BYTER BLOGG

 
 
 
 
 
FÖRFLYTTAR MIG TILL DENNA BLOGG

|
|
|
|
\/

DSN.forme.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NELLY

 
Lite random saker jag "behöver", börjar falla lite för alla dessa jackor och tröjor med lite " rör" känsla, som i armväcket på denna. sjukt snyggt på skinnjackor! behöver lite " lösa " skinn/plast byxor. Brilllz, sommar klänning osv. Den blåa må se trist ut sådär, men grovt snyggt på med rätt skit till kan jag lova er.
Allt från Nelly.
 

APARTMENT

 
 
Kvaliten på dessa bilder är ju värdelösa, men jag älskart iallfall. Alltid velat bo i en stad ( ett litet tag endast ) där man har stora jäkla fönster, dock måste man ju bo högt som fan sånafall!... så jäkla massivt. löv it.

Födelsedag

 
Okej! Igår fyllde jag ju 20, klockan 00.00 berättar min kära pojkvän att hans present till mig är en resa vart jag(vi) vill, antingen shopping eller sol och bad, och att han då payar detta, galen liten grabb det där! men så söt så !!
 
jag hade ju redan har fått Summerburst och Nike skorna av mami och company, men på morgonen hade hon lagt ner pengar till sprit i ett kuvert och moster hade köpt 2 flaskor chapel hill, klädhållaren(?) på bilden, galgarna, 6 vinglas 6 martiniglas + några specialansiktsmasker!
Vi åkte och handlade ( jag Sara och Martin) och fixade massor hemma sedan, på kvällen fick jag massa fina saker, ska försöka minnas det mesta.. hm..
Lösögonfransar, Vs-bodysplash,
Läppenna (ungefär samma naturliga nyans som min andra men denna är mer glansig än min andra som är matt!)
Halsband, armband, vinbox, vinflaska,liten champange, rosor, 2 triss, 4 glas från Carolina Gynning! ( vin och champange) och thats it tror jag? :)
Tror detta varit den bästa födelsedagen jag haft någonsin, mycket fint folk, sjukt fina presenter, bra stämning, allt. Yay! Tack så mycket allihopa  <3
 

TODAY

Idag blev jag kallad alla olika sorters karaktärer från filmer med folk som har cape eller liknande pågrund av koftan/cardigannen jag lånade från moster, det är jäkligt lång alltså :) Annars, inte så mycket att berätta som vanligt, det är ju rätt ointressant att läsa om livet man har här i huddinge. Se yah!
 

LIPS

I WANT.
 

Borstar

 

Något jag skulle behöva faktiskt är
Ett Borstkitt eller vad man ska kalla det, massa "ovanliga" penslar och borstar 
som inte är exakt likadana som alla man redan har! Får kika efter det nån gång!

OBSESSED

 
grey
long. long. LONG. sedan gult, orange och blått. allt jag tänker på nu.
 
grey by deniseholms featuring a drapey cardigan