JEN

 
 
 

JULKORT

Här får ni en liten sketen tomtejävel som man kan använda som julkort som jag slängde ihop nyss. hallelujah puss
 

Lost

 

ABUSED

 När jag ritar dessa grejer så kommer det oftast från ett ord, en mening eller ett talspråk, därmed lite random ord ibland i bilderna som ni kanske inte förstår vissa gånger( denna gång var det rätt obvious iofs) men ifall ni undrat varför jag ritar såna konstiga grejer ibland. Pga ord mina kära vänner!

YESTA


Helg igen då, igår var vi med skolan på Tidskriftsdagen, vi vart nominerade för årets bästa skoltidning, vann gjorde vi inte men vi hamnade i top tre ( ingen aning om exakt placering ) Och nu är det plötsligt fredag liksom, vad festligt. Fotade lite igår men orkar inte lägga upp massa bilder så slänger bara in denna, de bjöds på något gött!
 

Forgive&Forget

 

GYM

klockan 8 ringde klockan och vi började packa samt drack shakes ( Niklas val ) sedan drog vi till gymmet och var där vid 9, han pressade på mig som förväntat och vi körde lite andra övningar än de jag brukar köra eftersom jag ville ha lite variation att dra in i mitt eget schema. efter 1h + något så gick vi upp till simhallen och simmade lite och vid 11 drog vi och käkade. Kom precis hem och ikväll skall vi brudar till olearys och bara umgås. hoppas bara inte jag är för slut i kroppen vid det slaget!

bilden på hanna vet jag är lite överredigerad, men jag gjorde en bättre version men sen frös hela jäkla datan pga av något så den försvann, detta blev då det " liknande" resultaten med lite för ljus highlighter hehe.. men ni vet hur det är när man påbörjar något och plötsligt måste göra om ALLT.. ilska! puss