kryssning



en trött tjej vaknade nu av oanade anledningar, igår spenderade jag kvällen med bästavän, te, mackor och massa prat. samt träffade några och snacka en snabbis men thats it. Ikväll kör vi kryssningen så ska packa lite grejer snart! woopwoop!

   Dags att fixa frulle snart till mig och Hanna, måste bara få orken att ställa mig upp :P

have u seen this one ?


nytt på hm, ska man älska eller hata? känner bara att jag är jävligt små förälskad i ryggar och detaler som är sådär knytna... åh

What do you know?

sitter och funderar vad jag ska sysselsätta mig med på dagarna, lite i mig vill att jag ska börja blogga massor igen, som förr. men samtidigt är jag lite omotiverad till de för det tar ju kål på en! vi får se hur det blir..


HAPPY!



jag är så jävla glad nu! vet faktiskt inte varför, tror det är för att man vet att det går mot ljusare tider, blir varmare och så småningom (förhoppningsvis) blir VÅR!! ååh allt bara flyter på känner mig skit glad. Taggad på livet typ, ja i morron är sista dagen sen är det looooooov och jag ska starta lovet med kryssning med massa roliga people på löradag! TAGGA :)

Annars då? jo idag skulle vi på studiebesök på DN men vår lärare blev sjuk så vi slutade vid halv 11 ist :) käkade lite snabb lunch sen drog jag hem och där är jag nu :) wiiiho.

OUPS


sitter och gör ingenting, förutom facebook,instagram,te,dator& tv såklart.. woopwoop länge leve tekniken!


färg


DRÖMFÅNGARE


I LOVE IT, de har varit heta ett tag och dött, blivit återuppplivade och gaaaah så snyggt som halsband till rätt kläder, kikat på ett förut men tyckte det var för stort och för färgklatt.. men ska kika igen och se om det blir köpt... älskar till sommarn!

dock gillar jag de som är " äkta" utan metaller osv mer men de är väldigt dina de me, bara ger mer en sån stil med " äkta" de i metall eller vare e är för fina typ!

Yahoo

 

lägger upp bilden från i fredags som jag la upp på instagram tidigare ( Deniseholmsten@instagram)..iaf i fredags var vi ute på två fester, helt okej men sjukt mycket killar och knappt några tjejer på nån av dem! jaja, och igår så var det bara mys för hela slanten och inget partajande.

 

Idag är jag trött som alltid på söndagar, duschade precis och nu sitter jag med te framför kära datorn och tittar igenom allt och allas grejer höll jag på att säga.. mjo man kan ju nästan säga att de e de man gör via bloggar och facebook. aja, hörs sen! pöss

 

 


LOVE


tjena finisar, sitter och kollar gamla bilder och lyssnar på musik. Idag har jag gjort Maräng swiss och jag har fått hem nya majsburkar ! woopwoop. Ska kolla på ! what's your number  snart också! kulkul.

i morgon är det vinter idrots dag vilket är sådär... hoppas det inte snöar .. inte mycket iaf... aja vi får se hur det blir ska åka skridskor iaf för pallar inte det andra... hejdå!

Spel ..

Spelar i skolan... Kul...


ALLA <3 dag i morgon

Hej era små filurer, imorgon är det alla hjärtans dag. tiden går fort! påtal om ingenting så spelade vi in lite på vår film idag. Gick rätt bra:) hmm.. har jag äns något vettigt att säga till er? hmm.. JO! jeauste the walking dead börjar idag igen! WOOPWOOP! love it!


SMOKING KILLS

sitter och skriver svenska i musik salen, woopwoop ska skriva ett tal om rökning och visa bilder osv. det ska mest handla om argument om varför det är farligt och om det äns finns något positivt med det hela osv. lets go!

TEA


halv risig med en indiprick i pannan så fixar morsan te så jag slipper röra på mig. EFter en lång dag hemma plus i stan så kom jag hem med denna något uttjatade tröja, köpte ett par mjukisar på hollister men ångrade mig snabbt och lämmnade tillbaka ( de jag ville ha fanns inte kvar i min storlek eller rätt färg)

   tittar på Time Out rätt kul. såg slutet av kontoret också och de jag såg var ingen höjdare precis.. jaja i morgon börjar jag 9.20. undrar om vi ska börja filma i morgon till kortfilmen på estetiken ?...fun! pusspuss

Shoppat :)


TATTOOS

Tumblr_lxg47dyenv1qd94umo1_500_large_188106247_large
431005_317078868327588_227473147288161_785232_1870716621_n_large_188106466_large
Tumblr_lz1mjcpc0c1qbrd03o1_1280_large



sitter och kollar på tatueringar, ska förmodlingen skissa upp en inom en snar framtid ( tänkte vänta men nu börjar det klia i fingrarna) jag vet typ redan vad jag ska göra och kan säga att inget av bilderna ovan är som den. eller ens på det stället. .men det blir en hemlighet som ni får glo på senare! hihi :)


nu ska jag trycka i mig massor av tårta, men jag är fan sjukt sugen på chips... ååh haha
ha det bra finisar jag hör av mig sen! <3


