs senare. Puss


Dagenefter

Gott


Missing


saknar att sitta på balkgongen på östermalm, snacka om allt och inget, mysa i värmen och inte behöva bry sig om morgondagen. Ge mig lov igen.

BLOOD

 En fin låt som Nathalie i min klass spelade upp för oss idag. 

LIKE IT

Der ut som melinas fot är svin stor men så är icke fallet. Den är lite onormalt stor men svin stor är nog att ta i.
nu har vi redovisning på Foto 2 lektionen. kul att se vad alla jobbat med.
puss
 

Bff

Drar till min bästavän Hanna ett tag, smyger på mig mormors mössa som för övrigt har ett stort hål! Hejdå !


Fuckedup


Even closer than before

Tumblr_m5lr0wpsbo1qczvmbo1_500_large
Googlar hår för fulla muggar.
Hittat en bild som förklarar rätt bra hru jag vill ha det, dock är mitt hår för tunt.
skadinaviska gener suger ibland.

Fall

Tumblr_m9p7pr65dx1rfsgxao1_500_large

MOVIE

bild från i somras när vi var kattvakter åt mosters kisse.
ska titta på Cockpit nu. Får se om den är skit eller awesome, fått lite olika recentioner på den.
  Ikväll kommer Nickepicke hit om allt blir som planerat, köpte lite chips på hans efterfrågan
så vi lär väl tjocka oss ikväll.. tjoho. Skriver senare! puss

Slutar nu

Wiiiiiiiho


Makeup

Dags att fixa sig, börjar 8:50, go go go!


Fix & Trix

Ni får ursäkta allt kladd just nu, men måste fixa ny design osv så har såhär just nu undertiden jag försöker lösa det.
Nu ska jag iväg och träffa min vän Simon för lite snack m.m. Standard heltenkelt. puss!

something

vill ha ett par mörkare snyggare army pants men de verkar vara rätt slut.
vill även ha ett lite mindre slitna jeans som jag kan ha stor tjocktröja och mössa till...awesome
 

Ont

Fick problem med ögonen igen (hänt massor när jag var yngre) så fick gå hem, huvudvärk och seghet kom strax därefter så nu har jag legat i sängen samt duschat, nu ser jag igen!


Nailed

548337_386802514676222_146958598660616_1286720_638026527_n_large

IDAG

idag såg jag ut såhär på överdelen, bara så ni vet typ..
hatar att min systemkamera inte fungerar.

Blä

Dricker äcklig chocokaffe och har håltimma till 10:25, score..


NO STYLE

Bara för att jag är så jävla simpel och inte orkar trixa och traxa när det gäller vinterjackor så kommer jag gå runt med denna simpla varelse i vinter, Ja den är otroligt lik de många hade förra året och Ja det ungefär samma stuk som min förra. Whatever :)
 

TRÄNING

I morgon ska jag följa med på en Innebandy träning, får se om jag har några dolda talanger eller om jag helt enkelt borde ta livet av mig pågrund av pinsamheter som uppstår.. lets go

Panta

Ska till Ica en snabbis med Hanna och Moa så passar på att panta burkar från kräftskivan m.m, rich chic


Gott i skolan


Soft

Kom nyss innanför dörren, va ute med Niklas lite, nu myser jag med mina nya kuddar framför Yes Man som visas på 5an, love!


Svett

Måste springa till duschen nu... Tränat i min ensamhet så jag liknar en blöt hund nu.. Fresh


Shopp

Fanns inga bra England kuddar kvar så blev USA :)


Åker buss

Drar iväg för lite käk och shopping, uggs på för att jag är så jävla fashion. Untz untz


Myser

Kollar film med pattinson i huvudrollen. Snodde med mig ett par av Niklas gamla Kallingar och de börjar bli favvosar, as sköna wiiiie


Vin och skratt

Beger mig mot kvarnbergsplan ikväll för lite vin och mys med fina människor. Love (bild förra helgen)


Thinking maybe

Sitter och lyssnar/skriver musik, rätt standard för att vara mig, vet inte hur många år jag är uppe i nu..
Dock blir jag ju aldrig nöjd/klar med skiten så jag börjar om på nytt så fort jag får en Ide... dumma mig.
 
ska försöka hoppa i säng tidigt idag. Ifall de går, puss!

LOL

såg nyss på filmen LOL och tänkte på denna då!

Yesterday

Igår kväll hängde vi lite på Olearys i Huddinge, sedan drog jag Niklas Victor Patrik & Robin in till hellströms för lite mys. Stannade inte länge, tog 11 tåget hem och sedan slocknade jag och Niklas hemma hos honom.

Nu har jag nyss tagit ett bad, slutade 12.30, helt okej schema på torsdagar faktiskt.
LOVE


Matte

Kul va?:)


TPL


är så jävla trött på allt.
Vill bara bort ett tag.
skulle behöva ta ledigt nån vecka och bara slippa allt typ..
jävla PMS.
 

glas


måste åka till ikea nån gång och köpa lite glas.. iallfall vitvins & Rödvins. kanske lite cocktails med. så fint. puss

 

Fikar

Sitter med mamma på Hannas jobb :)


New

åkte och handlade saker till Kräftskivan. fick en neon rosa träningstopp ( mer ljus neon irl) och en klänning
sen köpte jag och mor varsitt " glitter " skal, på bildens är mammas, mitt är tvärtom i färgerna, svart i och " diamant" längst ut! dock ska vi dela på dem så " fick båda" kan man säga.. aja whatever!.