Morning

 

Min otroligt glammiga helg gick ut på fester i fredags, gratis taxi,pizza, SÖMN och idag tårtfirande med lite släkt! woopwoop, hade riktigt roligt i fredags, skulle ut i går igen men var heeelt slut i kroppen så bara att ligga hemma och sova igenom dagen. Tittade på She's the man som visades på nån kanal. bästa <3

 

Snart kommer iallfall släkten, hanna kanske rullar förbi oxå? har ingen aning får se när hon vaknar... jaja jag har iaf bakat familjens fulaste tårta ever, vi brukar ändå vara ganska noga med hur den ska se ut osv men nu slängde jag bara på massa bär för jag orkade inte pyssla så mycket idag med den. nu fick ni iaf en risig bild på mig från fest nummer 2 i fredags, sen en på tårtan och en bild på Sara & Simon från party nummer 1! ha en bra dag !

 

 


THE VOW


JAG BARA MÅSTE SE DENNA FILM. Älskar dem båda(skådisarna) och historian i helhet är underbar och SANN!love

BACK?


funderar på att börja dra igång lite mer med bloggen.. fått mycket klagomål från nära och kära att jag inte får vara såhär kass, hehe. vi får se hur mycket/länge jag pallar då!

Nu sitter jag och väntar på att få info om ikväll, fotade lite för jag hade tråkigt. min kamera strula så jag fick damp och nu stter jag här med er kära läsare. gulliga ni är som stannat kvar även fast jag aldrig skriver typ! sötisar! <3 ( och ja jag vet att mina bilder i headern inte är de skarpaste eller de snyggaste men jag bryr mig inte såååå jävla mycket faktiskt)

SHOP

 

 

 

 

Hollister Skinny Sweatpants

internet fuckade upp så orkar itne skriva allt jag skrev i det inlägget som inte kom upp så skriver kortfatat om dagen, gympa, räkmacka i badkar, nät fönster shoppning. ( ska köpa dessa mjukisar eller ett par liknande som oxå är ifrån hollister)

 

Nu blir det dax för Solsidan som var så länge sen! mysigt! ska försöka göra något eget snacks aktigt.. sjukt sugen! i morgon blir det utgång med två snyggingar! puss


♥MAJS♥



Tjeeeeenaaaaree! sitter i sängen, med te och min nya favvo- majs burken! är helt såld asså helt sjuuukt gott.. random yepyep. idag var vi på modernamuseet...kul (Y) nej men helt okej för att vara museem. det handlade om foto-historia. mycket naket på bilderna och mycket skratt m.m typsikt tonåringar hihi.

   Innan var jag Victor & Anton i stan, käka lite, fika lite, kissa lite , shoppa osv. Ja varför jag drog upp pissandet är för att jag tycker att det suuuuuger att det ska kosta fucking 10 spänn att kissa... jobbigt. Köpte iallfall en tröja på Hollister ( den på bilden) skulle kanske köpa ett par mjukisar också, men väntar lite för jag köpte upp lite för mycket på maten så får vänta tills pengarna rullar in :)

sexigt..

ser ut som ett jäkla åderbrock idag ( ja den liknelsen va ccrazzy) har iallfall ätit tårta och sånt nu och ska göra något på lektionen nu så vi hörs! ikväll ska vi ut!

18 år!


WOOPWOOP, nu är jag 18! hihihih


Denise





Hej! just nu ligger jag och kollar på tv. How I met your mother som startar nu. Ihelgen har jag haft fullt upp. I fredags drog jag, Niklas, Benjamin & Chribba till Clustret på 18 års fest. efter festen drog vi hem till mig och sov, på morgonen lekte jag hemmafru och gick upp och fixade frukost som jag sedan bar in till grabbarna så satt vi och åt tillsammans i mammas rum ( större än mitt ) awsome.

Sen I går så drog jag och hanna hem till Resander på chill kväll, trevligt folk och goa chips som stackars Marielle blev av med pågrund av mig...haha asså. Jaja, fick iallfall mitt paket i förväg av hanna ( sötisen!!!) hon hade slagit in paketet i en strumpa och tvingade mig att öppna haha! ( glömde lägga upp bilden på strumpa gör det sen ) fick iaf mitt namn skkrivet på ett halsband!! super fint thank you darling ! <333 super nöjd! :)

OCH för det sista. I övermorgon fyller jag år. woopwoop!


GULLIG

Sitter i skolan och har svenska, Har Belli & Marlene bredvid mig! woopwoop